Ja taj post napisao prije godinu pa se nisam hvalioPapastathopoulos je napisao/la:ev samo da napisem jubilarni 800-ti post
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kako ste mi momcovi nešto cura nema na forumu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sinoc sam malo gled'o onu stranicu mracnjak..pa jbt kakva je ono ludost od stranice
...bas se mora imat dobar zeludac za ono..al opet mi djeluje cudno,da li su bas ono 100 % istiniti snimci..jer imas bas svega 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
kad su vidjeli kakvih sve perverznjaka na forumu ima brze bolje se log outovaliLBJ MVP je napisao/la:Kako ste mi momcovi nešto cura nema na forumu
- harebianconero
- Kontakt:
Wtf. i ja evo sada gledam, bas me zanima jel istina ?T-MAC je napisao/la:sinoc sam malo gled'o onu stranicu mracnjak..pa jbt kakva je ono ludost od stranice...bas se mora imat dobar zeludac za ono..al opet mi djeluje cudno,da li su bas ono 100 % istiniti snimci..jer imas bas svega
Jesil vidio onaj klip '' Masinovodja kasni ''
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jedna po jedna nemoj prevelike dozeBianconeri1988 je napisao/la:Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni![]()
![]()
- harebianconero
- Kontakt:
http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije za osobe sa slabim stomakom .... Ja se syebo ziv
EDIT: 18+ je !!!!!!!!!!!1
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovaj skoči na ovu pozidu jel ovo
oj jel mu ovo glava napola pukla jbt
Zajebano je i ono skakanje što se održava ,jel ono u Konjicu ili gdje kod nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- harebianconero
- Kontakt:
Da jesil vidio mu rupe po sred licalegenda reala je napisao/la:Šta ovaj skoči na ovu pozidu jel ovo![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Davno sam gledao ovaj klip ... Uvijek mi se zeludac prevrne ... Meni je najvise zao onog djeteta sto mu bez anestezije operisu krajnike...fujharebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
- harebianconero
- Kontakt:
A na ovom sajtu, jesul svi klipovi istiniti ?HZ_ilidzaa je napisao/la:Davno sam gledao ovaj klip ... Uvijek mi se zeludac prevrne ... Meni je najvise zao onog djeteta sto mu bez anestezije operisu krajnike...fujharebianconero je napisao/la:http://www.mracnjak.com/2009/10/skok-na-glavu/
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahaha...sta je, nedostaje ti spamanjelegenda reala je napisao/la:Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...haj ba da koju progovorimo odkad nismo dok ova kiša pada
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne nedostaje ,ja nisam nikad spamoPapastathopoulos je napisao/la:hahaha...sta je, nedostaje ti spamanjelegenda reala je napisao/la:Đesi Ćema šta ima u Jablanici pada li kišaPapastathopoulos je napisao/la:vec sam jednom gledao ovaj klip...strasno ! nedo dragi Bog nikom...haj ba da koju progovorimo odkad nismo dok ova kiša pada
![]()
salim se...u jablanici trenutno pada kisa, ispred zgrade mi rove cestu i "meću" nakve cijevi, tako da je atmosfera idilicna
sta ima "in gorazde city"
Ma i kod nas evo pada kiša ,jedva sam uspio uletiti u kuću da me ne ufati kiša ,kod nas ne rove ništa (ja nisam primjetio nigdje
znal ko fiziku ovdje ?
hitno!
ja im'o dva iz fizike...nime_tm87 je napisao/la:znal ko fiziku ovdje ?hitno!
mogul pomoc ikako
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
u 7 cijevi punih do vrha ... poluprecnik svake cijevi je pola metra , a duzina cijevi 1 metar ...
EDIT: Treba izracunat zapreminu jedne cijevi pa onda koliko vode ima u svakoj? Hajde neka mi to neko završi kumim vas!
EDIT: Treba izracunat zapreminu jedne cijevi pa onda koliko vode ima u svakoj? Hajde neka mi to neko završi kumim vas!
Bianconeri1988 je napisao/la:Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni![]()
![]()
pa kol'ki je to stan u pm
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.