Pre-season 2011-2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Pre-season 2011-2012
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-nbalabor" onclick="window.open(this.href);return false;
Genius, outrageous, the best ever! RF!
http://nbacro.com/nba/odrzan-treaei-sas ... raea-12092" onclick="window.open(this.href);return false;retro je napisao/la:http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-nbalabor
Evo za nepoznavaoce Engleskog, prevedeno.

Moglo bi biti nesto od ovoga, joj kad bi pocela NBA sezona u novembru.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:http://nbacro.com/nba/odrzan-treaei-sas ... raea-12092" onclick="window.open(this.href);return false;retro je napisao/la:http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-nbalabor
Evo za nepoznavaoce Engleskog, prevedeno.![]()
Moglo bi biti nesto od ovoga, joj kad bi pocela NBA sezona u novembru.![]()
![]()
![]()
Bilo bih odlicno,mada sumnjam..
Dosta vise ove kosarke gdje pada po 45 poena:)))..
Dosta vise polaganja u kontri ,heheh...
Rik Adelman novi trener Minesote.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
znači od sezone po svemu sudeći nema ništa...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Mislim da ce biti sezona, al kad ce pocet ne znam. Nece se oni do vjeka cjenkat.Pasha je napisao/la:znači od sezone po svemu sudeći nema ništa...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Metta World Peace od sada se zove Ron Artest. nakon što mu je sud odobrio promjenu imena iz ličnih razloga...
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.iamagm.com/news/2011/09/15/d ... ba.meeting" onclick="window.open(this.href);return false;
Taman kad sam uspio zaboraviti na Sarvera, ovaj se jos jednom istice kao najdebilnija osoba u svijetu sporta. Koji debil jbt.
Taman kad sam uspio zaboraviti na Sarvera, ovaj se jos jednom istice kao najdebilnija osoba u svijetu sporta. Koji debil jbt.
e tu se vidi razlika između ekipa koji prave dobit i ekipa koji prave gubitke. pogotovo Gilbertu nije u interesu da se igra sezona, a Bussu sigurno jeste...
- Blue_He4rt
- Kontakt:
NBA liga kaznila Michaela Jordana sa 100.000 dolara
Postoje dva čvrsta pravila za vlasnike NBA klubova tijekom lockouta, a Jordan ih se baš i nije držao...
Stroga pravila tumače kako ne smiju javno komentirati pregovore i razgovarati s aktualnim igračima u NBA ligi ili govoriti o njima. Slavni Michael Jordan, vlasnik Charlotte Bobcatsa, prekršio je oba.
Učinio je to Jordan dok je prošlog mjeseca dao intervju za Herald Sun iz Melbournea. Tada je, između ostalog, rekao:
"Sustav koji smo do sada imali je slomljen, imamo 22 ili 23 kluba koji gube novac. U ovom partnerstvu moramo postići neku vrstu razumijevanja, odnosno omogućiti momčadima s manjim tržištem da ravnopravnije sudjeluju u raspodjeli prihoda. Mali klubovi moraju biti ravnopravni patrtneri", rekao je, između ostalog, Jordan.
List je također nekadašnju zvijezdu Chicago Bullsa upitao za Australca hrvatskog korijena Andrewa Boguta, centra Milwaukee Bucksa i najistaknutijeg australskog košarkaša u NBA ligi...
"Imamo u NBA ligi zvijezde poput Boguta, koje imaju pravo na određene zahtjeve. No, klubovi s malim tržištem teško mogu slagati momčad oko takvih zvijezda."
ESPN javio je da je Jordan kažnjen sa 100.000 dolara. Glasnogovornik NBA lige Tim Frank potvrdio je da je vlasnik Charlotte Bobcatsa kažnjen, ali je odbio komentirati iznos kazne, ''jer liga to ne čini''.
Postoje dva čvrsta pravila za vlasnike NBA klubova tijekom lockouta, a Jordan ih se baš i nije držao...
Stroga pravila tumače kako ne smiju javno komentirati pregovore i razgovarati s aktualnim igračima u NBA ligi ili govoriti o njima. Slavni Michael Jordan, vlasnik Charlotte Bobcatsa, prekršio je oba.
Učinio je to Jordan dok je prošlog mjeseca dao intervju za Herald Sun iz Melbournea. Tada je, između ostalog, rekao:
"Sustav koji smo do sada imali je slomljen, imamo 22 ili 23 kluba koji gube novac. U ovom partnerstvu moramo postići neku vrstu razumijevanja, odnosno omogućiti momčadima s manjim tržištem da ravnopravnije sudjeluju u raspodjeli prihoda. Mali klubovi moraju biti ravnopravni patrtneri", rekao je, između ostalog, Jordan.
List je također nekadašnju zvijezdu Chicago Bullsa upitao za Australca hrvatskog korijena Andrewa Boguta, centra Milwaukee Bucksa i najistaknutijeg australskog košarkaša u NBA ligi...
"Imamo u NBA ligi zvijezde poput Boguta, koje imaju pravo na određene zahtjeve. No, klubovi s malim tržištem teško mogu slagati momčad oko takvih zvijezda."
ESPN javio je da je Jordan kažnjen sa 100.000 dolara. Glasnogovornik NBA lige Tim Frank potvrdio je da je vlasnik Charlotte Bobcatsa kažnjen, ali je odbio komentirati iznos kazne, ''jer liga to ne čini''.
Chelsea F.C.
Ima li kakviih novosti vezano za lock-out?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pročitah sad, Virtus Bologna ponudila Kobe Bryantu po 800 hiljada za svaku odigranu domaću takmicu do 13 novembra.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
SKLOPILI SU DOGOVOR, SEZONA USKORO POCINJE!
Predobro da bi bilo istinito.
Predobro da bi bilo istinito.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nuggetsi se raspadaju, W.Chandler i JR Smith otisli u Kinu a evo sad ode i K.Martin, sve igraci koji se nemogu vratiti odmah iz Kine
Ništa od Bryantovog velikog ugovora sa Bolognom
Kad točno počinje sezona

Kad točno počinje sezona

Dio Porta
To ni Stern ne zna, a kamoli neko na forumu.Ricky je napisao/la:Ništa od Bryantovog velikog ugovora sa Bolognom![]()
Kad točno počinje sezona
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... y_To_Blame" onclick="window.open(this.href);return false;

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nigdje veze odkud im pravo da potpisuju tamo kad se ne mogu vratiti iz Kine?...pa ekipa koja je u NBA valjda ima vece pravo na njih, jer ipak njima placaju vise ...mislim glupost je to sto Kina radi i sto su napravili tako nesto...nadam se da ce se ti igraci vratiti u DenverBalon je napisao/la:Nuggetsi se raspadaju, W.Chandler i JR Smith otisli u Kinu a evo sad ode i K.Martin, sve igraci koji se nemogu vratiti odmah iz Kine
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Martinu je istekao ugovor sa Denverom tako da je slobodan da ide gdje hoće...
Avdias Sabonis je u ponedeljak pretrpio blaži srčani udar. već danas bi trebao izaći sa intenzivne njege...
Avdias Sabonis je u ponedeljak pretrpio blaži srčani udar. već danas bi trebao izaći sa intenzivne njege...
- majestic24
- Kontakt:
Za mjesec dana NBA liga bi trebala poceti,ali nista od toga...smrc
Ma bjezi ba...i ovi igraci nisu normalni koliko para traze
Ma bjezi ba...i ovi igraci nisu normalni koliko para traze
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.