Ma tako i hoću. Evo večeraskad_kako je napisao/la:Ima i do ugodjaja u kojem igras. Npr. ja sam je uvijek igrao po noci, i sa slusalicama na usima.Nimla_RZ je napisao/la:Evo Dead Space igr'o onako 20 minuta, nije loša, grafika dobra... Malo jest strašna, al ništa pretjerano da se sje*eš
Probaj tako
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
E drugovi, može mala pomoć?! Ovako, instalir'o sam Call of Duty Black Ops, al kad ulazim otvara mi u onom Steamu, ne kontam šta mu je
I ne mogu ući nikako!
-
karameldar
- Kontakt:
Multiplayer il singleplayer?hamlet je napisao/la:E drugovi, može mala pomoć?! Ovako, instalir'o sam Call of Duty Black Ops, al kad ulazim otvara mi u onom Steamu, ne kontam šta mu jeI ne mogu ući nikako!
YNWA!
raja, ima li gdje ikakva igrica u vezi tenisa, onako bezveze preko neta, ne treba biti nešto spektakularno !? 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
karameldar
- Kontakt:
Imas Virtua Tennis 4,ali nije nista posebno..Zagor je napisao/la:raja, ima li gdje ikakva igrica u vezi tenisa, onako bezveze preko neta, ne treba biti nešto spektakularno !?
YNWA!
Oboje!karameldar je napisao/la:Multiplayer il singleplayer?hamlet je napisao/la:E drugovi, može mala pomoć?! Ovako, instalir'o sam Call of Duty Black Ops, al kad ulazim otvara mi u onom Steamu, ne kontam šta mu jeI ne mogu ući nikako!
karameldar je napisao/la:Imas Virtua Tennis 4,ali nije nista posebno..Zagor je napisao/la:raja, ima li gdje ikakva igrica u vezi tenisa, onako bezveze preko neta, ne treba biti nešto spektakularno !?
e jesi lud
Zagore, pogledaj ovdje http://www.agame.com/games/tennis/tennis.html
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
karameldar
- Kontakt:
Ne znam,za multiplayer moras imat account na steamu i kupljenu igricu,a za singleplayer ne moras. Odakle si downloado?hamlet je napisao/la:Oboje!karameldar je napisao/la:Multiplayer il singleplayer?hamlet je napisao/la:E drugovi, može mala pomoć?! Ovako, instalir'o sam Call of Duty Black Ops, al kad ulazim otvara mi u onom Steamu, ne kontam šta mu jeI ne mogu ući nikako!
YNWA!
e ovo je već bolje, hvala obojici..Puma je napisao/la:karameldar je napisao/la:Imas Virtua Tennis 4,ali nije nista posebno..Zagor je napisao/la:raja, ima li gdje ikakva igrica u vezi tenisa, onako bezveze preko neta, ne treba biti nešto spektakularno !?![]()
e jesi lud
Zagore, pogledaj ovdje http://www.agame.com/games/tennis/tennis.html
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
madridista95
- Kontakt:
Jel moze molim vas bilo ko odgovoriti na par jednostavnih pitanja 
Kada bi trebao izaci FIFA MANAGER 12 i da li se puno razlikuje od 08 ?
Dugo vremena sam igrao 2008, veoma mi se svidjela pa me zanima da li je slicno. Takodjer ove prethodne verzije 09, 10, 11 koje su bitne promjene ???
Mozda je neko vec negdje neko pisao o tome, ali mi se stvarno nije dalo sve citati...
Hvala jos jednom i nadam se da ce mi bar neko odgovoriti
Dugo vremena sam igrao 2008, veoma mi se svidjela pa me zanima da li je slicno. Takodjer ove prethodne verzije 09, 10, 11 koje su bitne promjene ???
Mozda je neko vec negdje neko pisao o tome, ali mi se stvarno nije dalo sve citati...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga!
Sarajevo 1946
Real Madrid 1902
Sarajevo 1946
Real Madrid 1902
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
na ovo prvo ti ne mogu odgovoriti tacno 100 posto ali mislim da izlazi krajem oktombra/pocetkom novembra ali nisam siguran a sto se tice razlika stvarno ih ima mnogo svaka verzija je bila bolja 11 je po meni bila gotovo savrsena a u 12 ce uvasti samo promjene na bolje npr:veci broj pitanja novinara,naredbi igracima i slmadridista95 je napisao/la:Jel moze molim vas bilo ko odgovoriti na par jednostavnih pitanja
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
madridista95
- Kontakt:
ZahvaljujemSenaid L.F.C je napisao/la:na ovo prvo ti ne mogu odgovoriti tacno 100 posto ali mislim da izlazi krajem oktombra/pocetkom novembra ali nisam siguran a sto se tice razlika stvarno ih ima mnogo svaka verzija je bila bolja 11 je po meni bila gotovo savrsena a u 12 ce uvasti samo promjene na bolje npr:veci broj pitanja novinara,naredbi igracima i slmadridista95 je napisao/la:Jel moze molim vas bilo ko odgovoriti na par jednostavnih pitanja
Biti srcem vezan u tome lezi snaga!
Sarajevo 1946
Real Madrid 1902
Sarajevo 1946
Real Madrid 1902
Znali ko kad izlazi NBA2K12 .. 
Jel sutra izlazi novi F1 ???
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a zna li ko za sta sluzi google?
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
Postovanje treba zaraditi.
-
karameldar
- Kontakt:
A ocel full igra bit free?kad_kako je napisao/la:Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
YNWA!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mora da se zezas!?karameldar je napisao/la:A ocel full igra bit free?kad_kako je napisao/la:Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...
Postovanje treba zaraditi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Formula je izasla prije 2-3 dana.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
karameldar
- Kontakt:
Haha a nisam igro to nikad,pa ne znam...Call of Duty:Modern Warfare 3 ce bit predobrakad_kako je napisao/la:Mora da se zezas!?karameldar je napisao/la:A ocel full igra bit free?kad_kako je napisao/la:Battlefield 3 Beta izlazi 29. Sep. i dostupna ce biti svima. Od konzola do PC-a. Ko misli igrati na PCu, mora intallisati "Origin client" (slicno onom sto steam ima), i preko toga download uraditi.
hahahahahaha krekovana ce sigurno biti free, a original, mozda u nasim snovima bude ...
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.