FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

astra1922
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la astra1922 » 19 sep 2011, 01:59

suti suti suti moj djecace plavi :D sve najbolje u nastavku ipak ste nam drazi od borca sirokog zrinjskog..i kad nas pokradete vi to tako slatko radite :lol: :lol: :lol: :lol:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:01

spizz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma eto ti tvoj zeljo pa mu zvizdi lopovi i kriminalci sram vas bilo pa cijela drzava vam se smije :oops: :oops: :oops:
Iskreno receno, boli nas qurac za te dušmane koji nam se smiju ;)
I ne zanima me mišljenje navijaca mizernog kluba, koji nikad ništa u svojoj historiji nije osvojio (osim kupa šljiva u gradačcu) i koji je prije rata igrao u nekakvoj desetoj regionalnoj ligi....najveci domet i događaj im je kad dođu u Sarajevu i igraju na Grbavici protiv Želje i sad bi nam ti navijaci trebali soliti pamet i nešto saopštavati :lol: :lol:
grohotom se smijem...hajmo lagano pedala odavde.
sabane, raspitaj se malo gdje je zvijezda igrala prije rata...... :geek: nemoj lupetat i mislit da si pametan, ne ispadas tako, do juce ste imali ljude u savezu ("osim" ako jos nemate) :mrgreen: i ti mi sada pricas o neko klubu sto je nesto osvojio, kao sto je orasije kup i bla bla, slucajnost :D i toliko o vasem navijanju, ma nema vi ste bosanske DELIJE :D vi ste ta bosanska TORCIDA..... dok vi nas podjenjujete, vas evropska scena, laskate mi ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:03

Zmaju, uredu je... :mrgreen: :lol:

Fino vam odgovorim, a ti odmah glumiš nekog tastatura huligana i ušutkuješ ovo-ono, uozbilji se, ima snimak na prethodnim stranicam ove teme, pogledaj par puta pa sam prosudi jeste li pokradeni ili ne...

Imali ste prilike nista znali i to je to...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 sep 2011, 02:04

astra1922 je napisao/la:suti suti suti moj djecace plavi :D sve najbolje u nastavku ipak ste nam drazi od borca sirokog zrinjskog..i kad nas pokradete vi to tako slatko radite :lol: :lol: :lol: :lol:
Nisi gledao utakmicu,nisi pogledao penal iako je video postavljen 20 puta.... nekoliko ljudi reklo penal je bio a nisu ni bili ni vidjeli a nakon sto je video postavljen svi se usutise.Cudno zar ne

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 19 sep 2011, 02:05

legijard je napisao/la:
sabane, raspitaj se malo gdje je zvijezda igrala prije rata...... :geek: nemoj lupetat i mislit da si pametan, ne ispadas tako, do juce ste imali ljude u savezu ("osim" ako jos nemate) :mrgreen: i ti mi sada pricas o neko klubu sto je nesto osvojio, kao sto je orasije kup i bla bla, slucajnost :D i toliko o vasem navijanju, ma nema vi ste bosanske DELIJE :D vi ste ta bosanska TORCIDA..... dok vi nas podjenjujete, vas evropska scena, laskate mi ;)
A eto kao vi ste svu pamet pokupili sto ste prije rata igrali u prvoj ligi Jugoslavije?

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:05

Najjace mi je kad provincijalci koji su spletom poslijeratnih okolnosti došli uopšte u priliku da igraju sa najvecim i najtrofejnijim BH klubom u istom rangu i u istoj ligi, pocnu soliti pamet, nešto porucivati, omalovažavati velikana iz Doline cupova, njegove navijace i sebe trpati na silu u istu ravan sa njim :lol: :lol: ko fol oni se nama nešto smiju :lol: :lol:

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:07

spizz je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma eto ti tvoj zeljo pa mu zvizdi lopovi i kriminalci sram vas bilo pa cijela drzava vam se smije :oops: :oops: :oops:
Iskreno receno, boli nas qurac za te dušmane koji nam se smiju ;)
I ne zanima me mišljenje navijaca mizernog kluba, koji nikad ništa u svojoj historiji nije osvojio (osim kupa šljiva u gradačcu) i koji je prije rata igrao u nekakvoj desetoj regionalnoj ligi....najveci domet i događaj im je kad dođu u Sarajevu i igraju na Grbavici protiv Želje i sad bi nam ti navijaci trebali soliti pamet i nešto saopštavati :lol: :lol:
grohotom se smijem...hajmo lagano pedala odavde.
razmisljanje malog dijeta, i to neskolovanog :cry: zalosno :roll:

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 19 sep 2011, 02:07

spizz je napisao/la:Najjace mi je kad provincijalci koji su spletom poslijeratnih okolnosti došli uopšte u priliku da igraju sa najvecim i najtrofejnijim BH klubom u istom rangu i u istoj ligi, pocnu soliti pamet, nešto porucivati, omalovažavati velikana iz Doline cupova, njegove navijace i sebe trpati na silu u istu ravan sa njim :lol: :lol: ko fol oni se nama nešto smiju :lol: :lol:
ne zaboravi da ste i vi u jugoslaviji bili provincijalci

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:09

komorat je napisao/la:
spizz je napisao/la:Najjace mi je kad provincijalci koji su spletom poslijeratnih okolnosti došli uopšte u priliku da igraju sa najvecim i najtrofejnijim BH klubom u istom rangu i u istoj ligi, pocnu soliti pamet, nešto porucivati, omalovažavati velikana iz Doline cupova, njegove navijace i sebe trpati na silu u istu ravan sa njim :lol: :lol: ko fol oni se nama nešto smiju :lol: :lol:
ne zaboravi da ste i vi u jugoslaviji bili provincijalci
To možeš za svoj ,oronuli omanji klub koji je tavorio po nižim ligama, reci...nikako za najveci i najtrofejniji BH klub ;)

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:10

komorat je napisao/la:
legijard je napisao/la:
A eto kao vi ste svu pamet pokupili sto ste prije rata igrali u prvoj ligi Jugoslavije?
ne ne zemljace, nisam ja nista lose rakao ovdje, ali nemoj podcjenjivat ako ne znas ;) respect vama ali prvo neka prouci pa prica ;) ......

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 19 sep 2011, 02:11

spizz je napisao/la: To možeš za svoj ,oronuli omanji klub koji je tavorio po nižim ligama, reci...nikako za najveci i najtrofejniji BH klub ;)
U poredjenju sa Beogradom, Zagrebom, Dinamom, Zvezdom, Partizanom ste provincija i to ne mozes osporiti

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:12

Ma ko je bio provincijalac u bivšoj Jugi!?

Hajd matere ti, ne provaljuj se!

Njemu je Sarajevo, grad koji je organizovao Olimpijadu provincija!?

Bog nek ti se smiluje!
Ž '21!

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 19 sep 2011, 02:14

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ko je bio provincijalac u bivšoj Jugi!?

Bog nek ti se smiluje!
Provincija nego sta.. Jesi li kad prosetao Beogradom, Zagrebom? Provincija u svakom smislu od infrastrukture do sporta...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 19 sep 2011, 02:15

komorat je napisao/la:
spizz je napisao/la: To možeš za svoj ,oronuli omanji klub koji je tavorio po nižim ligama, reci...nikako za najveci i najtrofejniji BH klub ;)
U poredjenju sa Beogradom, Zagrebom, Dinamom, Zvezdom, Partizanom ste provincija i to ne mozes osporiti
Ma nije o tome rijec...vec ne može ovdje doci navijac nekakve Zvijezda iz Gradačca (klub bez ikakve istorije i uspjeha) i pljuvati po Želji i njegovim navijacima, nešto ko fol ismijavati i ponižavati, nešto porucivati i tako na sebe skretati pažnju i na seljacki nacin sebi davati vrijednost...to ne ide i nije normalno i zaslužuje da mu se adekvatno odgovori...ništa nisam slagao, ako jesam navedi šta :?:
Kad neko pljuje po mom klubu i navijacima, nek ne ocekuje cvijece zauzvrat.
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 19 sep 2011, 02:16, ukupno mijenjano 1 put.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 sep 2011, 02:16

komorat je napisao/la:

Bog nek ti se smiluje!
Provincija nego sta.. Jesi li kad prosetao Beogradom, Zagrebom? Provincija u svakom smislu od infrastrukture do sporta...
Halo ba ovo je sportski forum,svoju bolest lijeci negdje drugo. Ako ti je zeljo lijek onda uredu ostani,prece je tvoje zdravlje.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:16

komorat je napisao/la:

Bog nek ti se smiluje!
Ako ćemo tom logikom Beograd i Zagreb su provicnije za Pariz i London!
Ž '21!

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 19 sep 2011, 02:17

osvojili ste ligu prvaka :o nisam znao do sada.... stvarno ne smijem pricat sa vama, o kome je rijec o barceloni... daj molim te!!! smiri strasti, citavo vrijeme ti hocu rec da je tvoj problem samo sto podcjenjujes, niko nije preko noci postao nesto ;) tako da nece ni zvijezda, mozda mi budemo prestavljali nekada Bosnu u evropi, dok vi se budete borili za sredinu tabele :) nikad se ne zna zemljace

komorat
Kontakt:

Re:

Post Postao/la komorat » 19 sep 2011, 02:18

Bianconeri1988 je napisao/la: Ako ćemo tom logikom Beograd i Zagreb su provicnije za Pariz i London!
Pa nravno da jesu...
zato sam i rekao: "da ste i vi u Jugoslaviji bili provincija" tako da nemate kome sta prigovarat

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 19 sep 2011, 02:22

U doba Jugoslavije Sarajevo sigurno nije bilo provincija ni za Zagreb ni Beograd...Bivše Juge nema već 20 godina...

Sarajevo je imalo sve što su oni imali, a oni nisu imali niti će ikad imati nešto što je Sarajevo imalo, a to je Olimpijada...

Čak smo i tramvaje dobili prije njih :mrgreen: :lol:

A ti i dalje misli kako je Sarajevo bilo provincija za ta dva grada...
Ž '21!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 sep 2011, 02:22

legijard je napisao/la:
osvojili ste ligu prvaka :o nisam znao do sada.... stvarno ne smijem pricat sa vama, o kome je rijec o barceloni... daj molim te!!! smiri strasti, citavo vrijeme ti hocu rec da je tvoj problem samo sto podcjenjujes, niko nije preko noci postao nesto ;) tako da nece ni zvijezda, mozda mi budemo prestavljali nekada Bosnu u evropi, dok vi se budete borili za sredinu tabele :) nikad se ne zna zemljace
Vi se samo mozete vratiti gdje ste nekad i bili u prvu kantonalnu i igrati po vuckovcima,malesicima sericima.Aj sad zdrao

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, mamonelafo i 31 gost.