FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se ako bog da da ce nasa BORDO FURIJA,ako Bog da slaviti u subotu!!
Steta sto nema prenosa na tv! Jer nisam u Sarajevu pa nemogu na Kosevo!
Jos nema ni na Bht radiu prenosa! Nista ne preostaje nego da buljim u
racunar i prizeljkujem pozitivan rezultat. Puno srece nasim momcima!!!
I da jos veci inat proradi u njima poslije ove krade u Trebinju!
Steta sto nema prenosa na tv! Jer nisam u Sarajevu pa nemogu na Kosevo!
Jos nema ni na Bht radiu prenosa! Nista ne preostaje nego da buljim u
racunar i prizeljkujem pozitivan rezultat. Puno srece nasim momcima!!!
I da jos veci inat proradi u njima poslije ove krade u Trebinju!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
E Jarane ne mozes na silu nestoDevil je napisao/la: Ja sam siguran da ovi nedostaju.Kakva li je poenta bila sa ovim,da li samo prve lige ili sta ne znam,ali ako pise evropski onda sve ulazi u konkurenciju,ali onda me opet cudi kako zaboravise Ajax koji je strp'o vec 20-ak golova u 6 kola.
1946
- tarikhordas
- Kontakt:
I kolko nakraju zavrsi tekma ?miky_hz je napisao/la:Hajmo danas lagano do pomocnog![]()
FCT SARAJEVO - FK SARAJEVO 2
Mjesto: Koševo
Vrijeme: Nedelja,18.09 u 17 sati
GL : Nikšić Haris
A1 : Čolić Aldin
A2 : Šehić Selvedin
Delegat: Palo
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/katya-sun-19.html]Katya Sun[/url] [url=https://****.com/girl/lola-la-fleur-11.html]Lola La Fleur[/url] [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Reach Out Private Lady [/url]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sad pogledah Ajaxu je ista gol razlika ko i nama odnosno cak i manja ja mislimDevil je napisao/la:Ja sam siguran da ovi nedostaju.Kakva li je poenta bila sa ovim,da li samo prve lige ili sta ne znam,ali ako pise evropski onda sve ulazi u konkurenciju,ali onda me opet cudi kako zaboravise Ajax koji je strp'o vec 20-ak golova u 6 kola.Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda nedostaju 2-3 kluba.Devil je napisao/la:Skoro sam pa siguran da ovde neki klubovi nedostaju,Twente,Ajax,Esbjerg,Munchen 1860,Llanelli....
Tarik izgubili smo 4:1 ali mladi igrali.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kak'e veze gol razlika ima?Sarajlijc@ je napisao/la:Sad pogledah Ajaxu je ista gol razlika ko i nama odnosno cak i manja ja mislimDevil je napisao/la:Ja sam siguran da ovi nedostaju.Kakva li je poenta bila sa ovim,da li samo prve lige ili sta ne znam,ali ako pise evropski onda sve ulazi u konkurenciju,ali onda me opet cudi kako zaboravise Ajax koji je strp'o vec 20-ak golova u 6 kola.Sarajlijc@ je napisao/la:
Mozda nedostaju 2-3 kluba.
Tarik izgubili smo 4:1 ali mladi igrali.
Pitanje je najefikasni klubovi evrope...Dakle koliko se golova daje,racunica jednostavna broj golova podelis sa utakmicama,nikakve gol razlike,kurci palci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la: Kak'e veze gol razlika ima?
Pitanje je najefikasni klubovi evrope...Dakle koliko se golova daje,racunica jednostavna broj golova podelis sa utakmicama,nikakve gol razlike,kurci palci.
hajde ba što ti je krivo što nema Zvezde na listi
ima definitivno propusta, ali opet lijepo je vidjeti naš klub u ovakvom društvu
FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mayke ti de promjeni avatar , kad vidim tvoj post na prvu pomislim vidi mene budale kad sam se ovo nakljuco tabletatarikhordas je napisao/la:I kolko nakraju zavrsi tekma ?miky_hz je napisao/la:Hajmo danas lagano do pomocnog![]()
FCT SARAJEVO - FK SARAJEVO 2
Mjesto: Koševo
Vrijeme: Nedelja,18.09 u 17 sati
GL : Nikšić Haris
A1 : Čolić Aldin
A2 : Šehić Selvedin
Delegat: Palo
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro vam je, ovi su u strasnoj krizi u prvenstvu tako da im kup ne predstavlja nista... Prolazite ovo bez frke...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
KUP
SARAJEVO -RUDAR PRIJEDOR.
NIJE LOSE PROLAZIMO DALJE.
SARAJEVO -RUDAR PRIJEDOR.
NIJE LOSE PROLAZIMO DALJE.
Igraju li se dvije utakmice ?Tyson je napisao/la:Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
Idemo dalje
senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Igraju,prva kod nas,napuniti ih do vrha,pa tamo poslat Sarajevo 2senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?Tyson je napisao/la:Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
Idemo dalje
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
da...senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?Tyson je napisao/la:Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
Idemo dalje
1946
- sarajlija89
- Kontakt:
Odlicno...
Rudar je ekipa koja ima ogromne organizacijske probleme i nisu ni blizu proslosezonskih rezultata. Po meni ozbiljni kandidati za ispadanje, pa im kup nece biti prioritet...a i u prvenstvu cemo ubrzo igrat i vec im tu pokazati snagu...
Rudar je ekipa koja ima ogromne organizacijske probleme i nisu ni blizu proslosezonskih rezultata. Po meni ozbiljni kandidati za ispadanje, pa im kup nece biti prioritet...a i u prvenstvu cemo ubrzo igrat i vec im tu pokazati snagu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ta ce rudar.. 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Giallorossi
- Kontakt:
Primiti petardu eto sta cebordo_Sarajevo je napisao/la:ta ce rudar..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazIdemo dalje
Igraju li se dvije utakmice ?
tyson kako pise ovo,prva se igra u prijedoruIgraju,prva kod nas,napuniti ih do vrha,pa tamo poslat Sarajevo 2
19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---
28.09. 16:00 SARAJEVO RUDAR P. ---:---
Zadnja izmjena: Marinac, dana/u 20 sep 2011, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ove sezone dupla kruna dolazi na hasetov stadion 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], rimljanin90 i 9 gostiju.