NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
selimovic je ove sezone napravio pravo dobru i mladu ekipu i napokon su posli da igraju fudbala da se nadigravaju i dadose covjeku otkaz.mislim da sada dolaze teski dani za travnik borba za goli zivot moze da pocne 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ima li kakav video utakmice """sazeci"" naprimjer.hvala
- slogauskoplje
- Kontakt:
Dosao trener iz Iskre
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj braco mila
Iskro eto nas k tebi u prvu federalnu
ZAlosno da se drugacije ne izrazavam
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj braco mila
Iskro eto nas k tebi u prvu federalnu
ZAlosno da se drugacije ne izrazavam
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- vidovitadjemila
E vise gluposti u zivotu nisam procitao.Pa Nele nije nikad ni bio trener Travnika.Ako se stvarno tezi necemu onda nije trebao ni pocinjati ovu sezonu.On je bio trener samo zato sto je radio malte ne djabe,nije ni imao svoje ja,cak su mu i spiskove sa sastavom prije tekme donosili...Ali se izgleda desilo da je poslije par godina zivota na koncima kao pozorisna lutka rekao neke stvari i poceo se buniti i traziti nesto vise...EEE to ovdje ne ide ima da radis sta ti se kaze ili neces ni raditi.Tako je uostalom i u vecini klubova samo se mi nesto ko bajagi foliramo...
A u ovu ligu ,a mi svi to zaboravljamo, ulazi od ove a pogotovo ce to biti od iduce sezone jedan veoma vazan faktor...kladionice...I do sada je to pomalo bilo ali vec se liga pusta gotovo bez ogranicenja u pojedinim kladionicama,i na golove i moze se citava igrati itd...
I sad nam se cini da su rezultati kao realniji...ma vuk dlaku mjenja al cud nikad.Zato ce da budu u svim klubovima poslusni treneri ili ih nece biti.
Ja necu da pravdam losu igru Travnika protiv GOSK a ,ali upada u oci da poslije te tekme Selimovic dobije otkaz,a ne poslije onakvog proljeca prosle sezone...
TV kamere su u subotu ovdje izgleda odradile pravu stvar,jer je nevjerovatno bilo da Travnik igra onako lose pa oni silni ziceri GOSKA i svaka u Fejzica i na kraju X nezasluzen po svemu prikazanom...
Cini mi se da su kamere radile ,a svi su se pa i ja cudili zasto taj prenos,za onu staru narodnu DA SE VLASI NE SJETE....
A zbog epiloga na kraju Selimovic je smjenjen ili mozda zbog talova tesko da cemo saznati ikad...
A u ovu ligu ,a mi svi to zaboravljamo, ulazi od ove a pogotovo ce to biti od iduce sezone jedan veoma vazan faktor...kladionice...I do sada je to pomalo bilo ali vec se liga pusta gotovo bez ogranicenja u pojedinim kladionicama,i na golove i moze se citava igrati itd...
I sad nam se cini da su rezultati kao realniji...ma vuk dlaku mjenja al cud nikad.Zato ce da budu u svim klubovima poslusni treneri ili ih nece biti.
Ja necu da pravdam losu igru Travnika protiv GOSK a ,ali upada u oci da poslije te tekme Selimovic dobije otkaz,a ne poslije onakvog proljeca prosle sezone...
TV kamere su u subotu ovdje izgleda odradile pravu stvar,jer je nevjerovatno bilo da Travnik igra onako lose pa oni silni ziceri GOSKA i svaka u Fejzica i na kraju X nezasluzen po svemu prikazanom...
Cini mi se da su kamere radile ,a svi su se pa i ja cudili zasto taj prenos,za onu staru narodnu DA SE VLASI NE SJETE....
A zbog epiloga na kraju Selimovic je smjenjen ili mozda zbog talova tesko da cemo saznati ikad...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Mislim da si u pravu care, samo što se klada tiče, strane kladionice nude puno više opcija klađenja uz veće limite.Ali se totalno sa tobom slažem, bilo je štelenja dosad ali će pogotovo od sad kladionice raditi.Tako je sa Hrvatskom i Srpskom ligom.vidovitadjemila je napisao/la:E vise gluposti u zivotu nisam procitao.Pa Nele nije nikad ni bio trener Travnika.Ako se stvarno tezi necemu onda nije trebao ni pocinjati ovu sezonu.On je bio trener samo zato sto je radio malte ne djabe,nije ni imao svoje ja,cak su mu i spiskove sa sastavom prije tekme donosili...Ali se izgleda desilo da je poslije par godina zivota na koncima kao pozorisna lutka rekao neke stvari i poceo se buniti i traziti nesto vise...EEE to ovdje ne ide ima da radis sta ti se kaze ili neces ni raditi.Tako je uostalom i u vecini klubova samo se mi nesto ko bajagi foliramo...
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- vidovitadjemila
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledajte jedan detalj.Kako preplaseno na ovom snimku izgledaju igraci Travnika.A u pratnji Selimovica ,obratite paznju Nermin Basic Cige ,ko bajagi pomocni trener za koga se tvrdi,doduse u tajnosti da je prosle sezone ucestvovao u aferi koja je Travnik kostala ni manje ni vise nego 50000 km.Momak je za trenersku licencu,tako se bas prica pljunuo ogroman novac, i po toj licenci je strucniji od Selimovica ,o tome se pisalo i u medijima .Kao naslov tipa Travnik ima jos jednog trenera itd...I svi su mislili da je on nasljednik.Prosle godine su cak celnici kluba htjeli da ga lincuju ali sad im on uglavnom ne smeta.To je u stvari propali igrac Travnika ,prodavac mobitela i vlasni radnje,koji jer lafo zbog povreda ko bajagi prekinuo karijeru a zapravo nikad lopte nije ni znao.Ali izgleda da bivsi drot Fazlic ,predsjednik,osjeca da su mu njih dvojica postali ozbiljna konkurencija po lopovlucima pa sada dovodi ovoga levata za koga se citav Travnik cudi i ibrati ko je i sta je.Ali nema veze .Travnik vec godinama nema trenera koji je to u pravom smislu rjeci nego smo poslusnike tipa Selimovica.Koliko je to opasna funkcija kaze i cinjenica da prvi pomocnici Selimovica Torlak i Lihovac nisu ni pomislili da prihvate ponudu uprave da vode tim ,bar do daljneg.
I sada moram na kraju ovoga posta da vam ispricam nesto.Tekma protiv Veleza u kupu. Niko ziv ne moze na tribine zbog kako izvjestaj kaze napade predsjednika saveza srednjobosanskog kantona Trbojevica na sudca tekme Travnik -Borac Mrkovica.I Na ulazu 15 policajaca i 10 ak zastitara .Dolazi Trbojevic i bez problema kao mozda jedini gledalac ulazi na tekmu i oni ga kao fazon pitaju ko je i traze identifikaciju.On uzima mobitel i ulazi bez problema u lozu Pirote.I normalno pustaju ga za 2 min.I gleda tekmu dok su svi pravi ljubitelji nogometa zbog njega i slicnih njemu sprjeceni...
On jedini to moze u Travniku i jos na mobitel kad su ga zaustavili na kapiji psuje bezbjednjaka i majku svima koji njemu ne daju uci, i prijeti da ce ga zapamtiti...I ovo je sto posto tacno garantujem vam ...
Eto valjda vam je sada jasno koja je farsa sva ova liga i suspenzije i kazne i sve ostalo...
A vas sve molim koji ovo citaju da samo malo skontaju neke stvari u svojim klubovima pa ih ako treba i javno kazu .Evo ja ovoi napisah teska srca jer je u pitanju klub koji volim,pokusao sam biti iskren a tesko mi pada ali sve molim da i oni pokusaju a ne samo da se prepucavamo.Mozda i dobru stvar napravimo i uticemo bar koliko mozemo da otklonimo koliko mozemo ove posasti ili da ih bar upzorimo da mi vidimo i ono sto oni misle da je nedodirljivo,,,Za sada ovoliko...
Pogledajte jedan detalj.Kako preplaseno na ovom snimku izgledaju igraci Travnika.A u pratnji Selimovica ,obratite paznju Nermin Basic Cige ,ko bajagi pomocni trener za koga se tvrdi,doduse u tajnosti da je prosle sezone ucestvovao u aferi koja je Travnik kostala ni manje ni vise nego 50000 km.Momak je za trenersku licencu,tako se bas prica pljunuo ogroman novac, i po toj licenci je strucniji od Selimovica ,o tome se pisalo i u medijima .Kao naslov tipa Travnik ima jos jednog trenera itd...I svi su mislili da je on nasljednik.Prosle godine su cak celnici kluba htjeli da ga lincuju ali sad im on uglavnom ne smeta.To je u stvari propali igrac Travnika ,prodavac mobitela i vlasni radnje,koji jer lafo zbog povreda ko bajagi prekinuo karijeru a zapravo nikad lopte nije ni znao.Ali izgleda da bivsi drot Fazlic ,predsjednik,osjeca da su mu njih dvojica postali ozbiljna konkurencija po lopovlucima pa sada dovodi ovoga levata za koga se citav Travnik cudi i ibrati ko je i sta je.Ali nema veze .Travnik vec godinama nema trenera koji je to u pravom smislu rjeci nego smo poslusnike tipa Selimovica.Koliko je to opasna funkcija kaze i cinjenica da prvi pomocnici Selimovica Torlak i Lihovac nisu ni pomislili da prihvate ponudu uprave da vode tim ,bar do daljneg.
I sada moram na kraju ovoga posta da vam ispricam nesto.Tekma protiv Veleza u kupu. Niko ziv ne moze na tribine zbog kako izvjestaj kaze napade predsjednika saveza srednjobosanskog kantona Trbojevica na sudca tekme Travnik -Borac Mrkovica.I Na ulazu 15 policajaca i 10 ak zastitara .Dolazi Trbojevic i bez problema kao mozda jedini gledalac ulazi na tekmu i oni ga kao fazon pitaju ko je i traze identifikaciju.On uzima mobitel i ulazi bez problema u lozu Pirote.I normalno pustaju ga za 2 min.I gleda tekmu dok su svi pravi ljubitelji nogometa zbog njega i slicnih njemu sprjeceni...
On jedini to moze u Travniku i jos na mobitel kad su ga zaustavili na kapiji psuje bezbjednjaka i majku svima koji njemu ne daju uci, i prijeti da ce ga zapamtiti...I ovo je sto posto tacno garantujem vam ...
Eto valjda vam je sada jasno koja je farsa sva ova liga i suspenzije i kazne i sve ostalo...
A vas sve molim koji ovo citaju da samo malo skontaju neke stvari u svojim klubovima pa ih ako treba i javno kazu .Evo ja ovoi napisah teska srca jer je u pitanju klub koji volim,pokusao sam biti iskren a tesko mi pada ali sve molim da i oni pokusaju a ne samo da se prepucavamo.Mozda i dobru stvar napravimo i uticemo bar koliko mozemo da otklonimo koliko mozemo ove posasti ili da ih bar upzorimo da mi vidimo i ono sto oni misle da je nedodirljivo,,,Za sada ovoliko...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Selimović je među boljim trenerima u drzavi.Sad sto ga vi blatite iz samo vama poznatih razloga to je druga prica.Čovjek vas je spasio od ispadanja,izbacio par igrača,Travnik je poceo igrati i na strani i na kraju dobije otkaz iz vedra neba.Lani na utakmici Široki-Travnik nam je prodao foru iz kornera i zamalo Travnik dade gol,poslije toga Široki je na tu istu foru dao 2 gola,dok je Baka bio trener.Dok su vam u klubu mafijaši i zločinci kao onaj Trbovic vi necete naprijed,mozete samo prema dnu.Evo sad cemo vidjeti kakav ce vam ovaj trener biti,po tebi ne moze losiji od ovoga jer ce vjerojatno i ovome drugi sastavljati sastav i određivati taktiku!!!??

Što mu onaj prvi neće pružit ruku? 

- slogauskoplje
- Kontakt:
- vidovitadjemila
Tipicno misljenje nekoga ko nije iz Travnika.Znas prijatelju ko god iz Travnika ovo procita garantujem da se grohotom nasmijao.Pa bilo je situacija kad 4 ti sudac digne tablu sa brojem Mithata Sarajcica,prosla sezona je u pitanju,Selimovic trazi da izidje iz igre ovaj odmahne rukom i zatjera ga znas vec gdje i ovaj mora izvesti drugog igraca.U sljedecem napadu primamo gol jer gostujuci napadac uzme loptu Sarajki i susti se prema nasem golu te ostavi spica samog koji lako pogodi.I gubimo tekmu.Ma znas kad je on bilo sta mogao narediti Sarajki ,Varupi Siljku Kiku itd...ŠB.TRN je napisao/la:Selimović je među boljim trenerima u drzavi.Sad sto ga vi blatite iz samo vama poznatih razloga to je druga prica.Čovjek vas je spasio od ispadanja,izbacio par igrača,Travnik je poceo igrati i na strani i na kraju dobije otkaz iz vedra neba.Lani na utakmici Široki-Travnik nam je prodao foru iz kornera i zamalo Travnik dade gol,poslije toga Široki je na tu istu foru dao 2 gola,dok je Baka bio trener.Dok su vam u klubu mafijaši i zločinci kao onaj Trbovic vi necete naprijed,mozete samo prema dnu.Evo sad cemo vidjeti kakav ce vam ovaj trener biti,po tebi ne moze losiji od ovoga jer ce vjerojatno i ovome drugi sastavljati sastav i određivati taktiku!!!??![]()
Znas sta je najsmjesnije .Kriminalac kako kazes Trbojevic nije nista u klubu.On je predsjednik kantonalnog saveza.
I nisu ovdje samo ljudi koji mu ne smiju nista.Evo svi imaju priliku ovih dana citati kako se u savezu prebacuje loptica oko njegove kazne s jednog tjela na drugo,a niko u tom savezu ne smije bukvalno da ga smjeni.Pa sto to oni prebacuju loptice kad je samo Travnik takav.
I samo jedan savjet .Malo pokusaj biti iskren i bar pokusaj reci nesto u tipovima u Sirokom poput Bevande.
Mozes tvrditi da u Travniku ima kriminala,isto i ja tvrdim ali isto tako znam da je upravo i tvoj klub jedan od onih koji su najvise toga odradili sa njima.
Dobar ovaj trener
gubimo 4-0 u 65 min a nismo nijednom osutali na go

- vidovitadjemila
I jos se Fejzic teze povrjedio.Ledi na golu...joojjj...Evo dade Varupa iz penala...travnik je napisao/la:Dobar ovaj trenergubimo 4-0 u 65 min a nismo nijednom osutali na go
Pa mi uopste nemamo drugog golmana

- vidovitadjemila
Rođeni u Mostaru lako do pobjede
Velež je nakon dva uzastopna poraza ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Travnika u Mostaru od 4:1 u okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Od početka utakmice Velež je dominirao. Rođeni su već u 11. minuti došli u vodstvo preko Merzića, koji je topovski šutirao, a lopta se odbila od jednog igrača Travnika.
Prije pogotka, golman Travnika Nevres Fejzić, udario je glavom od stativu i morao je napustiti igru. Na golu Vezira zamijenio ga je Alen Delić.
Merzić je imao još jednu priliku , ali Delić je bio brži. Amir Zolj je u 37. minuti udvostručio vodstvo Rođenih. Na odmor se otišlo sa prednošću Veleža od dva gola.
Početkom drugog dijela susreta Šefko Okić je imao priliku, ali nije se najbolje snašao. Pet minuta je bilo dovoljno mostarskoj ekipi da poveća prednost na 3:0, a svoj drugi gol postigao je Zolj.
Osam minuta poslije trećeg gola Rođenih, uslijedio je još jedan. Mustafa Kodro je pogodio sa 20-ak metara. Elvedin Varupa je u 70. minuti pogodio iz penala i smanjio na 4:1. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, tako da se Velež popreo na četvrtu poziciju.
Velež je nakon dva uzastopna poraza ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Travnika u Mostaru od 4:1 u okviru osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Od početka utakmice Velež je dominirao. Rođeni su već u 11. minuti došli u vodstvo preko Merzića, koji je topovski šutirao, a lopta se odbila od jednog igrača Travnika.
Prije pogotka, golman Travnika Nevres Fejzić, udario je glavom od stativu i morao je napustiti igru. Na golu Vezira zamijenio ga je Alen Delić.
Merzić je imao još jednu priliku , ali Delić je bio brži. Amir Zolj je u 37. minuti udvostručio vodstvo Rođenih. Na odmor se otišlo sa prednošću Veleža od dva gola.
Početkom drugog dijela susreta Šefko Okić je imao priliku, ali nije se najbolje snašao. Pet minuta je bilo dovoljno mostarskoj ekipi da poveća prednost na 3:0, a svoj drugi gol postigao je Zolj.
Osam minuta poslije trećeg gola Rođenih, uslijedio je još jedan. Mustafa Kodro je pogodio sa 20-ak metara. Elvedin Varupa je u 70. minuti pogodio iz penala i smanjio na 4:1. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, tako da se Velež popreo na četvrtu poziciju.
Mesud Duraković više nije trener Travnika.
Naime, Duraković je na klupu travnika sjeo nakon odlaska Nedžada Selimovića ali se na istoj nije dugo zadržao. Popularne Vezire vodio je samo na jednoj utakmici i to u Mostaru u kojoj su poraženi 4:1.
Još uvijek nema informacija ko će biti šef stručnog štaba premijerligaša iz Travnika.
E jest vam dugo i trajao.....
Izgleda , kad je stigao tek vidio kako stvari idu

Naime, Duraković je na klupu travnika sjeo nakon odlaska Nedžada Selimovića ali se na istoj nije dugo zadržao. Popularne Vezire vodio je samo na jednoj utakmici i to u Mostaru u kojoj su poraženi 4:1.
Još uvijek nema informacija ko će biti šef stručnog štaba premijerligaša iz Travnika.
E jest vam dugo i trajao.....

Izgleda , kad je stigao tek vidio kako stvari idu

- slogauskoplje
- Kontakt:
prije da je bilo obratnogol-man je napisao/la:Mesud Duraković više nije trener Travnika.
E jest vam dugo i trajao.....![]()
![]()
![]()
Izgleda , kad je stigao tek vidio kako stvari idu![]()

Sloga Uskoplje
- vidovitadjemila
Ma nece niko bez para raditi...Ovdje yebe lud zbunjenog.Neko je mislio da ce trenera dobiti djabe ,koji ce samo slusati naredjenja.mozda to neko i prihvati ,ali ce vjerovatno htjeti da bude placen za to.Ma ja pretpostavljam da ce doci neki Travnicanin,bivsi igrac ili slicno.zapravo neko poput ovog Lihe ili Torlaka a moguce je da i Basica pozovu...
Ma nek idu u p.m. i onako ovu glupost od lige samo budsala vise moze pratiti.Vidite da je sve izmaklo kontroli i da se pola tekmi ne moze zavrsiti.Pa od pocetka lige 3 ,hej 3
prekida.Ma to nema nigdje i ja mislim da smo ovim oborili sve rekorda...Ma yebo ovo nije vise zanimljivo...pozdrav ...
Ma nek idu u p.m. i onako ovu glupost od lige samo budsala vise moze pratiti.Vidite da je sve izmaklo kontroli i da se pola tekmi ne moze zavrsiti.Pa od pocetka lige 3 ,hej 3

I opet si u pravu o ti Nostradamuse
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/smaj ... ener/65337" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/smaj ... ener/65337" onclick="window.open(this.href);return false;
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- vidovitadjemila
trle501 je napisao/la:I opet si u pravu o ti Nostradamuse

Fazlic predsjednik,Sarajka sportski direktor,sad i Cige trener koje budnim okom posmatra Nane iz loze sa kantonalnim premijerom Lendom.Ma koga vi yebete vise. Dabogda ispali i istjerali vas iz lige odmah.Pa sta mislite hoce li iko gledati ovu lakrdiju gospodo.Ko mi god ne vjeruje nek porazgovara sa Cigetom 2 minuta,o bilo kojoj temi na svijetu i vidjece o cemu pricam,covjek je glup ko tocak,i uspjeva samo zahvaljujuci tome sto je lopov i bezbrazan te ga guraju Asim Fazlic covjek koji je najodgovorniji za sve ovo,i papak sarajka koji bi mater prodo za marku.
A iz kojeg razloga.Pravi razlog smjene Selimovica je taj sto je poslije godina cutanja postavio neka pitanja Fazlicu i ostalim,konacno stisnuo jaja a onda je smjenjen.I sad se i ja pitam ja li mu to bilo pametno.
Jer ne, njima odgovara samo onaj trener koji je spreman odigrati sa sastavom koji mu izdiktiraju i na rezultat koji mu kazu...
Ja ne znam otkud samo u ovoj prici Admir Smajic ..Ali mora da su covjeka nasukali i da i ne zna gdje dolazi.I nece ni on dugo vidjecete.Mislim da ni on nece ovo moci izdrzati.Ili mozda hoce.Igrac je bio odlican,ali ga ne poznajem kao covjeka.Ko zna...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 30 sep 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.