ko je izdao?123456 je napisao/la:Para nejmaNoName je napisao/la:Imal' kakvih para tu?![]()
Ako treba kakva pomoć tu sam.![]()
Clan saveza bi trebalo da je tu bar subotu i nedjelju.Znam da smo tada svi vani vikend je i to ali u sustini potrebno je 1-2 sahata da se sve zavrsi u toku jednoga kola.Znam sad ce svi reci ja imam to vrijeme ali je problem sto ta 2 h bi morao biti bas subotom ili nedjeljom a ne recimo utorak-petak.Evo i sad se trebalo ovo 5.kolo arhivirati,urediti se tabele i liste strijelaca kao i postaviti 6.kolo.Medjutim jos nista nije odradjeno.Nazalost.Ali ne sekiro se ja vise ja sam svoj dijo odradijo.I ovaj nas napusti pa da bar javi 7 dana ranije
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nebi rekao da je izdao.Nema se vremene.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
ma šalim se... nego bez kojeg smo cijenjenog člana ostali? da se lijepo izrazim123456 je napisao/la:Nebi rekao da je izdao.Nema se vremene.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Liedson nas napust.Napusta forum.spielführer_21 je napisao/la:ma šalim se... nego bez kojeg smo cijenjenog člana ostali? da se lijepo izrazim123456 je napisao/la:Nebi rekao da je izdao.Nema se vremene.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
evo mene
problem je u ova zadnja 2 kola jer se posljedni par igrao nedjeljom navecer pa nemam vremena to odmah zavrsiti ( tabele i liste). Ovo ce biti sredjeno u roku par sati. 
Sto se tice saveza Liedsonu sve najbolje, ko god dodje uglavnom trebat ce nam da preuzme za sada njegov posao...
Molim admina da to sto prije rijesi.
Sto se tice saveza Liedsonu sve najbolje, ko god dodje uglavnom trebat ce nam da preuzme za sada njegov posao...
defender je napisao/la:evo meneproblem je u ova zadnja 2 kola jer se posljedni par igrao nedjeljom navecer pa nemam vremena to odmah zavrsiti ( tabele i liste). Ovo ce biti sredjeno u roku par sati.
A njegov posao je?
Ako treba pomoc za ligu, nije problem
, ali vidim i Emir se prijavio pa eto njega uzmite, da mu ne pravim konkurenciju

sta je ovo, 1. liga sve pobjede gostiju ? 
ovo kolo 1 pobjeda domacina , 4 remija i 10 pobjeda gostiju
Cestitke timu Backspace United na jedinoj domacoj pobjedi u ovom kolu i na maksimalnom ucinku u ovih 5 kola ( 5 pobjeda - 15 bodova)
ovo kolo 1 pobjeda domacina , 4 remija i 10 pobjeda gostiju
Cestitke timu Backspace United na jedinoj domacoj pobjedi u ovom kolu i na maksimalnom ucinku u ovih 5 kola ( 5 pobjeda - 15 bodova)
Od ovi gore sto su se prijavili NoName bi imao najvise sansi ali kao sto rece vikendom nema vremena i to je problem.
Emir je tu negdje ali njegov problem je nedavni ban i to je rizik za savez.Takodje zna i u kladionici fuliti poneko kolo.
alacious je suvise frisak u ovoj ligi.juventus je ok mislim da je rodovan i ima radnoga iskustva u ligi.
PS: admin ce ipak odluciti (ako nam uopste dopusti iznjenu) ko je novi clan.Ja jedino mogu predloziti i nista vise.
Emir je tu negdje ali njegov problem je nedavni ban i to je rizik za savez.Takodje zna i u kladionici fuliti poneko kolo.
alacious je suvise frisak u ovoj ligi.juventus je ok mislim da je rodovan i ima radnoga iskustva u ligi.
PS: admin ce ipak odluciti (ako nam uopste dopusti iznjenu) ko je novi clan.Ja jedino mogu predloziti i nista vise.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A da se na vrijeme vidi datum igranja naše Premijer Lige? Oba ova kola je uzeta utakmica koja se igrala u nedjelju. Moglo bi se više pažnje usmjeriti na to. Dakle, ako se već mora igrati par iz naše cijenjene lige, neka to bude par koji se igra u subotu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To je problem.Nadji mi stranicu da mi kaze tacno kad se igra koja utakmica u nasoj ligi.Znam iz iskustva kada uzimam parove sa neke kladionice par je tu.Medjutim u srijedu - cetvrtak taj isti par se prebaca za nedjelju.Za nas je tad vec kasno.Znaci moras biti Dzemila za ovu nasu ligu.Monolog je napisao/la:A da se na vrijeme vidi datum igranja naše Premijer Lige? Oba ova kola je uzeta utakmica koja se igrala u nedjelju. Moglo bi se više pažnje usmjeriti na to. Dakle, ako se već mora igrati par iz naše cijenjene lige, neka to bude par koji se igra u subotu.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda ima na ovoj stranici:
http://www.nfsbih.net/premier.aspx?k=8
One koje su prve na spisku igraju u subotu, dok one na samom kraju u nedjelju.
Naše kladionice često znaju syebati i kad su lige petice u pitanju, nije samo slučaj sa bh premijer ligom.
One koje su prve na spisku igraju u subotu, dok one na samom kraju u nedjelju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To nije tacno, pogledaj proslo kolo pa ce vidjeti Siroki pri vrhu spiskaMonolog je napisao/la:Možda ima na ovoj stranici:
One koje su prve na spisku igraju u subotu, dok one na samom kraju u nedjelju.Naše kladionice često znaju syebati i kad su lige petice u pitanju, nije samo slučaj sa bh premijer ligom.
Ja sa postavljao parove za zadnja 2 kola i oba puta je na svim mogucim portalima u vrijeme postavljanja stajalo da se ti parovi igraju u subotu i samo par dana prije odigravanja pomjereno je za nedjelju
Uglavnom necemo vise postavljati parove za nasu ligu, jedino ako nsfbih postavi ranije tacno vrijeme odigravanja
sto se tice posla oko proslog kola sve je zavrseno osim arhive, postavljene su tabele i editovana je lista strijelaca
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma vide igrači da ovdje tipujemo 2:1 i 2:0 za domaćine, pa onda namjerno syebu sve živo i odigraju meč sa 4+ golova.defender je napisao/la:Uglavnom necemo vise postavljati parove za nasu ligu, jedino ako nsfbih postavi ranije tacno vrijeme odigravanja
- Goalgetter
- Kontakt:
Od ovih prijavljenih, ja vam preporucujem Juventus 0244
. Jako vrijedan i redovan, vodim sa njim PES6 ligu
.
Trenutno je prvi kandidat po meni.Cekamo jos koji dan da vidimo ima li zainteresovani.Goalgetter je napisao/la:Od ovih prijavljenih, ja vam preporucujem Juventus 0244. Jako vrijedan i redovan, vodim sa njim PES6 ligu
.
Svi zainteresovani za mjesto u savezu (umjesto __Liedson__ )neka se jave ovdje.Molio bi samo one sto misle ozbiljno raditi.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
juventus0244 je pravi covjek za to.
Siguran sam.Iako sam se ponudio,to stoji jos.Ali mislim da je on pravi 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa jel Juventusovac ili nije
Indirektno, i moj klub ce imati svog covjeka u savezu
Nakon remija 2-2 u proslom kolu, sada gostujemo fenjersima iz Stoca
koji u prvih 5 kola imaju isto toliko poraza....
Otprilike ovako:
[youtube][/youtube]
Fenomenalan rekord...

Indirektno, i moj klub ce imati svog covjeka u savezu
Nakon remija 2-2 u proslom kolu, sada gostujemo fenjersima iz Stoca
Otprilike ovako:
[youtube][/youtube]
Fenomenalan rekord...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja se prijavljujem
Imao sam loseg iskustva u proslosti sa forumom, al' sad sam se smirio i skoro ne pisem po ostalim pdforumima
A juventus je moderator, ne moze imat dvije duznosti
Jos vodi pes ligu i PLBiH pogodi rezultat. 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja se ne mislim ni prijavljivati,samo sam pitao koji je bio Liedsonov(valjda ovako
) posao. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.