Ma kakvi dosta.Da samo znas koliko protivkandidati nudeEmir ZENICA je napisao/la:500 stoja.Ja kao kandidat ne dam vise ! Dosta ?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma haveru eto ti 500 km da malo kucu sredis,a nek ti drugi merdju finansiraju.Ja sam samo kandidat.123456 je napisao/la: Ma kakvi dosta.Da samo znas koliko protivkandidati nude.Ja jos kucu nisam zavrsio a nesto zagledam i onoga novoga Merdju.Pa gdje je vikendica na planini pa na moru mogla bi i na rijeci jedna .E moj Emire svasta covjeku treba
U ostalom biti ce tu jos ako se uleti,ovo je samo kapara
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo počela kandidatura za ozbiljno ,kupuju se glasovi ,Emire koja si to ti stranka pa imate tolike pare
Daj meni da ti naštelim
Daj meni da ti naštelim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisam ja ni u kakvoj stanci ja se samo skolujem,nemam vremena za to.legenda reala je napisao/la:Ovo počela kandidatura za ozbiljno ,kupuju se glasovi ,Emire koja si to ti stranka pa imate tolike pare![]()
![]()
Daj meni da ti naštelim
Volim te Celik ! ! !
- haris_alibaba
- Kontakt:
bilo bi lijepo sekretaru kada bi i kapiteni imali kakvo glasanje za ulazak u clan saveza svih kandidata, jer npr da udje jedan lik kao ovaj legenda rela bi stvarno bilo zalosno za ovu ligu a ima tu vec ljudi koji zasluzuju to mjesto
Ne znam kad bi se to sve organizovalo i sredilo.A nama treba za 1-2 dana treci clan saveza.Do sada je prijavljeno 3 forumasa sto ce uci u uzi krug a to suharis_alibaba je napisao/la:bilo bi lijepo sekretaru kada bi i kapiteni imali kakvo glasanje za ulazak u clan saveza svih kandidata, jer npr da udje jedan lik kao ovaj legenda rela bi stvarno bilo zalosno za ovu ligu a ima tu vec ljudi koji zasluzuju to mjesto
1.juventus 0244
2.Faraon iz Visokog
3.Megamon.
To je to za sada.Ovi ostali sto su se prijavili nemaju osnovni uslov a to je duzina staza ili na forumu ili u ss.ligi.
Do veceras ( utorak 24:00h)ce se primati prijave.Poslije toga je procedura sledeca.@defander i ja cemo razmotriti sve prijave i poslati adminu preporuke ko bi trebao biti clan saveza.Moguce je da od nas ode samo jedan prijedlog a isto tako meze se desiti da to bude 3-4 prijedloga.E onda admin donosi konacnu odluku.Admin moze uzeti nas prijedlog a i ne mora.takodje admin moze izabrati i nekoga ko nije uopste na nasoj listi.Tako da sad da mi pravimo anketu i izaberemo jednoga kandidata nema nikakve sigurnosti da bi njega admin odabrao.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Kao ti naprimjer ,ja padobranaca jbt ,ja nijednom nisam za ozbiljno se prijavio da budem u savezu ,što sekretar i zna ,samo sam se zajebavo ,ti se odma fataš ,šta te boli briga da ja budem ,šta ti imaš od toga .haris_alibaba je napisao/la:bilo bi lijepo sekretaru kada bi i kapiteni imali kakvo glasanje za ulazak u clan saveza svih kandidata, jer npr da udje jedan lik kao ovaj legenda rela bi stvarno bilo zalosno za ovu ligu a ima tu vec ljudi koji zasluzuju to mjesto
Eto sekretaru zbog ovakvih padobranca kao ovaj Alibaba evo kandidujem se i ja ,pa bio izabran nebio boli me ,jbt nedokazni ljudi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ja ja Emire a dje je meni koja stoja123456 je napisao/la:Do veceras ( utorak 24:00h)ce se primati prijave.Poslije toga je procedura sledeca.@defender i ja cemo razmotriti sve prijave i poslati adminu preporuke ko bi trebao biti clan saveza
- spielführer_21
- Kontakt:
"Ako Firaun iz Visokog bude član saveza, Međedi će istupiti iz lige.. Ni Megamoj nije puno bolja opcija, tako da se rezultat nazire!"- ovo je putem Twittera poručio jedan od igrača ekipe Grizzlies iz Travnika! 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
TuborgGreen
- Kontakt:
Mogul se i ja igrat s vama,imal kod koga mjesta ? 
Imas ovdje vise info oko ulaska u neki tim pa posalji ovdje prijavu http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=840" onclick="window.open(this.href);return false;TuborgGreen je napisao/la:Mogul se i ja igrat s vama,imal kod koga mjesta ?
Ako bude neko iz Pivopija istupljujem iz lige! Dosta je ovaj defender iz Premiera, treba da oni kupe prva dva mjesta, a ko ode u baraz otis'o!

Moj prijedlog je da bude iz svake lige po jedan clan. Dakle defender je 3., sekretar je 1., znaci juvetus je izabran.
Moj prijedlog je da bude iz svake lige po jedan clan. Dakle defender je 3., sekretar je 1., znaci juvetus je izabran.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
a sta je bi bio posao novog clana saveza,da vidim imam li slifa za to...naravno,ako ispunjavam sve kriterije za kandidaturu 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nista lijepo.Vidim pitaju se mnogi sta je sve posao saveza pa evo da pokusam objasniti.T-MAC je napisao/la:a sta je bi bio posao novog clana saveza,da vidim imam li slifa za to...naravno,ako ispunjavam sve kriterije za kandidaturu
1.Postavljanje parove u Ponedjeljak.Sve tri lige 15 parova.
2.Zakljucavanje utakmica u Subotu u 12h.
3.Upisivanje izostanaka u Subotu poslije zakljucavanja utakmica u temu zuti-crveni kartoni.
4.Upis golova u svi 15 parova (GOOL) po zavrsetku utakmica iz ponude.
5.Upis rezultata u raspored ss.ba lige.
6.Uredjenje tabela za sve tri lige u Nedjelju.
7.Uredjenje liste strijelaca za sve tri lige u Nedjelju.
8.Arhiviranje svi 15 utakmica u Nedjelju ili Ponedjeljak.
9.Razno.(brisanje stari utakmica,upis novi igraca,uredjenje grbova dresova itd.)
10.Na kraju sezone upisati pobjednike lige,naj strijelca,urediti vjecnu listu,arhivirati listu stijelaca,tabele,zute-crvene kartone..........)
11.Na pocetku sezone urediti novi raspored sve tri lige........
12.Sve ovo ali za KUP takmicenje.
To je otprilike to.Mi to u savezu rasporedimo otprilike na tri ista dijela i pokusavamo se drzati rasporeda.Ponekad ako jedan od clanova saveze nece moci uraditi svoj dio posla javi na vrijeme ovoj drugoj dvojci da to oni odrade da liga ne bi trpila.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
pa de onda upisi i mene u kandidaturu..mislim da sam sposoban vecinu ovog odraditi...svakako imam vremena,faks jos nije krenuo,pa bi mogao to obavljat tim danima... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- legenda reala
- Kontakt:
I ja imam vremena za sve ovo ionako pratim rezultate kad su utakmice i sve ,samo ne znam bil svake subote mogo u 12:00 zaključavati .T-MAC je napisao/la:pa de onda upisi i mene u kandidaturu..mislim da sam sposoban vecinu ovog odraditi...svakako imam vremena,faks jos nije krenuo,pa bi mogao to obavljat tim danima...
Ali bogami imate puno posla ,ili si ti ovo napisao da bi nas odvratio od kandidture
i ja to mislim..garant sekretar ima svog coek'a kojeg ce predlozit pa nas prepade sa ovim obavezama...legenda reala je napisao/la:
Ali bogami imate puno posla ,ili si ti ovo napisao da bi nas odvratio od kandidture
et..sekretaru...
i sad zvanicno se prijavljujem na oglas
Vidi sto se jagme oko fotelje
daj im sekretaru neki test da polazu 
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Ne znam kad bi se to sve organizovalo i sredilo.A nama treba za 1-2 dana treci clan saveza.Do sada je prijavljeno 3 forumasa sto ce uci u uzi krug a to su
1.juventus 0244
2.Faraon iz Visokog
3.Megamon.
To je to za sada.Ovi ostali sto su se prijavili nemaju osnovni uslov a to je duzina staza ili na forumu ili u ss.ligi.
Do veceras ( utorak 24:00h)ce se primati prijave.Poslije toga je procedura sledeca.@defander i ja cemo razmotriti sve prijave i poslati adminu preporuke ko bi trebao biti clan saveza.Moguce je da od nas ode samo jedan prijedlog a isto tako meze se desiti da to bude 3-4 prijedloga.E onda admin donosi konacnu odluku.Admin moze uzeti nas prijedlog a i ne mora.takodje admin moze izabrati i nekoga ko nije uopste na nasoj listi.Tako da sad da mi pravimo anketu i izaberemo jednoga kandidata nema nikakve sigurnosti da bi njega admin odabrao.
4.T-MAC
1.juventus 0244
2.Faraon iz Visokog
3.Megamon.
4.T-MAC
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Vidi mene nije uracunao,vracaj pare lopove !
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.