Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 sep 2011, 19:42

@Carlo, ne nasjedaj na spamere.
Inače, samo ignorišite i sve će biti OK.

Neki ne mogu da se suzdrže ali vjerujte mi da je bolje.
Nervozan sam tako da neću ništa komentarisati.

O svemu se piše samo ne o utakmici.

Danas katastrofalno izdanje. Drugi za redom poraz, sada ide utakmica protiv Ž ekipe i vjerovatno prilika da neki od igrač pročepe. Prije svega mislim na Carrolla jer su utakmice kupa jedina šansa, nažalost, da pogodi mrežu protivnika. Henderson i Downing su danas razočarali. Mora ovo puno bolje protiv Wolvesa, jer već zaostajemo dobrih, nezgodnih 8 bodova za Unitedom.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 sep 2011, 20:39

"When there is a victory no comments are made about the team but if it's a defeat then whatever players you use are wrong."

King objasnio, a vi i dalje pljujte po igračima.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 18 sep 2011, 20:41

Ode Liverpool opet prema dolje. Malo gore, ali uglavnom dolje...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 18 sep 2011, 22:16

ja ne mogu da vjerujem sta se sve pise po ovom forumu Liverpoola od provokacija do toga da je Hendo flopina a bio je novi Gerrard poslije utakmice sa boltonom stvarno ne razumijem ove ljude koji cekaju poraz Liverpoola da bi provocirali i pljuvali po igracima
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 sep 2011, 22:19

anfield je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem sta se sve pise po ovom forumu Liverpoola od provokacija do toga da je Hendo flopina a bio je novi Gerrard poslije utakmice sa boltonom stvarno ne razumijem ove ljude koji cekaju poraz Liverpoola da bi provocirali i pljuvali po igracima
A ko je to napis'o da je on novi Gerrard nakon utakmice sa Boltonom ? :roll:
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 sep 2011, 22:23

anfield je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem sta se sve pise po ovom forumu Liverpoola od provokacija do toga da je Hendo flopina a bio je novi Gerrard poslije utakmice sa boltonom stvarno ne razumijem ove ljude koji cekaju poraz Liverpoola da bi provocirali i pljuvali po igracima
Moje mišljenje je da je Henderson flop (al' teško je suditi za samo par utakmica) i meni je stvarno čudno da ne respektujete tuđe mišljenje, želite da ugurate vaše mišljenje bilo kom drugom, i naravno niko nije rekao da je on nasljednjik Gerrarda, ako hoćeš prelistaj malo moje postove, rekao sam da bi volio da bude nasljednjik al' ako ovako nastavi loše mu se piše.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 sep 2011, 22:32

Meni je Adam do sad bas dobro izlegao na terenu; ne znam odakle tako negativni komentari :roll: Ja ako gubim strpljenje zbog nekog igraca, onda je to Carroll, mada se jos uvijek nadam da ce proraditi, jos uvijek vrijedi ono da je sezona tek pocela :roll: ....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 sep 2011, 22:34

reds_forever je napisao/la:Meni je Adam do sad bas dobro izlegao na terenu; ne znam odakle tako negativni komentari :roll: Ja ako gubim strpljenje zbog nekog igraca, onda je to Carroll, mada se jos uvijek nadam da ce proraditi, jos uvijek vrijedi ono da je sezona tek pocela :roll: ....
Adam je po meni najveće pojačanje ovog ljeta, nije mogao danas da se dokaže zato jer je brzo dobio crveni karton, sada je pitanje koliko će biti otsutan, ako neko zna neka napiše. ;)

PS. Nadam se da će otsustvo Skrtela potrajati. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 sep 2011, 22:48

I Adam i Skrtel pauziraju po jednu tekmu, ja mislim da preskacu samo ovu kup utakmicu.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 sep 2011, 22:52

Tako je Vela. :)

Obavezno dovesti ljubimca Cavanija u januaru.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 sep 2011, 22:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako je Vela. :)

Obavezno dovesti ljubimca Cavanija u januaru.

How yes no :?: :lol: :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 sep 2011, 23:15

Sve bih nešto pokušao reći, ali me definitivno stid poslije današnje utakmice.
Zaista ne znam šta se desilo sa igračima, ali kad su se vratili sa reprezentativne pauze nisu više isti igrači. Danas su za poraz svi krivi, od Kinga kojem je Carrol igrao krilo a Suarez centralnog napadača i praveći Skrtela bekom, pa do svakog igrača pojedinačno.
Ovo što sam gledao danas je najružniji fudbal i najgora utakmica Liverpoola od kada pratim Liverpool. Jenostavno nemam riječi.

Ovu sramotu treba što prije zaboraviti i okrenuti se Carling cupu i utakmici u srijedu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

el pistolero
Kontakt:

Post Postao/la el pistolero » 18 sep 2011, 23:29

vjerujem u Kinga i u ove igrace i vjerujem da smo iduce godine opet u ligi prvaka!A vas pozdravljam i nikad vise necu upasti na ovu temu da citam misljenja navijaca liverpool-a i vasa sranja od komentara jer se svaki put vise nasekiram od komentara pojedinaca nego od gledanja utakmice bez obira kako ona bila odigrana.Nastavite da serete a vjerujem da ce vam Hendo, Andy,Skrtel i ostali zacepiti usta na kraju sezone............. YNWA. LFC forever

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 sep 2011, 01:10

Normalno je da kažemo kako su igrači danas zakazali, ali ono što vi pišete je zaista bespotrebno.
Na kraju ćete možda te iste igrače kovati u zvijezde kada postignu odlične rezultate u što ne sumnjam.
Redovno imamo problema sa Tottenhamom, ovaj put su i kartoni zeznuli tako da je stvar jasna. Slijede
dva meča koja ćemo vjerovatno dobiti, a onda i par solidnih ispita za momke. Vraća se kapiten, ići će ovo
na bolje. :)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 19 sep 2011, 01:19

ma Carrol je totalni promasaj moze on dati desetak golova do kraja sezone al opet za koje je pare doveden mislim nidje veze kod njega ne pije vodu adaptacija na engleski stil i slicno najsretniji bi bio kad bi me demantovao ali ... sredine danas nije bilo a da ne pricam o skrtelu odmah se vidjelo da momak nece nikako mozi na desno krilo onaj ga je bale polomio al doslovno samo je bilo pitanje vremena kad ce crveni fasovati nista okrenuti se slijedecoj utakmici u kojoj jednostavno nema pravo kiksa ...

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 19 sep 2011, 08:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Carlo, ne nasjedaj na spamere.

Danas katastrofalno izdanje. Drugi za redom poraz, sada ide utakmica protiv Ž ekipe i vjerovatno prilika da neki od igrač pročepe. Prije svega mislim na Carrolla jer su utakmice kupa jedina šansa, nažalost, da pogodi mrežu protivnika. Henderson i Downing su danas razočarali. Mora ovo puno bolje protiv Wolvesa, jer već zaostajemo dobrih, nezgodnih 8 bodova za Unitedom.
Ti stvarno mislis da je ovaj Liverpool contender za titulu?
:lol: :roll:
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 sep 2011, 08:59

Der_Bomber je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Carlo, ne nasjedaj na spamere.

Ti stvarno mislis da je ovaj Liverpool contender za titulu?
:lol: :roll:
odakle si izvukao da je ovaj Liverpool contender za titulu to mi nije jasno

PS:Ono sto je dobro u jucerasnjoj utakmnici je bilo da nas je Tottenhem spustio na zemlju.Mozda smo mogli proci i bolje da nam Skrtel nije igrao RB i da nam sudija nije pokazao 5 zutih kartona u kratkom vremenu i sto je znacilo da nam igraci moraju igrati lagano do kraja jer bi blo kakav faul rezultirao crveni kartonom a to se je dogodilo.
Ne treba bjezati od realnosti i sad kriviti sudije previse mozda je bio prestrog ali sto je tu nadam se da je KK sve uvidio juce i da ce se stvari vratiti onako kako je bilo prije reprezentativne stanke
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 sep 2011, 10:52

samo da se izvinim momcima sto se nisam pojavio juce ali imao sam nekih problema ne mogu preko neta o tome... utakmicu nisam stigao gledati i ako nista bar nisam gubio zivce 90 minuta. grozan dan juce nadam se da se nece vise nikad u mom zivotu ponoviti....
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 sep 2011, 11:10

Evo sad ima na Sportklubu snimak utakmice,da se na miru pogledaju greške. :D
FK Pjetlovi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 19 sep 2011, 13:10

Charlie Adam & Martin Skrtel will serve their one match suspension against Brighton

Suarez:"It is not easy to lose like we lost. But we have to work hard to improve. I trust to my team partners, come on!"

Opet cemo biti kompletni, 2 gostovanja 2 poraza. Ybg danas svako svakog moze pobjediti. Doduse da nismo dobili crveni protiv totenhema nebi onako bilo al et.. Ja ne gubim nadu YNWA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.