NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2011, 23:46

bear grylls je napisao/la:Neznamo mi dobit ovaj new england skoro uvijek ih nadigramo asekujemo bradya po 4 puta al uvijek je nesto nemozemo da realizujemo u crvenoj zoni nemozemo ovo ono neznamo protiv njih igrati.
ahahhaa nadigrate :).... pa ni Bearsi nisu nesto narucito danas nadigradini gledjauci yarde i td, ali ebiga ljudi iskoriste ono sto im se pruzi dok Bearsi to nisu, a ni vi kako vidim
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 sep 2011, 23:46

randy_moss je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Neznamo mi dobit ovaj new england skoro uvijek ih nadigramo asekujemo bradya po 4 puta al uvijek je nesto nemozemo da realizujemo u crvenoj zoni nemozemo ovo ono neznamo protiv njih igrati.
Negacija uz glagole se pise odvojeno.

Btw, jesi vidio kakve Fat Vince ima cover sposobnosti? :lol: :lol: :lol:
Ma ne gledam ti ja jel sta pravilno samo pisem vidis da nema nigdje tacke zareza bilo cega a **** sjebo sam se trci masa sala ko lud

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 sep 2011, 23:49

SaltCityAttack je napisao/la:
ahahhaa nadigrate :).... pa ni Bearsi nisu nesto narucito danas nadigradini gledjauci yarde i td, ali ebiga ljudi iskoriste ono sto im se pruzi dok Bearsi to nisu, a ni vi kako vidim
Ma negovorim samo za ovu utakmicu ve unazad sjecam se jedne neznam jel bilo finale afca nisam siguran bili smo 4 puta u red zoni i postigli vako negdje 6 poena

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 00:09

red zona i nas ebe oduvjek odkad gledam Bearse :)...i 3th down odbrana to kad bi popravili bilo bi odlicno... najgore od sveg au ovom porazu je 3 izgubljena igraca....Carimi povredjen uzas...nas jedan od produktivnih recivera Bennet i jedini FS,SS uz Harrisa Wright takodjer...mislim daj boze da se Harris oporavi za slijedecu tekmu, jer sad smo bez i onakvog Wrighta ostali...mislim da je Cutlera trebao da izvede iz utakmice, jer ne da je on bio los, vez zato sto je bio nervozan nakon svega sto je OL dozvolila u drugom poluvremenu,a i nedo bog da se jos on povrijedio uhhh
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 00:12

SaltCityAttack je napisao/la:red zona i nas ebe oduvjek odkad gledam Bearse :)...i 3th down odbrana to kad bi popravili bilo bi odlicno... najgore od sveg au ovom porazu je 3 izgubljena igraca....Carimi povredjen uzas...nas jedan od produktivnih recivera Bennet i jedini FS,SS uz Harrisa Wright takodjer...mislim daj boze da se Harris oporavi za slijedecu tekmu, jer sad smo bez i onakvog Wrighta ostali...mislim da je Cutlera trebao da izvede iz utakmice, jer ne da je on bio los, vez zato sto je bio nervozan nakon svega sto je OL dozvolila u drugom poluvremenu,a i nedo bog da se jos on povrijedio uhhh
Ma to je do blokova vido si los blok hestera za tolberta salice se i to je a i rivers tu ba ne bljilira. kako mathews dobroi igra decko ce biti strasan.Evo novi interception los rivers ovo je ono sto dijeli njega i bradya i sto je brady toliko bolji on je tako hladan ima onaj instinkt ubije te covjek koristi svaku priliku.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 00:32

Evo nas sada u red zoni ovo je zadnja prilika za mene nema vise zajebancije mora rivers ovo rijesit.Evo ga to je to napokon **** mu tetku.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2011, 00:33

Vratio se San Diego u igru, red je da napad opet proradi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 00:40

tooooooooooooooooo hajmo sada rivers hajmoooooooooooo

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 00:43

Patriotsi su dominirali cijelo vrijeme, al sve se začas promijeni, biće gusto do kraja, opet Brady mora da izvodi čuda...

Inače, Jetsi danas gospodski prekucaše Jaguarse 32:3, Santonio 1 TD, Folk 3 FG-a, bio je tu i jedan safety... jako sam optimističan što se tiče ove sezone, imam šuhvu da će i Sanchez konačno proraditi...

EDIT: Sami pali sami se ubili...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 00:46

Kakva glupost tolberta opet smo sebe u nogu upucali **** mater pa gdje si krenuo debeljko.I evo to je to ko i vuijek mi propustamo prilike oni svoje koriste i tako uvijek.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 00:47

bear grylls je napisao/la:Kakva glupost tolberta opet smo sebe u nogu upucali **** mater pa gdje si krenuo debeljko.
Taman sam konto biće svašta do kraja... halali Huso materi...

EDIT: Konvertovaše za dva bez po muke...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2011, 00:49

Imamo veliku prednost, pred pobjedom smo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 00:53

Ma ovo je gotovo tolbert stvarno me razocaro covijek koji je vuijek znao svoj posao na snagu ide kroz sredinu doja screen pasove uradi onakvu glupost glumi nesto sto nije drag mi je stvarno igrac al ovo sam mu zamjerio da su ga udarili direktno i fda je fumble nebi nista rekao ali ovako strasna glupost.Evo tda jacksona koliko nam je nedostajao prosle sezone al necemo se vratiti predobar je new england za to nisu oni ko mi.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 19 sep 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 00:56

bear grylls je napisao/la:Ma ovo je gotovo tolbert stvarno me razocaro covijek koji je vuijek znao svoj posao na snagu ide kroz sredinu doja screen pasove uradi onakvu glupost glumi nesto sto nije drag mi je stvarno igrac al ovo sam mu zamjerio da su ga udarili direktno i fda je fumble nebi nista rekao ali ovako strasna glupost.
Jao kakav TD, kakvu im foru prodaše... ima još nade za vas :mrgreen:

Glory glory Man United!

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 01:04

Da nije tolbert ono uradio ko zna sa bi sada bilo ali to je to kod nas uvije je sta bi bilo kad bi bilo toliki talenat ali mentalni nedostatci.Nema tu smirenost kalkulisanja kao sto imaju patriote ****.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2011, 01:14

Apsolutno zaslužena pobjeda, Brady je fantastičan
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 01:15

Ted Mosby je napisao/la:Apsolutno zaslužena pobjeda, Brady je fantastičan
Slazem se tasluzeno jednostavno su treliji ljudi vise muda imaju neznam razmisljaju mi cemo uvjek biti chokeri **** tako je to.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 sep 2011, 01:16

Bit će bolje za San Diego, samo moraju malo greške popraviti. Već u sljedećoj utakmici će to bolje izgledati
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 01:18

Ted Mosby je napisao/la:Bit će bolje za San Diego, samo moraju malo greške popraviti. Već u sljedećoj utakmici će to bolje izgledati
Ma bilo bi dobro da je do toga ucemo mi u plejoff nije to al cemo opet propusiti prilike u plejoffu najvjerovatnije upravo protiv patriota evo opet vidis to je to mi smo takva ekipa chokeri **** moramopromijneiti mentalitet.Al eto pozitive odlicna igra mathewsa preko 5 jardi po trcanju 62 jarda hvatanjem vise ga treba koristiti i naravno fenomenalni jackson on da je igro prosle sezone cijelu pa cak i uz onakav special team usli bi u plejoff.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 19 sep 2011, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 19 sep 2011, 01:29

[youtube][/youtube]

:D :D :D
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.