NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Trebao bi da počne MNF, ali ovi se haman ne misle uključit, vrte se neke najave...
Ramse će ukopati ove idiotske greške, nevjerovatno, ko zadnji amateri... a igrali su odlično, ako se ja pitam
Boley nakon TD-a idiotski gađa čovjeka ispred sebe bez ikakve potrebe, vjerovatno nije namjerno, ali mu malo razmišljanja ne bi bilo na odmet... naravno da mu nije palo na pamet da se izvine čovjeku...
Ramse će ukopati ove idiotske greške, nevjerovatno, ko zadnji amateri... a igrali su odlično, ako se ja pitam
Boley nakon TD-a idiotski gađa čovjeka ispred sebe bez ikakve potrebe, vjerovatno nije namjerno, ali mu malo razmišljanja ne bi bilo na odmet... naravno da mu nije palo na pamet da se izvine čovjeku...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha ja utkamice u pm
.... Manning ima 2/9 za 19 yardi 1 TD i 1 INT i vode Giantsi 14:6
...stvarno nemoralno nikako gledajuci brojke, ali eto ebiga....mi imali onoliko yardi potiv NO i ni blizu pobjede... to je NFL ebiga cccccccc
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nakon onog "hvatanja" "specijalca" i ovog zadnjeg ragbi pasa Bradforda nije ni čudo... Giantsi su sa nikakvom igrom u sigurnom vodstvu, a sve zahvaljujući ovom amaterluku Ramsa...SaltCityAttack je napisao/la:hahaha ja utkamice u pm.... Manning ima 2/9 za 19 yardi 1 TD i 1 INT i vode Giantsi 14:6
...stvarno nemoralno nikako gledajuci brojke, ali eto ebiga....mi imali onoliko yardi potiv NO i ni blizu pobjede... to je NFL ebiga cccccccc
EDIT: Manning
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nedo bog da je ovaj Menning u Bearsima
... on bi bio pojeden iznesen sa terena...pa dok je imao OL i bio je necemu, ali brate ovo treba reci da je imao zadnjih par sezona medju najboljom linijom ispred sebe i svaki bi QB ono pozelio sto je on imao....ej moj rodjak gdjesi sad nema te 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kakva dva pasa, koda nas je čuoSaltCityAttack je napisao/la:Nedo bog da je ovaj Menning u Bearsima... on bi bio pojeden iznesen sa terena...pa dok je imao OL i bio je necemu, ali brate ovo treba reci da je imao zadnjih par sezona medju najboljom linijom ispred sebe i svaki bi QB ono pozelio sto je on imao....ej moj rodjak gdjesi sad nema te
Hixon čista desetka za hvatanje!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahaha spasise ljudi Manninga
...majkemi sad su ova dva hvatanja bila im perfektna ...ebiga ali vidis kako sad baca u shotgun formaciji,jer onako nije mogao nista ...citavo vrijeme je tako bacao u ovom napadu ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa dobro, trebali su im dugi pasovi, pola minute do kraja je bilo, mada opet bacio je bruku nekompletnih pasova i imao jedan interception, da su mu uhvatili nešto i vratili bila bi užasno zanimljiva utakmica do kraja, ovako teško...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sad citam tek da je Tim Tebow bio reciver juce
.. svasta ludnica.....tako su nas Jetsi pokusali zeznuti prosle godine kad su ubacili Sancheza koji nije bio QB na 4th down, ali je to primjetio Hester koji je trebao da hvata taj punt koji je trebao da bude izbijen
.... on je galamio vikao da obrate paznju, jer niko nije bidjeo...sreca pa su ih nekako zaustavili ebote 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisam gledo, jesul vam prodali foru?SaltCityAttack je napisao/la:sad citam tek da je Tim Tebow bio reciver juce.. svasta ludnica.....tako su nas Jetsi pokusali zeznuti prosle godine kad su ubacili Sancheza koji nije bio QB na 4th down, ali je to primjetio Hester koji je trebao da hvata taj punt koji je trebao da bude izbijen
.... on je galamio vikao da obrate paznju, jer niko nije bidjeo...sreca pa su ih nekako zaustavili ebote
Nastavlja se Bradford show, spuca lika u glavu koji se nalazi metar ispred njega
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ako mislis jesu li Jetsi uspjeli nas prevariti nisu to mislim niosu Bearse prosle seozne uspjeli prevariti jer Sanchez nije uopste usao kao QB vec se samo privukao i pokusali su nesto da izvedu, ali smo se mi odbranili 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka nam je dragi allah na pomoci
...Carimi je out 2-3 sedmice to je najbolji scenario koji moze biti.
kad kako i jos da ti kazem da je svih 6 sacks je bilo u drugom poluvremenu sto ti i govori da smo igrlai prvo poluvrijeme dosta dobro i da je upravo onaj TD 79 yardi slomio nasu igru skroz , a i izlazak Carimia...sad ti je jasno kkoliko je povreda naseg igraca kostala naseg poraza....sto se tice Cutlera ja da sam na njihovom mjestu ja bi ih sve postrojio i ebo im majku sve do jednom ...pa daj ba 11 sacks u 2 utakmice je previse i najvise u NFL trenutno
kad kako i jos da ti kazem da je svih 6 sacks je bilo u drugom poluvremenu sto ti i govori da smo igrlai prvo poluvrijeme dosta dobro i da je upravo onaj TD 79 yardi slomio nasu igru skroz , a i izlazak Carimia...sad ti je jasno kkoliko je povreda naseg igraca kostala naseg poraza....sto se tice Cutlera ja da sam na njihovom mjestu ja bi ih sve postrojio i ebo im majku sve do jednom ...pa daj ba 11 sacks u 2 utakmice je previse i najvise u NFL trenutno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Prva pobjeda u sezoni...idemo dalje go big G
opet losa odbrana ali bolje nego u prvoj utakmici
sta je uhvatio Hixon
sta je uhvatio Hixon
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mene samo interesejuje kako je ona sinoc utakmice dospjela na MNF?
Pored toliko dobrih duela ove hefte, nas u pon. zapade da gledamo onaj krs od mecha sinoc.
Ja licno gledao samo 1/4, i odustao, jer je utakmica bila na amaterskom nivou.
Pored toliko dobrih duela ove hefte, nas u pon. zapade da gledamo onaj krs od mecha sinoc.
Ja licno gledao samo 1/4, i odustao, jer je utakmica bila na amaterskom nivou.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 20 sep 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije losiji OL ... hajmo se jos malo lagati, kao sto smo se lagali u pred sezoni, i prvoj utakmici. Ma Carimi-jev izlazak je sav razlog za losu igru, ma ja. Ma nisu dozvolili 5 sekova u prvoj i 6 sekova sad u drugoj utakmici, od ekipa koje nisu Bog zna nesto dobre u dolazenju do QB-a. Ma OL je beton ba, BETON! Cutler je kriv jer nije bacao loptu iste sekunde kad je dobije, nego je cak htjeo da ima otvorenog covjeka da to uradi. Cutleru, sve je ovo tvoja krivica, a ne OL, sram da te bude!SaltCityAttack je napisao/la:cuj losi nego prosle godinekad_kako je napisao/la:
Ma pusti povrede ba. Lako je na to traziti izgovor.
OL je gora nego prosle godine... ma daj ba reci da se salis?...prvo kad si napisao juce za OL da je lose u onom trenutku kad je Cutler oboren nije bilo tacno...pa cekao je previse da baci optu to je njegova krivica bila nije bila os OL...poslije sve sto se desavalo naravno bila je krivica OL koja se skroz raspala izlaskom Carimia...zasto necu traziti opravdanje kad izgubis najboljeg igraca u OL kakav je Carimi?...mene ba nije zabrinjavala OL, koliko me brinuo 3th down odbrana...pa dali su nam 14p u 3th down, a jos su u jendom napadu imali skoro svaki put 3th down i prosli su sve dok nisu postigli TD...to je ono na cemu moramo poraditi ..
De Salt, nemoj zezat i ti, i priznaj jednom da nam je OL, zesca **** i da nema ama bas nikakavog napredka odprosle godine! Svi to vide, samo ti imas nakav izgleda povez na ocima kad je njihova igra u pitanju.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svasta pa jesam li ja rekao da nije OL losa?...koliko sam puta ja rekao da je onda losa, ali u prosloj utakmici uopste nisu bili losi bez obzira dto su 5 puta oborili Cutlera...pa Cuter je bio kriv za 2 to hocu da kazem...pa da nije bilo OL nebi mi ni dali Atlanti 30+ poena...jedino to sto kazem, ali i kazem da je u ovoj utkamici igra u OL se raspala u drugom poluvremenu.
Znaci daleko od toga da sam ja rekao da je OL dobra ili d anije losa kako hoces, ali je opet bolja od one od prosle godine....sad tek nek nam je bog na pomoci bez Carimia 3-4 sedmice
Znaci daleko od toga da sam ja rekao da je OL dobra ili d anije losa kako hoces, ali je opet bolja od one od prosle godine....sad tek nek nam je bog na pomoci bez Carimia 3-4 sedmice
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Miami Dolphins cut Larry Johnson for second time in two weeks
Koji su ovo idioti u pm
...pa ne znam Bearsi bi trebali bi ga uzeti, jer Barber nije jos uvjek zdrav, a Forte ne moze sam covjek dvije utkamice jedan od najboljih ifanzivnih igraca lige...jest da nije trcao mnogo jer nismo smjeli se ni usuditi trositi ga tu toliko, jer Bell jos uvjek ne moze se pokazati u onim velikim utkamicama kakve su bile protiv Atlante i Sintsa ....valjda Barber bude spreman slijedecu sedmicu, jer i onako smo osakaceni sto se tice tih povreda...jedan reciver se mora oporaviti, a hoce li to biti Williams ili Bennet ja stvarno ne znam...stvarno poslije onakvog udara Benneta kacigom u prsa, on je uspjeo da zadrzi loptu u rukama
..time je pokazao kakav kvalitet posjeduje...za mene je uz Knoxa najbolji nas reciver i ako im je Williams tu ipak on jos nije dokazan kod nas , pa ne mogu ga ubrajati
Koji su ovo idioti u pm
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jos jedno cu samo reci na temu OL, da beze ne razvlacimo sa tom diskusijom.SaltCityAttack je napisao/la:svasta pa jesam li ja rekao da nije OL losa?...koliko sam puta ja rekao da je onda losa, ali u prosloj utakmici uopste nisu bili losi bez obzira dto su 5 puta oborili Cutlera...pa Cuter je bio kriv za 2 to hocu da kazem...pa da nije bilo OL nebi mi ni dali Atlanti 30+ poena...jedino to sto kazem, ali i kazem da je u ovoj utkamici igra u OL se raspala u drugom poluvremenu.
Samo cu parafrizirati sta je rekao Cutler, jucer, ili preekucer: "ako OL nastavi biti ovako dobra, ja sumnjam da cu izdrzati 11 utakmica ove sezone".
To samo po sebi govori koliko je OL "bolja" ove sezone.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ono sto je odbrana NY Giantsa uradila neki dan protiv STL Ramsa, je za svu osudu, jer je van svakog fer-playa. Za one koji neznaju o cemu se radi: u napadu STLa, koji je isao no hudle, 2 igraca NYG, tako prozirno odlucili da foliraju povrede. Kazem tako prozirno, jer izgleda da su se bili dogovorili da samo jedan padne, ali je doslo do greske u komunikaciji, i onda se u istom sekundu dvojica ko iz vedra neba srusila na pod. ovaj jedan kad je vidio da je i drugi pao na zemlju, brze bolje ustade kao da se nista nije desilo, dok je drugi ostao lezati kao da su mu nogu odrezali, a prije min. hodao sasvim normalno.
NFL je neki dan poslao memorandum svim ekipama, da od sad uvode kazne za foliranja povreda: novcana kazna, oduzimanja pickova, i jos neki nacini kaji ce biti uvedeni.
evo ovdje mozete vidjeti, pa sami odlucite o "povredama":
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NFL je neki dan poslao memorandum svim ekipama, da od sad uvode kazne za foliranja povreda: novcana kazna, oduzimanja pickova, i jos neki nacini kaji ce biti uvedeni.
evo ovdje mozete vidjeti, pa sami odlucite o "povredama":
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eboga sad vidje da sam ovo bio napisao na MLB
... ali evo sad ovdje
ma neka nam je allah na pomoci protiv Packersa ...ako njih zaustave bice dobro...u regularnoj sezoni prosle sezone dosta dobro su odradili posao sto se tice odbrane Packersa, a po najvise ofanzive njihove...zato OL u toj utkamici mora biti dobra, jer Cutler mora baciti 2TD ukoliko zelimo dobiti utakmicu, jer i njihov offense ce postici siguram 2 ili vise TD....nekako navijaci ovdje misle da ce nas Packersi samljet, ako nam OL bude onakva ...ali eto smatram da smo bolja ekipa nego prosle godine, tako da ne vidim ralzoga brigu izuzev sto moramo ove godine bolje, jer nam je tezi rapsored
pogledaj pull vote na chicagotribune
http://www.chicagotribune.com/sports/po" onclick="window.open(this.href);return false; ... 87348.poll
How many times will the Packers sack Bears QB Jay Cutler on Sunday?
4 or less (89 responses) 22%
5 to 7 (213 responses) 52%
8 or more (107 responses) 26%
409 total responses
ma neka nam je allah na pomoci protiv Packersa ...ako njih zaustave bice dobro...u regularnoj sezoni prosle sezone dosta dobro su odradili posao sto se tice odbrane Packersa, a po najvise ofanzive njihove...zato OL u toj utkamici mora biti dobra, jer Cutler mora baciti 2TD ukoliko zelimo dobiti utakmicu, jer i njihov offense ce postici siguram 2 ili vise TD....nekako navijaci ovdje misle da ce nas Packersi samljet, ako nam OL bude onakva ...ali eto smatram da smo bolja ekipa nego prosle godine, tako da ne vidim ralzoga brigu izuzev sto moramo ove godine bolje, jer nam je tezi rapsored
pogledaj pull vote na chicagotribune
http://www.chicagotribune.com/sports/po" onclick="window.open(this.href);return false; ... 87348.poll
How many times will the Packers sack Bears QB Jay Cutler on Sunday?
4 or less (89 responses) 22%
5 to 7 (213 responses) 52%
8 or more (107 responses) 26%
409 total responses
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Postao @kad_kako:
Definitivno je Lombardi u pravu kad kaže da će biti teško suditi prema ovom pravilu ali je za svaku pohvalu što NFL stremi ka što poštenijem i fer ponašanju na terenu. Foliranje je jedna od onih stvari koja mi u periodima totalno ogadi evropski fudbal, uz razvlačenje vremena i valjanje po terenu.
Američki sportisti (na ovom visokom nivou) generalno djeluju kao više tough, trude se da protivniku pokažu da su jaki čak i kad imaju neku povredu, ne žele da pokažu slabost. Taj mentalitet mi se sviđa.
Zato volim ovu ligu i ovaj sport.NFL je neki dan poslao memorandum svim ekipama, da od sad uvode kazne za foliranja povreda: novcana kazna, oduzimanja pickova, i jos neki nacini kaji ce biti uvedeni.
Definitions belong to the definers, not the defined
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.