FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

barbarez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la barbarez » 19 sep 2011, 23:27

samosarajvo je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jel ko gledao osima na obn veceras da mi ukratko isprica sta on veli pametno ;)
ne pogledah,jbg
hvala
Standardno dobar hahaha.Znas sta me veseli da je optimista u svakom slucaju,i ocekuje dobru predstavu u Banja Luci.Sam tok intervjuaje bio u njegovom stilu i sa njegovim koemntarima.Tipa pobjedu Leotara je okarakterisao,kao dokaz da je sve to u 5 deka.Da kako smo juce sretno dobili,ali da smo do sad i nesretno izgubili 4-5 bodova.Dao komentar za penal,da je ocigledna namjera da simulira,i da je on zakacio Gusu,ali da bi se to u vecini slucajeva sviralo.
kad se sjetim velikog Zizua
Gubi Real 1:0 u 75 minuti.78 minuta ulazi Zidane u sesnesterac, svi ga nako gledaju zbunjeno niko se ne zalijece na njega.Posto im je go trebao hitno nije rizikovao i sutao vec je namjerno krenuo na igraca, prosevao ga a ljevom nogom namjerno zapeo za njega kad je lopta prosla.Sudija je svirao penalRonaldo je pogodio sa 11 metara a na kraju je Real pobjedio 1:2.

@sarajlija
Mora da ce vam zavrsit sudije ili ce dogovorit sa Banjalucanima prijateljsku podjelu bodova
nemoj se buniti to bi tebi,tj vama odgovaralo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 sep 2011, 23:30

samosarajvo je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Jel ko gledao osima na obn veceras da mi ukratko isprica sta on veli pametno ;)
ne pogledah,jbg
hvala
Standardno dobar hahaha.Znas sta me veseli da je optimista u svakom slucaju,i ocekuje dobru predstavu u Banja Luci.Sam tok intervjuaje bio u njegovom stilu i sa njegovim koemntarima.Tipa pobjedu Leotara je okarakterisao,kao dokaz da je sve to u 5 deka.Da kako smo juce sretno dobili,ali da smo do sad i nesretno izgubili 4-5 bodova.Dao komentar za penal,da je ocigledna namjera da simulira,i da je on zakacio Gusu,ali da bi se to u vecini slucajeva sviralo.
kad se sjetim velikog Zizua
Gubi Real 1:0 u 75 minuti.78 minuta ulazi Zidane u sesnesterac, svi ga nako gledaju zbunjeno niko se ne zalijece na njega.Posto im je go trebao hitno nije rizikovao i sutao vec je namjerno krenuo na igraca, prosevao ga a ljevom nogom namjerno zapeo za njega kad je lopta prosla.Sudija je svirao penalRonaldo je pogodio sa 11 metara a na kraju je Real pobjedio 1:2.

@sarajlija
Mora da ce vam zavrsit sudije ili ce dogovorit sa Banjalucanima prijateljsku podjelu bodova
pa ti nam onda pijerluidji kolinu dovedi da sudi
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 sep 2011, 23:32

Nikad u zivotu meni nebi odgovarao namjesten rezultat, neka bolji pobjedi ali posteno :mrgreen: :lol:
Salim se :D X dobar svima sem pticurinama

ajdba
Kontakt:

Post Postao/la ajdba » 19 sep 2011, 23:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
England je napisao/la:Teško je imati vjere u igrače kad ni oni sami nemaju vjere u sebe.
Oni su ti koji u sustavu trebaju uljevati samopouzdanjem i znanjem, misliš da to oni kvalitetno čine ?
Kako će imati vjere u sami sebe kad sa tribina umjesto aplauza čuju samo psovke, urlanje i raznorazne izljeve prostakluka i papanluka...

Momci se zagrijavaju, a njima se psuje mater, gdje to ima,kako da čovjek igra mirno i staloženo i bez pritiska kad nema podršku vlastitih navijača!?
Problem su razliciti arsini, kao sto sef kaze. Adilovic da ne znam ti sta uradi, bice izvizdan, ebavat ce mu se zenicka majka, dok neki drugi moze biti najgori, ali ce bit nagradjen ovacijama. Rece te da kakim, mozda i jesam, ali jucer Zvijezda stvori pet mat pozicija i kriv je Vasilic (karikiram), a Bogija niko ne spominje. Pa ljudi, oni su stoperski tandem, ako ovaj kiksa, ovaj bi ga trebao zatvoriti, osigurati. Medjutim, kriv je samo Vasilic, to je jedan od primjera. I da, sa Lazarom su se navijaci sprdali, a sad je Lazar Tito, bas me interesuje kako to. Amar je bio vrijedjan zbog Laze, a sad... E tako je i sa Adilovicem, recimo Amar vam je zadovoljniji sa Adilovicem jucer nego i sa jednim igracem iz veze i napada.
Ti aman sve znas, i s kim je Amar zadovoljan i s kim nije, vidim znas sto su Markovic i Savic van igre.......ako nije problem na pp da mi napises kakva je to nekorektnost s njima bila, a mozes i ovako.....pa svoji smo :lol:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 sep 2011, 23:39

znate li vi koliko je adilovicu mjesecno primanje , cisto informativno ?
tj kakav ugovor ima sa zeljom
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 19 sep 2011, 23:46

Najveca je zalost sto nas niste dobili sa igracem vise a mi na virslama bili!!!
Sta li ce sada biti kada se vise nije na virslama.Nesmijem ni da pomislim!!
Bolje vam je da zovne te Vazdu,kao zamjenu u pola cijene za Adilovica.
I onako Vazdi dosadno kruzi oko Papagajke! Negine vam jos jedan derbi
u kojem ce te izgubiti ili u najboljem slucaju nerijeseno odigrati
i radovati se kao prosli derbi!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 23:49

E, Vazda je bio igračina! E, tad su derbiji bili derbiji gdje si mogao vidjeti neki majsotrski potez, akciju ko iz lige petice... Ovo zadnjih godina je jad i čemer od igre i tekme. Nadam se, ali male su šanse, da ovaj sljedeći bude bar sjena tih iz vremena Vazde, Smječanina i kompanije. heh..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 sep 2011, 23:52

bordo je napisao/la:Najveca je zalost sto nas niste dobili sa igracem vise a mi na virslama bili!!!
Sta li ce sada biti kada se vise nije na virslama.Nesmijem ni da pomislim!!
Bolje vam je da zovne te Vazdu,kao zamjenu u pola cijene za Adilovica.
I onako Vazdi dosadno kruzi oko Papagajke! Negine vam jos jedan derbi
u kojem ce te izgubiti ili u najboljem slucaju nerijeseno odigrati
i radovati se kao prosli derbi!
ma jok,u pregovorima smo sa mirzom varesanovicem,da nam igra u spicu 8-)

a ako ce mo u detalje i vi bili jedno 30x jaci od nas,pa vam ga zuban provuce kroz usi i dan danas vam zvoni :lol: :lol: :lol:

@vanbasten-da hoce onaj jedan derbi iz tog vremena,pa da bude za raju,a ne ovako

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 sep 2011, 23:54

Komsinice nadam se vasoj pobjedi u WC luci ili makar remiju ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 sep 2011, 23:59

@vanbasten-da hoce onaj jedan derbi iz tog vremena,pa da bude za raju,a ne ovako
Ma hej, volio bi više nego ne znam ti šta...
moja mahala haman kompletna se u to doba u 7 ujutro budila na dan derbija, a pola - pola je. I onda na kotu nako đuture udri po "slatkišima" i mezi, do pred tekmu. Podjebavanje klasično ono međusobno cjeli dan. Onda svak na svoju čeku... Ma, atmosfera neuporediva, igra neuporediva...
Ali eto, za nadati se da će se to ponovo vratiti ili čak i korak dalje..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 sep 2011, 00:01

VanBasten je napisao/la:
Ma hej, volio bi više nego ne znam ti šta...
moja mahala haman kompletna se u to doba u 7 ujutro budila na dan derbija, a pola - pola je. I onda na kotu nako đuture udri po "slatkišima" i mezi, do pred tekmu. Podjebavanje klasično ono međusobno cjeli dan. Onda svak na svoju čeku... Ma, atmosfera neuporediva, igra neuporediva...
Ali eto, za nadati se da će se to ponovo vratiti ili čak i korak dalje..
Majke ti ne podjsjecaj prestat cu gledat ove... :mrgreen: ... Jos ko malo dijete sjecam se dobro tih derbije pogotovo Vazde :twisted:

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 20 sep 2011, 00:24

Vazdu svake sedmice gledam na terminima, stari lisac :)

Samo da vam potvrdim da njegov sin koji trenira i igra lopte je vanserijski talenat, na terminima igra sa momcima +25 godina

A mislim da mu nema ni 14 godina..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 20 sep 2011, 00:32

bordo je napisao/la:Ja sam napisao da je zalosno da smo mi bili na virslama a vi nas niste u stanju bili pobijediti!
To je zalosno!!! A vi kada skontate da vam je sve ubleha,nema bagera,na proslavu 100GOD
rodendana dode vam Svrakino Selo, pun stadion!!!! Koliko je bilo 2000 ili 3000 hiljade! I vi ste kao navijaci i veliki
klub!!! Pa da je Visocka Bosna imala rodendan doslo bi vise navijaca!! A kada brko ode posto vam je on jedina nada, bice te na konzervama u Merhametu!
Mogu li ja tebi pokloniti knjigu Sarajevski derbi.Stvarno bi volio da procitas tu knjigu,da se malo edukujes,da malo shvatis o kakvim stvarima se usudjujes pricati,da malo shvatis znacaj ta dva kluba,da malo skontas koliko plitko razmisljas,da vidis sta se zove podjebavanje navijaca i kako se to radi.Kada te otac prilikom rodjenja odmah uclanio u Sarajevo,valjda nije stigao da te nauci kako se neke stvari rade u zivotu.Pa evo da ti poklonim tu knjigu,mozda poslije toga bude nesto od tebe.NAdam se da si shvatio sve ,ovo sam lijepo objasnio da ti ne bi morao u jednoj prostoj recenici napisati kakav si.Kad bi ti napisao komentar tipa ,Boze dragi kako si ti glup,ili dosadan,ne bi to pilo vode,ne mozes ti ni skontati to,treba nadoknaditi propusteno sve ove godine.Tako da ti ja to necu napisati,nego eto nudim ti ovu knjigu da upoznas malo oba kluba,igrace,tradiciju,navijace.Pozdrav
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 sep 2011, 00:36

barbarez je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ja sam napisao da je zalosno da smo mi bili na virslama a vi nas niste u stanju bili pobijediti!
To je zalosno!!! A vi kada skontate da vam je sve ubleha,nema bagera,na proslavu 100GOD
rodendana dode vam Svrakino Selo, pun stadion!!!! Koliko je bilo 2000 ili 3000 hiljade! I vi ste kao navijaci i veliki
klub!!! Pa da je Visocka Bosna imala rodendan doslo bi vise navijaca!! A kada brko ode posto vam je on jedina nada, bice te na konzervama u Merhametu!
Mogu li ja tebi pokloniti knjigu Sarajevski derbi.Stvarno bi volio da procitas tu knjigu,da se malo edukujes,da malo shvatis o kakvim stvarima se usudjujes pricati,da malo shvatis znacaj ta dva kluba,da malo skontas koliko plitko razmisljas,da vidis sta se zove podjebavanje navijaca i kako se to radi.Kada te otac prilikom rodjenja odmah uclanio u Sarajevo,valjda nije stigao da te nauci kako se neke stvari rade u zivotu.Pa evo da ti poklonim tu knjigu,mozda poslije toga bude nesto od tebe.NAdam se da si shvatio sve ,ovo sam lijepo objasnio da ti ne bi morao u jednoj prostoj recenici napisati kakav si.Kad bi ti napisao komentar tipa ,Boze dragi kako si ti glup,ili dosadan,ne bi to pilo vode,ne mozes ti ni skontati to,treba nadoknaditi propusteno sve ove godine.Tako da ti ja to necu napisati,nego eto nudim ti ovu knjigu da upoznas malo oba kluba,igrace,tradiciju,navijace.Pozdrav
bolan ovaj ima 13 godina
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 sep 2011, 09:35

Kako vole prekrajati istoriju to im je u genima.
Da slavili smo 200 godina postojanja i bilo nas je 50, sto je stvarno sramota za nas klub :mrgreen:

Pa kad dodjes da podhebavas barem se osnovnim informacijama naoruzaj, recimo koliko godina postojanja slavimo, pa onda opleti. Ovako nisi ni zanimljiv previse da ti se spusti ili da se tebe podhebaje, jer si vise nego ocajan. Nisi ti iz Sarajeva, ovdje se kad bi se krenulo u ovakvu vrstu price moralo raspolagati o svim mogucim informacijama, pa eto i o dinosaurusima za svaki slucaj, jer nemas pojma gdje ce te prica odvesti, a ti nesmijes biti tanak niti u jednom podrucju. Ne fale meni samo derbiji ko derbiji nego atmosfera prije i poslije tekme, pa bolan da ove sad generacije cuju to podhebavanje, slusali bi ko Grimove bajke sa otvorenim ustima :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 sep 2011, 09:54

Alipasino je napisao/la:Halo pasa nemam ja nista protiv nikoga.Ja podrzavam ove mladje svaka im cast bez njih nebi bilo ni Zelje,samo napominjem da moze bolje i mora bolje.Sad sta je razlog neznam.Ali mora se to malo korigovat,nastimat kontas.Znam ja da nema onih starih dana nema veze volim ja i ovog Zelju samo brate nemoj da mi svak igra,radje ubaci nasu djecu ako nista ginuce o tom se radi.Pozdrav.
Jeste li vi psovali igracima tada kada su lose igrali . Mislim vec je momak jedan rekao da je kvaliteta bila bolja pa mi to ne spominji nego samo kratko i jasno , molim te ! I trenera trofejnog jeste li smjenjivali kada ne pobijedi dva , tri kola . Ty .
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 20 sep 2011, 10:18

Mislim da je psovanje i odnos prema ekipi emocionalno spontano dolaazi od ljudi koji vole klub, da im takvi krkani igraju, ti voli i Adilovića, al' brate moraš shvatiti, momak je zalutao u Želju, imaš li ti jedan razlog, koji su tvoji razlozi za podršku, npr. Adiloviću.Misliš da je on sportaš ili nečija robna marka?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 sep 2011, 10:35

England je napisao/la:Mislim da je psovanje i odnos prema ekipi emocionalno spontano dolaazi od ljudi koji vole klub, da im takvi krkani igraju, ti voli i Adilovića, al' brate moraš shvatiti, momak je zalutao u Želju, imaš li ti jedan razlog, koji su tvoji razlozi za podršku, npr. Adiloviću.Misliš da je on sportaš ili nečija robna marka?
Sada bi ja i ti mogli ispisati par stranica pricajuci , kako , sta , gdje . Najbolje da sjedemo na kafu za takvo nesto . :D . I to zalutao neko, negdje, ostavi za nekoga mladjega, jer on stvarno korektno odradjuje svoj posao , i bitno da ne gubi lopte koje primi, otkriva se poslije tog , pokriva prostor i stopere u odbrani. To sto nema lopti nemoj da prebacujes njemu , jer ako on ne trci onda se niko ne krece! Pa postavka veznog reda kada on ganja a svi ostali stoje, znaci trosi se uzalud .
Nemoj me shvatiti da sam ja neciji advokat , sada samo pricamo o tome ali naglasavam da bi stitio svakog igraca nakon onakvih prozivki a ne samo njega !
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 sep 2011, 10:37

England je napisao/la:Mislim da je psovanje i odnos prema ekipi emocionalno spontano dolaazi od ljudi koji vole klub, da im takvi krkani igraju, ti voli i Adilovića, al' brate moraš shvatiti, momak je zalutao u Želju, imaš li ti jedan razlog, koji su tvoji razlozi za podršku, npr. Adiloviću.Misliš da je on sportaš ili nečija robna marka?
Jedan od osnovinih razloga zbog kojeg trebas dati Adilovicu je taj sto igra za klub za koji ti navijas. Mislim da tu prica zavrsava.
Slažem se u potpunosti!

Otkud nekom pravo da psuje igraču sve živo i mrtvo? Pa ljudi moji stavite se u tu poziciju šta bi vi uradili u tom trenutku? Ja da sam na Adilovićevom mjestu bio onom bi žvalji sa sjevera facu smrsko!

Čovjek igra u Želji i tačka! Nisam ni ja ničiji advokat ali ovo je prešlo sve granice!!!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 sep 2011, 10:39

nookey je napisao/la:
Jedan od osnovinih razloga zbog kojeg trebas dati Adilovicu je taj sto igra za klub za koji ti navijas. Mislim da tu prica zavrsava.
Slažem se u potpunosti!

Otkud nekom pravo da psuje igraču sve živo i mrtvo? Pa ljudi moji stavite se u tu poziciju šta bi vi uradili u tom trenutku? Ja da sam na Adilovićevom mjestu bio onom bi žvalji sa sjevera facu smrsko!

Čovjek igra u Želji i tačka! Nisam ni ja ničiji advokat ali ovo je prešlo sve granice!!!
Sve ima svoju mjeru ali ovo je prešlo svaku. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, Levin, NazorUso i 38 gostiju.