NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Hare_BvB
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Hare_BvB » 19 sep 2011, 01:46

Tolbert!!! :lol:

Patriotsi su mašinerija. Gronkowski i Hernandez su fenomenalni, svaki put kad ih gledam čini mi se da su sve bolji i bolji.

A sad ''spetakl'' - Mike returns home. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 sep 2011, 02:02

Chargersi pobjedili sami sebe.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 02:32

Jedan dobar komentar sa kojim se apsolutno slazem..

I wonder if the league will fine Harper for spearing Bennett. The entire TV audience is wondering why Lovie didn't challenge the TD when replays clearly showed the runner stepped on the sideline. I wonder why Martz didn't call for more shotgun formations, since the rushers were getting past the blockers as fast as Cutler can backpedal 5 or 7 steps. I wonder why Angelo felt Kreutz was expendable, forcing Garza to center and further weakening the O-line. And finally, I wonder what Cutler did to tick off the linemen so bad that they stopped pass-blocking. Prediction: every opponent from here on out will blitz unmercifully, unless and until the Bears show that they can give their QB enough time to throw.

prvo takodjer ne znam zasto nije Brees dobio penalty kad je prilikom obaranja bacio loptu, a prije toga je vec bio skoro oboren i bio je otjeran nazad 10 yardi...tad nebi oni pucali FG jer je i onako bio sa 50+ yardi ...kakve je ralzika bila izmedju tog detalja, s aonim kad je Cutler bacio loptu prije nego je bio oboren?...drugo takodjer TD nije bio jer je izasao covjek tako da smo za eto 10p zakinuti/...mislimmi smo u odbrnai na red zone jako dobri i vjerovatno bi to mozda zavrsilo FG,ili mozda TD..nije ni bitno samo Smith je trebao da reaguje i da baci crvenu zastavicu...ovako nakon svega toga i onog TD raspala se totalno igra i vise ni mentalno nisu bili tu za tu utkamicu...sad treba cekat i molit se bogu da ove povrede nisu teze prirode jer naebali smo ga pravo...dva po najbolja recivera out, RB Barber koji treba pomoci Forteu...Forte je danas nosio loptu samo 10 puta za 50 yardi, ali je sve ukupno imao 166 yardi sto je fenomenalno... dvije utakmice covjek i kombinovano ima preko 300 yardi :)... treba covjeka platiti nema druge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 02:55

Povedoše Falconsi, odličan meč zasad...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 04:02

Short-handed Bears lose more key players
Wright, Carimi, Bennett added to casualty list
:roll:
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 sep 2011, 04:19

Vick ponovo majmuniše u red zoni. Umjesto da odu na +10, zaostaju na poluvremenu. :evil: Imao je dva fumblea za manje od dvije minute. :roll: Odbrana odlično izgleda, kako samo igraju pass rushing. :o Ali Andy i njegove koledž akcije ma fakat ponekad izbace iz takta. Play simple football. :twisted:

Edit: Vick baci interception. :evil: :lol:

21-10

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 05:25

Vick je tako los danas da je izasao...ja cisto sumnjam da je povreda neka, jer zaista je bio katastrofalan...bez obzira na sve jos uvjek imaju prednost u odnosu na Atlantu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 05:30

Ovaj debeli Turner je najspori RB kojeg sam ja gledao ikad :)...pa daj bolan kako ovo nije napravio TD?.... pa trci kao Urlacher ebote :)...pa tako i protiv BearsA Jennings ga stigao, a vec sam mislio da ce biti TD

EDIT:

Ipak ih razvali Atlanta :)... ebiga gledajuci ovo ja ne mogu biti nikako nezadovoljan pocetkom sezone kod Bearsa... ebiga danas su zijanili i ako na pocektu to nije bilo tako lose sve do treceg perioda gdje smo se pogubili sto zbog OL, sto zbog drugih stvari....Ebiga Atlanta Philli uvali 35p :)

Kod mene na fantasy gdje igram sa Takticarem prosjek 183.14 :o :lol: .. dok moj protivnik ima 157.00 :roll: :lol: ... mozes misliti imati 157.00 i izgubiti :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 sep 2011, 10:46

Mene su sinoc impresionirali lionsi u prvoj sedmici su pobijedili i to im je bila prva pojeda na otvaranju u zanje 4 godine a sinoc pobjede najvecom razlikom u istoriji franchise. Sjajna mlada ekipa sa onakvom defanzivnom linijom i mladim qbom mogu svakoga da iznenade nisu jos kontenderi ima tu jos rupa posebno u secodary ali imaju vremena jos jedan dva drafta i par dobrih free agenta i strasna bi to ekipa mogla biti.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 19 sep 2011, 11:43

http://www.nfl.com/gamecenter/201109181 ... &tab=recap

Zar je potrebno išta više reći? :(
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 19 sep 2011, 15:52

Jao sinoć meča između ptičurina, koliko samo preokreta, taman kad mislim da su jedni riješili drugi proigraju, stari ulazi u pola 6 ode na posao a ja gledam kneel-downove, ne da mi se ugasit dok ne bude kraj, kaže šta ti gledaš, a ja samo klimam glavom, reko bi mi da sam poludio da je skonto da u ta doba gledam "ragbi" :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 19 sep 2011, 16:15

Eagles @ Falcons 31 - 35

Total Net Yards: Eagles 447 - Falcons 318

:roll:

Smiješan poraz. Vick je pretrpio lakši potres udarivši glavom u rame saigrača i nakon toga su Falconsi preokrenuli. Odbrana je igrala odlično do te zadnje četvrtine. Doduše i Falconsi su imali nekolio nevjerovatnih hvatanja, pogotovo Gonzales i Jones. I Turner je imao run od 70 yardi u winning driveu. :roll: Na kraju je i Maclin ispustio amaterski loptu na 15 yardi u napadu za pobjedu. Da je Vick ostao na terenu, sigurno bi dobili. OL dosta dobar sinoć, ali je Vick pogriješio u tri situacije, što je na koncu i koštalo Eaglse. Odbrana i pored dosta dobrog nastupa i dalje ima velike probleme u red zone. Sinoć su Falconsi bili 5/5 u takvim situacijama što je zaista poražavajuće. :evil:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 19 sep 2011, 18:42

Edin TM87 je napisao/la:Chargersi pobjedili sami sebe.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2011, 19:20

Uh, sta je se utakmica pogledalo jucer. Sve mi se pomjesalo. hahaha.

Razocaran sam Bearsima, na svim nivoima. Svi su podbacili, osim Fortea. I to bi bilo to na tu pricu. :D

Idemo dalje.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2011, 20:26

Ove sezone izgleda obramo rekord po dozvoljenim sekovima ... Jucer Cutler, sekovan 6 puta, sto je u ove dvije utakmice 11, sto je 5.5 sekova po utakmici, sto je ako se nastavi ovako, 88 sekova u sezoni.

Sad ce svaka ekipa igrati samo blic protiv nas, jer protiv takve igre nemozemo meda.

I onda mi neko kaze (tj. Salt) da nam je OL, bolja ove sezone. Ma bjezi ba.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2011, 21:51

kad_kako je napisao/la:Uh, sta je se utakmica pogledalo jucer. Sve mi se pomjesalo. hahaha.

Razocaran sam Bearsima, na svim nivoima. Svi su podbacili, osim Fortea. I to bi bilo to na tu pricu. :D

Idemo dalje.
ma jesu brate, ali nece niko Saintse tamo dobiti svejedno, jer tamo je tesko doci do pobjede...ebiga ljudi su dali i Packersima preko 30p i zijanili...mozda je rezultat previsok za ono sto je bilo prikazano u prvom dijelu utkamice, ali poslije su dosle i te povrede ebajiga...nadam se da ce se oni oporaviti sto prije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 sep 2011, 01:06

SaltCityAttack je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:Uh, sta je se utakmica pogledalo jucer. Sve mi se pomjesalo. hahaha.

Idemo dalje.
ma jesu brate, ali nece niko Saintse tamo dobiti svejedno, jer tamo je tesko doci do pobjede...ebiga ljudi su dali i Packersima preko 30p i zijanili...mozda je rezultat previsok za ono sto je bilo prikazano u prvom dijelu utkamice, ali poslije su dosle i te povrede ebajiga...nadam se da ce se oni oporaviti sto prije
Ma pusti povrede ba. Lako je na to traziti izgovor.

OL je gora nego prosle godine.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 sep 2011, 01:18

kad_kako je napisao/la:OL je gora nego prosle godine.
Ma OL Bearsa je preloš. Cutler je jučer mogao završiti na ortopediji kave je batine popio. :shock:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 sep 2011, 01:37

Hare_BvB je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:OL je gora nego prosle godine.
Ma OL Bearsa je preloš. Cutler je jučer mogao završiti na ortopediji kave je batine popio. :shock:
Na zalost, ali tako je. Kao fol OL je trebala biti bolja, a oni katastrofa ba. 11 sekova u dva mecha, a moglo je biti daleko vise da Cutler nije se dosta puta kotarisao lopte kad vidi da su blizu da ga sekuju.

Covjek je pomislio da su nakon onako lose OL u prosloj sezoni dosli pameti. Ali, jock. Ovo sto su sad napravili od OL je horror show.

Poraz ko poraz. Ni prvi ni zadnji. Ali kad vidis ovako los dio ekipe, koji svake sedmice igra gore. Onda stvarno to preraste u nesto oko cega se mora brinuti. Nemam uopste pozudanja, da mogu dati Cutleru iole solidnu protekciju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 sep 2011, 02:02

kad_kako je napisao/la:
Ma pusti povrede ba. Lako je na to traziti izgovor.

OL je gora nego prosle godine.
cuj losi nego prosle godine :).. ma daj ba reci da se salis?...prvo kad si napisao juce za OL da je lose u onom trenutku kad je Cutler oboren nije bilo tacno...pa cekao je previse da baci optu to je njegova krivica bila nije bila os OL...poslije sve sto se desavalo naravno bila je krivica OL koja se skroz raspala izlaskom Carimia...zasto necu traziti opravdanje kad izgubis najboljeg igraca u OL kakav je Carimi?...mene ba nije zabrinjavala OL, koliko me brinuo 3th down odbrana...pa dali su nam 14p u 3th down, a jos su u jendom napadu imali skoro svaki put 3th down i prosli su sve dok nisu postigli TD...to je ono na cemu moramo poraditi ..

Jutros gledam ESPN i tu se spominje greska sudaca koji su dosudili TD i tvrde da nije Smithova greska sto nije bacio zastavicu.. ebiga ja sam bio uvjeren da je njegova greska ali kako danas oni objasnjise ipak kad se dosudi TD od sudija ne moze se...sudije su gledale prilikom TD i nisu dosudile prestup i ako je on bio.

The Saints added another touchdown early in the fourth quarter on a Darren Sproles 12-yard reception. Reviews showed that Sproles’ heel may have been touching out of bounds — his foot was certainly hovering over the line — but the play was not reviewed. I’ve already heard complaints from Bears fans wondering why Lovie Smith did not challenge the play, but it wasn’t Smith’s fault because scoring plays are automatically subject to booth reviews and Smith was probably assuming they’d review it.

Sta sto jos kad sam rekao suije nisu dale penalty Breesu koji je isto bacio loptu prilikom njegovog obaranja od zemlju i o tome su govorili takodjer...pa ebiga nebi tad mogli pucati za FG.
Kazem losa utamica od strane nas, ali gledano po yardama nisu oni bili nesto uspjesni od nas, vec jednostavno da smo imali bolju OL i bolji 3th down odbranu, kao i da nisu bile te dvije sudijske greske, mogli smo napraviti dobar rezultat.
Bilo kako bilo ocekuje nas sad mnogo vanzija utkamica protiv Packersa i nadam se da ce se neki vratiti i da ce igrati...Bennet i Wright vjerovatno nece biti spremni dok bi Carimi ipak trebao se vratiti sto nas svakako treba da raduje....s obzirom da je po meni uz Knoxa Bennet najbolji reciver u ekipi, onda se nadati da ce se i Williams oporaviti...Hestera ne mogu gledati kao recivera ebiga...jest da se juce jednom odkrio dobro, ali Cutler to nije vidjeo, ali je ispustio jednu jako dobru loptu za 1st down, kad je Cutler bacao na 3th downu...,,ne sumnjam da nece dati sve od sebe da dodju do pobjede, jer ova ekipa vrijedi mnogo koliko god da su lose odigrali proslu utkamicu toliko ta utkamica nije isla bas tkao laganim tokom za Saintse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.