Patriotsi su mašinerija. Gronkowski i Hernandez su fenomenalni, svaki put kad ih gledam čini mi se da su sve bolji i bolji.
A sad ''spetakl'' - Mike returns home.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Edin TM87 je napisao/la:Chargersi pobjedili sami sebe.
ma jesu brate, ali nece niko Saintse tamo dobiti svejedno, jer tamo je tesko doci do pobjede...ebiga ljudi su dali i Packersima preko 30p i zijanili...mozda je rezultat previsok za ono sto je bilo prikazano u prvom dijelu utkamice, ali poslije su dosle i te povrede ebajiga...nadam se da ce se oni oporaviti sto prijekad_kako je napisao/la:Uh, sta je se utakmica pogledalo jucer. Sve mi se pomjesalo. hahaha.
Razocaran sam Bearsima, na svim nivoima. Svi su podbacili, osim Fortea. I to bi bilo to na tu pricu.
Idemo dalje.
Ma pusti povrede ba. Lako je na to traziti izgovor.SaltCityAttack je napisao/la:ma jesu brate, ali nece niko Saintse tamo dobiti svejedno, jer tamo je tesko doci do pobjede...ebiga ljudi su dali i Packersima preko 30p i zijanili...mozda je rezultat previsok za ono sto je bilo prikazano u prvom dijelu utkamice, ali poslije su dosle i te povrede ebajiga...nadam se da ce se oni oporaviti sto prijekad_kako je napisao/la:Uh, sta je se utakmica pogledalo jucer. Sve mi se pomjesalo. hahaha.
Razocaran sam Bearsima, na svim nivoima. Svi su podbacili, osim Fortea. I to bi bilo to na tu pricu.
Idemo dalje.
Ma OL Bearsa je preloš. Cutler je jučer mogao završiti na ortopediji kave je batine popio.kad_kako je napisao/la:OL je gora nego prosle godine.
Na zalost, ali tako je. Kao fol OL je trebala biti bolja, a oni katastrofa ba. 11 sekova u dva mecha, a moglo je biti daleko vise da Cutler nije se dosta puta kotarisao lopte kad vidi da su blizu da ga sekuju.Hare_BvB je napisao/la:Ma OL Bearsa je preloš. Cutler je jučer mogao završiti na ortopediji kave je batine popio.kad_kako je napisao/la:OL je gora nego prosle godine.
cuj losi nego prosle godinekad_kako je napisao/la:
Ma pusti povrede ba. Lako je na to traziti izgovor.
OL je gora nego prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.