Odlicno povecana prednost,nema sta.Ricky je napisao/la:Danas ćemo da dodatno povećamo prednost na ljestvici portugalske lige
Superliga Portugal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Superliga Portugal
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Popustili smo domaćoj ekipi da uzme bod kako bi prvenstvo u nastvku bilo što zanimljivije....
Dio Porta
- kumkalesic
- Kontakt:
Večeras se igra prvi veliki derbi u novoj fudbalskoj sezoni u Portugalu.
Na Estadio de Dragau snage će odmjeriti dvije ekipe koje dijele prvo mjesto na tabeli, Porto i Benfica. Obje momčadi su, do sada, skupile po 13. bodova iz pet odigranih utakmica.
Iskreno se nadam jednoj odličnoj utakmici
Na Estadio de Dragau snage će odmjeriti dvije ekipe koje dijele prvo mjesto na tabeli, Porto i Benfica. Obje momčadi su, do sada, skupile po 13. bodova iz pet odigranih utakmica.
Joint_fc
Ja, i koga ćeš podržavati večeras?kumkalesic je napisao/la:Večeras se igra prvi veliki derbi u novoj fudbalskoj sezoni u Portugalu.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Naravno veceras uz bratski Porto
bice to strasna utakmica sa dosta golova.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Porto (4-3-3): Helton; Alvaro Pereira, Otamendi, Rolando, Fucile; Fernando, Moutinho, Defour, Varela, Hulk, Kleber
Benfica (4-4-2): Artur; Emerson, Garay, Luisao, Maxi Pereira; Javi Garcia, Witsel, Nolito, Gaitan; Aimar, Cardozo
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Očekuje se večeras prava i velika utakmica, nadam se da će Porto pobijediti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Gledas li utakmicu ? 100% sansu je promasio Varela..Sa nekih 5 metara je pogodio golmana,idealna situacija..Ovo bi im se moglo osvetiti,iako Benfica ne moze centar preci..Ricky je napisao/la:6-0 udarci prema golu za Porto sve govore![]()
Prijatelju u ovom se meču vidi tko vodi glavnu riječ u nogometu u Portugalu a i mnogo šireever je napisao/la:Gledas li utakmicu ? 100% sansu je promasio Varela..Sa nekih 5 metara je pogodio golmana,idealna situacija..Ovo bi im se moglo osvetiti,iako Benfica ne moze centar preci..Ricky je napisao/la:6-0 udarci prema golu za Porto sve govore![]()
Nemože nam nitko parirati mi smo najjači imamo prejak napad,brzu igru....
Ako padne gol uskoro Benfica će teško nastradat..
Dio Porta
Samo je bilo pitanje vremena kada će pasti prvi gol
Kleber
Dominacija
Dominacija
Dio Porta
Evo ga, Kleberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Guarin asistent Kleberu za 1:0.. Slobodan udarac iskosa,sa nekih 25 metara,dobro skace Kleber i malo mijenja pravac lopti..Extra PORTO !
Momci kasnite ja već napisao da vodimo
Kleber majstorski dao a Guarin majstorski asistirao samo treba sada mirno odigrati utakmicu do kraja i napunit ih do grla
Kleber majstorski dao a Guarin majstorski asistirao samo treba sada mirno odigrati utakmicu do kraja i napunit ih do grla
Dio Porta
Kasnim,jer mi stream kasni oko 50 sekundi
Ne smijem ni gledati temu
Benficu samo cudo moze spasiti..Sto se tice punjenja,to ce ipak biti tesko..Benfica ne igra lose odbranu,ali sve im se svodi na to 
Zadnja izmjena: ever, dana/u 23 sep 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Znam ja zašto ti nas pratiš jer je Benfica sa vama u grupiever je napisao/la:Kasnim,jer mi stream kasni oko 50 sekundiNe smijem ni gledati temu
Benficu samo cudo moze spasiti..
Dio Porta
Hahahaha,ma nije zato..Ja sam ti veliki zaljubljenik u fudbal,a ovaj derbi se ne propusta..Do prije 2-3 godine sam vise gotivio Benficu,a zadnjih godina ipak je to Porto..Igraju bas extra nogomet i po meni se u samom vrhu Evrope sto se tice kvaliteta..Prava ekipa,ima i glavu i rep..
Šta reći nakon završenog prvog poluvremena osim da je čista dominacija u drugom ih idemo skroz dokrajčiti pucaju im živci lagano nakon primljenog gola pošto su odma dobili 3 žuta kartona
SAMO NAPRIJED PORTO
SAMO NAPRIJED PORTO
Dio Porta
Dobro zborišever je napisao/la:Hahahaha,ma nije zato..Ja sam ti veliki zaljubljenik u fudbal,a ovaj derbi se ne propusta..Do prije 2-3 godine sam vise gotivio Benficu,a zadnjih godina ipak je to Porto..Igraju bas extra nogomet i po meni se u samom vrhu Evrope sto se tice kvaliteta..Prava ekipa,ima i glavu i rep..
Trenutno realno možemo dobiti apsolutno bilo koju ekipu na svijetu jer igramo možda i najbolji nogomet oku gledljivo uz Barcu i par ekipa
I Barcu smo mogli okrenuti da nije bilo kontroverznih sudijskih namjernih/nenamjernih pogrešaka
Dio Porta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.