Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

enzo_gio
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la enzo_gio » 05 avg 2009, 19:23

Kako nece biti Jahica, ja koliko znam nema nikakvu kaznu?

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 avg 2009, 19:24

bosanac723 je napisao/la:Vako gledam stvari; protiv armenije svaki navijac nase repke ce se shlagirat do 33 minute, dzeko ce zabit gol, trema nasim momcima ce nestat i pobjedit cemo rezultatom 3-0. Bice nam tesko u Armeniji jer smo mi ipak gosti, i nama ti bodovi znace mnogo. Imam osjecaj da ce Armenija igrat s bunkerom i da ce imat 10 igraca u njihovoj polovini, a jos kad se na to nabaci trema nasi momaka, bice 100 puta teze. Imam optimizam i vjerujem da cemo doci do pobjede, al' me je strah zato sto smo poznati po tome da gubimo tekme gdje smo 100% favorit. Po mom misljenju sastav za Armeniju bi trebao biti;
..............Hasagic
Pandza....... Spahic...... Nadarevic ......Jahic
Ibricic(vladavic) Bajramovic(rahimic) Salihovic
.................Stilic/Pjana.......................
............Dzeko......... Ibisevic

Utakmica na Bilinom Polju protiv Turske ce biti jedna od najvecih utakmica ovih kvalifikacija, a isto tako jedna vrlo gruba i prljava tekma. Za Turke ta utakmica je biti ili ne biti, ako izgube protiv nas opet im nema SP, a Fatih Terim ostaje bez posla. Za nas ce ta tekma itekako mnogo znacit, mi ako pobjedimo osigurali smo sebi drugo mjesto, ako izgubimo onda su nam sanse za prvo mjesto propale, a onda se postavlja veci pritisak na nas, jer ako bi izgubili protiv turaka, morali bi pobjedit spaniju kako bi osigurali drugo mjesto. Svi znamo kakvu atmosferu stvorimo kad nasi ljiljani igraju na BP, i ovaj put ce 1000% biti pakleno, zemlja ce da gori. Moramo zabit gol u prvi 30' ako zelimo pobjedu(nije to da nemozemo zabit u 85' i pobjedit, nego sto ranije sto bolje, bice ogroman pritisak na njihove igrace od strane nasih navijaca, i ako se gol rano zabije, tad ce zenica eksplodirat, i turci ce ici na sve ili nista, a u tom momentu bijesa od njih, mozemo iskoristit na kontru i vrlo lagano doci do 2-0 prednost). Ako povedemo, abd i hocemo, ni u kom slucaj nesmijemo dozvolit da skinemo nogu s gasa i pocet se branit, samo napad, napad. Znam da nije ovo mjesto da se prica o potencijalnim reprezentativcima, al' mislim da bi nam mnogo pomogao Mensur Mujdza kad bi bio dio repke, jer momak igra po desnoj strani i mogao bi nam prizut dosta brzine i snage, jer protiv Turske je kljucno zatvorit prolaz njihovi krila.
Sastav za tekmu protiv Turske bi trebao izgledat nesta vako(po mom misljenju);
.......................................Hasagic...................................
Pandza(Berberovic)................Spahic..........Nadarevic..........Jahic

Ibricic.........Bajramovic(ako bude zdrav..abd)(rahimic)........Salihovic

..................................Miske...........................................

................................................Ibisevic...........................
...............................Dzeko..............................................

Rezultat 2-0 za BiH
OTKUD PANDZA NA BOKU MAJKE TI....A OTKUD TI I JAHIC KAD IMA SUSPENZIJU ZBOG ZUTIH KARTONA??
A ZA OVO OSTALO SE SLAZEM :D

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 19:26

deni_m1312 je napisao/la:ja sam siguran da cemo u obje utakmice primiti gol...jel takva nam e odbrana,armenci su izuzetno jaki fizicki,brzi,disciplinovani a to sve se jos pojaca kad igraju kod kuce,a i ovdje su nam dali gol pa sto ne bi mogli i tamo...a ne zaboravimo da tamo nece biti ni MISKETA NI JAHICA!
a ove prognoze da cemo ih ubit 4:0,5:0 nema od tog nista...

a turci znaju da nisu u dobroj poziciji i ovdje ce letiti ko ludi,samo se sjetimo sta su radili na EP...tako da se mi ne trebamo previse uzdizati i previsoko letjeti!!
Malo grijesis, bice jahica, nece biti misketa. Slazem se s tobom da je to s(r)anje reci da cemo mi pobjediti jednu tursku 5-0, al' vjerujem da mozemo pobjedit armeniju bez primjenog gola, i da mozemo pobjedit tursku 2-0 bez primjenog gola, jer BP cuda radi, a pogotovo kad se pogleda u kakvoj situaciji smo kad ta tekma dodje, i u kakvom belaju ce biti Turska, ako mi zabijemo gol u prvi pola sata, turska nece imati sanse.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 19:32

deni_m1312 je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:Vako gledam stvari; protiv armenije svaki navijac nase repke ce se shlagirat do 33 minute, dzeko ce zabit gol, trema nasim momcima ce nestat i pobjedit cemo rezultatom 3-0. Bice nam tesko u Armeniji jer smo mi ipak gosti, i nama ti bodovi znace mnogo. Imam osjecaj da ce Armenija igrat s bunkerom i da ce imat 10 igraca u njihovoj polovini, a jos kad se na to nabaci trema nasi momaka, bice 100 puta teze. Imam optimizam i vjerujem da cemo doci do pobjede, al' me je strah zato sto smo poznati po tome da gubimo tekme gdje smo 100% favorit. Po mom misljenju sastav za Armeniju bi trebao biti;
..............Hasagic
Pandza....... Spahic...... Nadarevic ......Jahic
Ibricic(vladavic) Bajramovic(rahimic) Salihovic
.................Stilic/Pjana.......................
............Dzeko......... Ibisevic

Utakmica na Bilinom Polju protiv Turske ce biti jedna od najvecih utakmica ovih kvalifikacija, a isto tako jedna vrlo gruba i prljava tekma. Za Turke ta utakmica je biti ili ne biti, ako izgube protiv nas opet im nema SP, a Fatih Terim ostaje bez posla. Za nas ce ta tekma itekako mnogo znacit, mi ako pobjedimo osigurali smo sebi drugo mjesto, ako izgubimo onda su nam sanse za prvo mjesto propale, a onda se postavlja veci pritisak na nas, jer ako bi izgubili protiv turaka, morali bi pobjedit spaniju kako bi osigurali drugo mjesto. Svi znamo kakvu atmosferu stvorimo kad nasi ljiljani igraju na BP, i ovaj put ce 1000% biti pakleno, zemlja ce da gori. Moramo zabit gol u prvi 30' ako zelimo pobjedu(nije to da nemozemo zabit u 85' i pobjedit, nego sto ranije sto bolje, bice ogroman pritisak na njihove igrace od strane nasih navijaca, i ako se gol rano zabije, tad ce zenica eksplodirat, i turci ce ici na sve ili nista, a u tom momentu bijesa od njih, mozemo iskoristit na kontru i vrlo lagano doci do 2-0 prednost). Ako povedemo, abd i hocemo, ni u kom slucaj nesmijemo dozvolit da skinemo nogu s gasa i pocet se branit, samo napad, napad. Znam da nije ovo mjesto da se prica o potencijalnim reprezentativcima, al' mislim da bi nam mnogo pomogao Mensur Mujdza kad bi bio dio repke, jer momak igra po desnoj strani i mogao bi nam prizut dosta brzine i snage, jer protiv Turske je kljucno zatvorit prolaz njihovi krila.
Sastav za tekmu protiv Turske bi trebao izgledat nesta vako(po mom misljenju);
.......................................Hasagic...................................
Pandza(Berberovic)................Spahic..........Nadarevic..........Jahic

Ibricic.........Bajramovic(ako bude zdrav..abd)(rahimic)........Salihovic

..................................Miske...........................................

................................................Ibisevic...........................
...............................Dzeko..............................................

Rezultat 2-0 za BiH
OTKUD PANDZA NA BOKU MAJKE TI....A OTKUD TI I JAHIC KAD IMA SUSPENZIJU ZBOG ZUTIH KARTONA??
A ZA OVO OSTALO SE SLAZEM :D
Pa koga stavit na bok onda? nemamo mi bas toliko izbora za tu poziciju, imas pandzu, berberovic, mravac( :lol: ) i damjanovica za zadnju liniju.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 avg 2009, 19:49

enzo_gio je napisao/la:Kako nece biti Jahica, ja koliko znam nema nikakvu kaznu?
negdje sam procito,ne bi imisljo pokusat cu da nadjem...

enzo_gio
Kontakt:

Post Postao/la enzo_gio » 05 avg 2009, 19:56

Za dobrobit nas, valjda si u krivu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 20:10

igrat ce jahic ljudi nema dileme, momak ima samo jedan zuti karton i to protiv Belgije na BP. Kraj price. 8-)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 20:12

Berberovica izbrisite i sa Spanijom a pogotovo sa Armenijom i Turskom, Jahic moze igrati a Misimovic nemoze protiv Armenije.
Desnog beka moze igrati Sulejman Smajic i to odlicno
Zadnja izmjena: amir, dana/u 05 avg 2009, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 avg 2009, 20:13

Pa koga stavit na bok onda? nemamo mi bas toliko izbora za tu poziciju, imas pandzu, berberovic, mravac( :lol: ) i damjanovica za zadnju liniju.[/quote]
ne mogu da se sjetim gdje sam procito,mozda sam i sanjao...nisam valjda otiso jbt :mrgreen: na fifinoj stranici pise da nema problema s tim...sigurno na nekom šaban sajtu...al volim sto nisam u pravu,puno nam on znaci u igri :!:
pa eto mozemo njega staviti tu na poziciju desnog beka,odlicno je odigro protiv belgije ovdje

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 20:16

Nema JAHA ba ,hm..Ne igrajte se ljudi hehe....A Vladavic fakat ni na klupu ne bi trebao,,gledoa sam ih s Dinamom ,nis nije pokazao...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 20:16

deni_m1312 je napisao/la:Pa koga stavit na bok onda? nemamo mi bas toliko izbora za tu poziciju, imas pandzu, berberovic, mravac( :lol: ) i damjanovica za zadnju liniju.
ne mogu da se sjetim gdje sam procito,mozda sam i sanjao...nisam valjda otiso jbt :mrgreen: na fifinoj stranici pise da nema problema s tim...sigurno na nekom šaban sajtu...al volim sto nisam u pravu,puno nam on znaci u igri :!:
pa eto mozemo njega staviti tu na poziciju desnog beka,odlicno je odigro protiv belgije ovdje[/quote]

Igrao je Jahic lijevog beka protiv Belgije u Zenici, a u Genku je igrao zadnjeg veznog
Zadnja izmjena: amir, dana/u 05 avg 2009, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 20:19

ahmic je napisao/la:Nema JAHA ba ,hm..Ne igrajte se ljudi hehe....A Vladavic fakat ni na klupu ne bi trebao,,gledoa sam ih s Dinamom ,nis nije pokazao...
U Zagrebu ili Salzburgu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 20:24

amir je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Nema JAHA ba ,hm..Ne igrajte se ljudi hehe....A Vladavic fakat ni na klupu ne bi trebao,,gledoa sam ih s Dinamom ,nis nije pokazao...
U Zagrebu ili Salzburgu
Naravno da nije nista vladavic pokazao u zagreb jer je bio povrijedjen :D . Jahic moze igrat jednog boka, a ko ce igrat drugi?? Znam za smajica, al' me samo strah za njega za to sto nema iskustva u repki, svi ostali su odigrali barem 2-3 paklene tekme. Al' ko sam ja da kazem hocel' igrat il ne, ako je sposoban i ako se dokaze, how yes no da moze igrat :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 20:29

amir je napisao/la:
U Zagrebu ili Salzburgu
U Zg nije igrao ....

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 20:31

Mozda ce na desnog beka staviti Radeljica, on u Cotbusu igra desnog beka, a Jahica lijevog beka

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 avg 2009, 20:33

amir je napisao/la:Mozda ce na desnog beka staviti Radeljica, on u Cotbusu igra desnog beka, a Jahica lijevog beka
Nema sanse, radeljic se vraca u slaven belupo, bolje suljo iz belgije nego ivan iz hrvatske.

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 05 avg 2009, 20:35

ahmic ..

prvo provjeri onda pričaj ..

Vlada nije igrao zato jer se povredio ..

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-21577.htm
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 20:35

Slazem se,heheh...Svi idu vani a ovaj se vraca ...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 avg 2009, 20:39

bosanac723 je napisao/la:
amir je napisao/la:Mozda ce na desnog beka staviti Radeljica, on u Cotbusu igra desnog beka, a Jahica lijevog beka
Nema sanse, radeljic se vraca u slaven belupo, bolje suljo iz belgije nego ivan iz hrvatske.
Pozvao je Radeljica protiv Irana, ko zna mozda ga i proba na toj poziciji, nema Berberovica, Nema Vladavica a Jahic ce sigurno igrati zadnjeg veznog umijesto Rahimica, stoperi ce biti Spahic, Nadarevic, Pandza/Mirvic

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 avg 2009, 20:41

Valja mu krpit,nema druge obzirom da nemamo boljih...Nego umjesto da ih hvalimo mi ih kudimo ....Navija za ove zmajeve pa makar igrali u Zanzibari ako ikako imaju ligu :-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.