Nama je sada da sacuvamo prednost.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne zelim da provociram, ali stvarno mi nije jasno zar onaj celo i u ovako "nebitnoj" tekmi protiv dosta slabijeg tima MORA gazat po tetivama i zglobovima protivnickih fudbalera. Mislim hajd i u guzvi nekad ali bas onako bez potrebe i iz drugog pokusaja e vala hajvan nije ni za tora a kamoli nekog tima. Usput i onaj faul nad C7 je bas bio nekorektan.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
Mah, iznervirao se dzabe. Ljigavost igraca Levantea jbg.bparena je napisao/la:Ne zelim da provociram, ali stvarno mi nije jasno zar onaj celo i u ovako "nebitnoj" tekmi protiv dosta slabijeg tima MORA gazat po tetivama i zglobovima protivnickih fudbalera. Mislim hajd i u guzvi nekad ali bas onako bez potrebe i iz drugog pokusaja e vala hajvan nije ni za tora a kamoli nekog tima. Usput i onaj faul nad C7 je bas bio nekorektan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Onaj,tuga brate
Prvo userem stvari s trebom još me i Real pokopa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesil pozelio drugi svijet ?LBJ MVP je napisao/la:Onaj,tuga brate![]()
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Šta ovo bi madridisti
Još meni jaran govori na kladionici, igraj oba daju gol, mora ga Levante zabit' (a lik je od rođenja navijač Reala)...pogodio je... al' polovično
Jah, k'o i prošle sezone?
Samo me zanima, gdje je onaj @Spartak
Još meni jaran govori na kladionici, igraj oba daju gol, mora ga Levante zabit' (a lik je od rođenja navijač Reala)...pogodio je... al' polovično
Faraon iz Visokog je napisao/la:Sve je ovo dio Murinhove taktike
Jah, k'o i prošle sezone?
Samo me zanima, gdje je onaj @Spartak
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
slijedeci dio strategije je primit 5 u klasikumandraX je napisao/la:![]()
Jah, k'o i prošle sezone?![]()
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
A koja je onda strategija kad primiš 8 golova u derbiju?Faraon iz Visokog je napisao/la:slijedeci dio strategije je primit 5 u klasiku
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Uh, ovo je bilo niskoToxicity je napisao/la:A koja je onda strategija kad primiš 8 golova u derbiju?Faraon iz Visokog je napisao/la:slijedeci dio strategije je primit 5 u klasiku
Nemojte se sekirat' zbog ovoga sinoć, bit' će još kikseva, kako Reala tako i Barce...duga je sezona
Tesko da ce vise biti s nase strane. Blaugrana samo jednom grijesi na pocetku sezone i sad ste imali sansu.mandraX je napisao/la:Uh, ovo je bilo niskoToxicity je napisao/la:A koja je onda strategija kad primiš 8 golova u derbiju?Faraon iz Visokog je napisao/la:slijedeci dio strategije je primit 5 u klasiku![]()
![]()
Nemojte se sekirat' zbog ovoga sinoć, bit' će još kikseva, kako Reala tako i Barce...duga je sezona
DelBoske bi je iskoristio, al et' ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Tu strategiju Wenger samo može dokučitiToxicity je napisao/la:A koja je onda strategija kad primiš 8 golova u derbiju?Faraon iz Visokog je napisao/la:slijedeci dio strategije je primit 5 u klasiku
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
O kakvim ti granama pricas, nije ovo poljoprivredni forum.bparena je napisao/la: Tesko da ce vise biti s nase strane. Blaugrana samo jednom grijesi na pocetku sezone i sad ste imali sansu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Cuj leva(n)ta. hahahhahaek0 je napisao/la:O kakvim ti granama pricas, nije ovo poljoprivredni forum.bparena je napisao/la: Tesko da ce vise biti s nase strane. Blaugrana samo jednom grijesi na pocetku sezone i sad ste imali sansu.
real sinoc pravo razocaranje izgubit 1-0 od levantea !!! ali opet bit ce kikseva i barce i reala to je logicno tako da na kraju mislim da ce ova sezona bit najzanimljivija u zadnje 3-4 godine !!!!!
Hoće. Ove godine ćemo 3. plasiranog ostaviti samo 25 bodova.Mentalist je napisao/la:real sinoc pravo razocaranje izgubit 1-0 od levantea !!! ali opet bit ce kikseva i barce i reala to je logicno tako da na kraju mislim da ce ova sezona bit najzanimljivija u zadnje 3-4 godine !!!!!
Real Madrid
Real Madrid
Neznam Bogami, Levante opasno prijeti, mogli bi u vrh (onak ružni jbtToxicity je napisao/la:Hoće. Ove godine ćemo 3. plasiranog ostaviti samo 25 bodova.Mentalist je napisao/la:real sinoc pravo razocaranje izgubit 1-0 od levantea !!! ali opet bit ce kikseva i barce i reala to je logicno tako da na kraju mislim da ce ova sezona bit najzanimljivija u zadnje 3-4 godine !!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Pepe trebao crveni dobiti , mrsko mi klip da trazim ali lik je fakat bezobrazan !
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Marseille84
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Neandertalac je napisao/la:Pepe trebao crveni dobiti , mrsko mi klip da trazim ali lik je fakat bezobrazan !
U 20. kolu znat će se u dobra doba tko će biti prvakmandraX je napisao/la:Neznam Bogami, Levante opasno prijeti, mogli bi u vrh (onak ružni jbt)
Real Madrid
Real Madrid
Boze sacuvaj - stvarno na osnovu cega ti to zakljucujes, a npr prije Valensije i drugih ?Toxicity je napisao/la:U 20. kolu znat će se u dobra doba tko će biti prvakmandraX je napisao/la:Neznam Bogami, Levante opasno prijeti, mogli bi u vrh (onak ružni jbt)
Nemoras vjerovat ali vasa svaka tekma ce vam biti borba za prvaka. Ja kad gloedam kako igrate znam da mozete svakom timu zavuc 3-4 ali isto znam da vam svaku tekmu i kod kuce i u gostima protivnici lahko mogu iscupat bod. E to mi nije jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.