RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ni meni nije jasno, i ja ga svaki dan vidim na motoru 
sad mi neće nikako u glavu, zar je opet otišao u inostranstvo, pa kome vjerovati?
-
ziggystardust
- Kontakt:
imaju putera na glavi i vela pudar i ovi sto su sastavljali ovo nezgrapno saopstenje, a nisu kako je red, potpisali ni predsjednika niti je PR stao iza ovoga. u svim NORMALNIM klubovima i normalnim saopstenjima, se niko ne skriva iza famozne mnozine "uprava" jer uvijek postoji neko ispred uprave ko to potpise. uzmite malo saopstenja drugih klubova pa pogledajte.
a stvarno je mahalski, za sta god da je uprava u pravu - da raspravlja o tome da li neko diskredituje Velez preko fopruma portala i facebooka. ko da je Velez mahalski klub a ljudi u njemu nemaju pametnija posla da rade nego po internetu gledaju "nepodobne" postove koji diskredituju upravu pa na osnovu toga pisu ova (moram reci, jako lose srocena) saopstenja.
nadam se da ce se situacija smiriti jer nikom nije u interesu ova napeta situacija a ni ovo pravljenje provincijskog kluba od nase prve ljubavi, time sto se provjeravaju forumi i portali na dnevnoj bazi. bljak.
ps. svako ko ima ikakve veze s Velezom u datom trenutku, bio to mirza varesanovic, eldar hasanovic, ovaj ili onaj iz uprave, ovaj ili onaj menadzer - ja ga stojim. ali s druge strane, kod mene je svako ko dodje u Velez pod dvostrukom lupom, od igraca do uprave. dokazite da ga volite a ne da ste tu samo iz licnog interesa. jer jedna stvar je cinjenica, koja je razlika izmedju nas, Velezovih bolesnika (napisati "navijaca" je blaga dijagnoza suvise) i vas igraca koji dodjete i clanova uprave, strucnog staba itd...razlika je:
mi od svoje plate dajemo za Velez, a vi dobijate plate od Veleza.
prema tome, nemojte se kao rimljani igrati sa "plebsom" ne gledajuci sta plebs zeli. jer plebs je taj koji pokrece sve. mislili su i rimljani da nije tako pa su se zajebali...
a stvarno je mahalski, za sta god da je uprava u pravu - da raspravlja o tome da li neko diskredituje Velez preko fopruma portala i facebooka. ko da je Velez mahalski klub a ljudi u njemu nemaju pametnija posla da rade nego po internetu gledaju "nepodobne" postove koji diskredituju upravu pa na osnovu toga pisu ova (moram reci, jako lose srocena) saopstenja.
nadam se da ce se situacija smiriti jer nikom nije u interesu ova napeta situacija a ni ovo pravljenje provincijskog kluba od nase prve ljubavi, time sto se provjeravaju forumi i portali na dnevnoj bazi. bljak.
ps. svako ko ima ikakve veze s Velezom u datom trenutku, bio to mirza varesanovic, eldar hasanovic, ovaj ili onaj iz uprave, ovaj ili onaj menadzer - ja ga stojim. ali s druge strane, kod mene je svako ko dodje u Velez pod dvostrukom lupom, od igraca do uprave. dokazite da ga volite a ne da ste tu samo iz licnog interesa. jer jedna stvar je cinjenica, koja je razlika izmedju nas, Velezovih bolesnika (napisati "navijaca" je blaga dijagnoza suvise) i vas igraca koji dodjete i clanova uprave, strucnog staba itd...razlika je:
mi od svoje plate dajemo za Velez, a vi dobijate plate od Veleza.
prema tome, nemojte se kao rimljani igrati sa "plebsom" ne gledajuci sta plebs zeli. jer plebs je taj koji pokrece sve. mislili su i rimljani da nije tako pa su se zajebali...
BRAVO @ziggystardust!!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
ziggystardust
- Kontakt:
a danas igraju mlada protiv olimpijske selekcije.
iz Veleza su pozvani
-eldar hasanovic- trenutno u NAJLOSIJOJ formi od svih vise manje standardnih u timu. nemam nista protiv momka ali je totalno nespreman. totalno.
-sefko okic. ako ne racunamo kup protiv drugog tima travnika, posljednji gol je dao otprilike u vrijeme kad je obama izabran za predsjednika amerike.
ima li uprava mozda neko saopsenje za ovo? jer, ovo je ocigledan dokaz da Velezom i dalje caruju menadzeri i veze i vezice.
sramota. i za Velez i za one koji ih guraju u ime Veleza.
ali, ja vec rekoh - mi za Velez dajemo od plate, oni od Veleza primaju plate. sto je nama ljubav, njima je posao.
tuzno ali istinito...
iz Veleza su pozvani
-eldar hasanovic- trenutno u NAJLOSIJOJ formi od svih vise manje standardnih u timu. nemam nista protiv momka ali je totalno nespreman. totalno.
-sefko okic. ako ne racunamo kup protiv drugog tima travnika, posljednji gol je dao otprilike u vrijeme kad je obama izabran za predsjednika amerike.
ima li uprava mozda neko saopsenje za ovo? jer, ovo je ocigledan dokaz da Velezom i dalje caruju menadzeri i veze i vezice.
sramota. i za Velez i za one koji ih guraju u ime Veleza.
ali, ja vec rekoh - mi za Velez dajemo od plate, oni od Veleza primaju plate. sto je nama ljubav, njima je posao.
tuzno ali istinito...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zrinjski - Velež u Kupu!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Super, vrijeme je bilo da se i u kupu sastanemoBianconeri1988 je napisao/la:Zrinjski - Velež u Kupu!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Najjaca ut. u 1/8 finala.Bianconeri1988 je napisao/la:Zrinjski - Velež u Kupu!
Valjda bude prenos na tv.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- SarajlijaTM
Razbijte ih rodjeni!!!
Sretno
Sretno
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Raduje me jedna istina kuci se igra uzvratna

- underground
- Kontakt:
zgazite ovaj vjestacki klub
forza rođeni

forza rođeni
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Igramo obe kuci bola, sta ti jeDolina Grka ! je napisao/la:Raduje me jedna istina kuci se igra uzvratna![]()
Kup 28. semptembra, liga 2. oktobra, dvije uzastopne pod BB
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ima da ih roknete, sretno Rodjeni 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
E j.ebali su jeza u ledja . 
EDIT : I to morskog !!!
EDIT : I to morskog !!!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Očekujem da se malo više raja potrudi da se stadion popuni ! 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
ziggystardust
- Kontakt:
i jedna na neutralnom terenu u vrapcicimaBliss je napisao/la:Igramo obe kuci bola, sta ti jeDolina Grka ! je napisao/la:Raduje me jedna istina kuci se igra uzvratna![]()
![]()
![]()
Kup 28. semptembra, liga 2. oktobra, dvije uzastopne pod BB![]()
Drago mi je da drugu utakmicu kuci igramo, sad ce i ligaska protiv njih, pa kup hehehe
Vrijeme je da se sruše tradicije
Grad Mostar definititvno će 14 dana živjeti za fudbal. Prvi dvomeč igrat će se praktično u četiri dana, dok će se revanš igrati nakon prvenstvene pauze, odnosno nakon meča sa Olimpicom. O najzanimljivijem paru 1/8 finala Kupa BiH, šef stručnog štaba „Rođenih“ Mirza Varešanović ističe:
- Da budem iskren i drago mi je što smo dobili Zrinjskog. Naravno, protivnik je težak, izazov je velik. Zrinjski zaslužuje sav respekt, ali za ove utakmice „se živi“. Mostar će biti „fudbalski grad“ narednih 20 dana, a to i ovaj grad i ovi navijači zaslužuju. Mogli smo možda izvući i nekog, uslovno rečeno „lakšeg“ protivnika, ali ždrijeb je tako htio i dobili smo Zrinjski. Vrijeme je da se sruše neke tradicije i idemo uz podršku navijača po taj cilj, istakao je šef struke Veleža.
O utakmici sa Zrinjskim jasan stav ima i kapiten i najiskusniji igrač Veleža Admir Velagić.
- Pa nas one „kuglice“ nikako ne vole ili smo im se negdje dobro zamjerili, pomalo u šaljivom tonu počinje kapiten „Rođenih“ i nastavlja:
- Nema veze, imat će one priliku i u četvrfinalu da se pokažu, a kakve smo sreće ni tada nećemo dobiti nimalo lakšeg protivnika, optimistično ističe Velagić.
O dvomeču sa Zrinjskim:
- Igraju se dvije utakmice. Pod Bijelim Brijegom idemo da izborimo povoljan rezultat, a onda uz pun stadion i naše navijače do četvrfinala. Zrinjskom svakako sav respekt jer to i zaslužuju, ali naše ambicije uoči ova dva meča ništa se ne mijenjaju, ističe Velagić.
Grad Mostar definititvno će 14 dana živjeti za fudbal. Prvi dvomeč igrat će se praktično u četiri dana, dok će se revanš igrati nakon prvenstvene pauze, odnosno nakon meča sa Olimpicom. O najzanimljivijem paru 1/8 finala Kupa BiH, šef stručnog štaba „Rođenih“ Mirza Varešanović ističe:
- Da budem iskren i drago mi je što smo dobili Zrinjskog. Naravno, protivnik je težak, izazov je velik. Zrinjski zaslužuje sav respekt, ali za ove utakmice „se živi“. Mostar će biti „fudbalski grad“ narednih 20 dana, a to i ovaj grad i ovi navijači zaslužuju. Mogli smo možda izvući i nekog, uslovno rečeno „lakšeg“ protivnika, ali ždrijeb je tako htio i dobili smo Zrinjski. Vrijeme je da se sruše neke tradicije i idemo uz podršku navijača po taj cilj, istakao je šef struke Veleža.
O utakmici sa Zrinjskim jasan stav ima i kapiten i najiskusniji igrač Veleža Admir Velagić.
- Pa nas one „kuglice“ nikako ne vole ili smo im se negdje dobro zamjerili, pomalo u šaljivom tonu počinje kapiten „Rođenih“ i nastavlja:
- Nema veze, imat će one priliku i u četvrfinalu da se pokažu, a kakve smo sreće ni tada nećemo dobiti nimalo lakšeg protivnika, optimistično ističe Velagić.
O dvomeču sa Zrinjskim:
- Igraju se dvije utakmice. Pod Bijelim Brijegom idemo da izborimo povoljan rezultat, a onda uz pun stadion i naše navijače do četvrfinala. Zrinjskom svakako sav respekt jer to i zaslužuju, ali naše ambicije uoči ova dva meča ništa se ne mijenjaju, ističe Velagić.
Dajte Zrinjski da se igramo 
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Sinoć gledam Vladavića na onom ZMBT čudu,i naravno spomenuo je kako je Velež u njegovom srcu 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.