FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
vec sam rekao sta tri znaka u opticaju jedan gol ce odluciti ako bude remi bice 0-0
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima on pravo da piše čirlicom, ipak je to izvrno bosansko pismo, to što si ti slabiji s poznavanjem iste nije razlog da vrijeđaš istu
Kako sam ovo školski napisao!

Kako sam ovo školski napisao!

Nećete vi nama golu kako treba pogledati, živi bili pa vidjeli, utakmica će biti totalno mrtva...Uostalom imate poprilično spore igrače u odbrani, tu je naša šansa, kontra napadi...Žarić pošteno ne može čuvati Bešliju, jedino da tu postavi Raspudića, a onda gubi na sredini terena...Mi ako počnemo sa 4-4-2 sigurno ćemo vas dobiti...Nyema će uštopati Krunića, jedino me brine naš desni bek, valjda će se Marković vratiti...Moja vizije subotnje utakmice!& & ? 1926 je napisao/la:У & је права " " вас " нас !
& $ ",с пуно % " $ се % $!$ ' " најтежа " за & ове ".
А ? ' " $ & ",а она ' је $ " " уз &!
' се ",? ? $ - те се " $ &,не % &,? " те " на го свој,него % - те на % $ " ? % су ' $ &.То је ' " $,не ' се ? & -.$ су ' %,ту сте ја ? " $ нас," " " "." ' ту $,& $ су " $ " за $ ",& $ & 1-0,$ & ' $ го
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
" "?" су ? " у ", не " ? ? $ " ".tm87gigo je napisao/la:Jarane one hjeroglife nista nerazumijem, hajde nam prevedi& & ? 1926 je napisao/la:У & је права " " вас " нас !
' се ",? ? $ - те се " $ &,не % &,? " те " на го свој,него % - те на % $ " ? % су ' $ &.То је ' " $,не ' се ? & -.$ су ' %,ту сте ја ? " $ нас," " " "." ' ту $,& $ су " $ " за $ ",& $ & 1-0,$ & ' $ го
vratio se iz Bonovica bio na odmoru 15 dana sto samo odgovorio kretenu koji je pisao gluposti, administracija hvala.
% се " " " &, " " је ? $. Јер, ? " су по " ? ? % / " & опасан & " сезону ? $. " ' $ - тројац "-&-" " $-' ове сезоне. ", " ", " ", " $ је / ? опасан ' $ је " " " & ¥ су га се " ?. % је ту " &, па $ ? $ ? ?, а $? $ је ту ? ?, " у $ правог ?, / је $ ? ".
По ' $ $ ", то " ? " ¥ " са ? ?, ? ја се потајно $ $ " ? " ? " са & 2-3 ?. " & & ¥ у $ & $ $.
% / је & ? страна $ " " ($ " " & он ' " "). " - ? " & - $ $ " ", $ се $ ' ' " ".
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ekipa vidimo se u Banja Luci 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
mora da si vrijeđao nekog forumaša. vidim nisi ništa naučio u Bonovićima, ajde još 7 dana, utvrdi gradivo.tm87gigo je napisao/la:Jarane one hjeroglife nista nerazumijem, hajde nam prevedi& & ? 1926 je napisao/la:У & је права " " вас " нас !
vratio se iz Bonovica bio na odmoru 15 dana sto samo odgovorio kretenu koji je pisao gluposti, administracija hvala.
Ovo je izaslo iz mene, da nisam napisao izaslo bi na drugu stranu
Neka se ljudi banuju zbog ovakvih stvari, a raznorazni provokatori koji dodju samo i iskljucivo da provociraju i lupaju gluposti ne dobiju ni jedan dan ban, nego se pusti tako u nedogled. Zbog tog popustanja su dobili krila i covjek nemoze da dise od njih.
Banuj i mene boli me briga ako je ovo za ban, ali nije OK.

Neka se ljudi banuju zbog ovakvih stvari, a raznorazni provokatori koji dodju samo i iskljucivo da provociraju i lupaju gluposti ne dobiju ni jedan dan ban, nego se pusti tako u nedogled. Zbog tog popustanja su dobili krila i covjek nemoze da dise od njih.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Slažem se, od ovih upsova, hanjcova i sličih se ne može ni razviti normalna diskusija. Što se tiče ovog gige on nije bio ničim isprovociran, mada mi ovo realno nije za ban, možda stvarno čovjeku ćirilica predstavlja hijeroglife, mada bi ga trebalo biti sramota za to.Avanes je napisao/la:Ovo je izaslo iz mene, da nisam napisao izaslo bi na drugu stranu![]()
Što se tiče Olimpika to naravno nije ni približno jedan od lakših protivnika, ali je jako dobro što ćemo faktički imati dvije domaće utakmice, u kojim je dovoljno da jednu odigramo dobro. Pregledah i ostale parove (u prirodi mi je da gledam naprijed) i moram reći da će biti jako dobrog materijala za četvrtfinale, timova s kojim bismo mogli lako izaći na kraj... Kup kao i obično obećava, nadam se da će i Prvenstvo izgledati tako lijepo nakon par kola...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Eto vam prilike sa pobjedom i remijem širokog i sarajeva vi se vraćate u igru za jesenju titulu, mada ima i ona druga opcija koja vas baca 3 koraka nazad.
Mislim po kvalitetu, trenutnoj formi, da je razlika u korist Borca veća nego u protekle 2 sezone, pogotovo da se ne mogu zaredom ponoviti 2 loše partije ali radi se o derbiju.
Očekujem utakmicu sa dosta prilika, Borac nema šta ni braniti ni čekati niti je ovo ekipa koja staje poslije 1:0 i brani gol. Mnogi su nam dali gol ove sezone vjerovatno će i Željo a očekujem i 2-3 u vašoj mreži.
Moja prognoza 3:1
Mislim po kvalitetu, trenutnoj formi, da je razlika u korist Borca veća nego u protekle 2 sezone, pogotovo da se ne mogu zaredom ponoviti 2 loše partije ali radi se o derbiju.
Očekujem utakmicu sa dosta prilika, Borac nema šta ni braniti ni čekati niti je ovo ekipa koja staje poslije 1:0 i brani gol. Mnogi su nam dali gol ove sezone vjerovatno će i Željo a očekujem i 2-3 u vašoj mreži.
Moja prognoza 3:1
Zasto baš 3:1?
Ako dobijete gol imate takvog trenera da je malo moguće da se vratite.Izgubili ste snagu odlaskom Jagodića, ovaj klošar sto vas vodi nije mogao raditi u 2 ligi u Hrvatskoj, mi idemo po titulu 0:1.
Ako dobijete gol imate takvog trenera da je malo moguće da se vratite.Izgubili ste snagu odlaskom Jagodića, ovaj klošar sto vas vodi nije mogao raditi u 2 ligi u Hrvatskoj, mi idemo po titulu 0:1.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Na osnovu cega vi temeljite svoj optimizam pred subotnje gostovanje u BL?England je napisao/la:Zasto baš 3:1?
Za zivot cijeli!
Na osnovu lične prirode, vječni optimizamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Na osnovu cega vi temeljite svoj optimizam pred subotnje gostovanje u BL?England je napisao/la:Zasto baš 3:1?

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mogu i ja biti super optimistican, al cu kasnije biti super syeban ako izgubimo u BLHawking je napisao/la:Na osnovu lične prirode, vječni optimizamThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Na osnovu cega vi temeljite svoj optimizam pred subotnje gostovanje u BL?England je napisao/la:Zasto baš 3:1?

Za zivot cijeli!
I ja, al ne bi mi bilo prvi put, naviko sam... a ima i mogućnost neočekivanog preokreta, kao recimo pobjeda u Širokom u pretprošloj sezoni, tad se sve okrenulo i uzeli smo titulu glat. Preokreti se dešavaju kad ih najmanje očekuješ, a naš je u Banja LuciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: mogu i ja biti super optimistican, al cu kasnije biti super syeban ako izgubimo u BL

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
daj Boze da i naseg Zelju krene jednom, ove sezone sve mrtvo nekako, nidje veze, mora da je BL nasa perkretnicaHawking je napisao/la:I ja, al ne bi mi bilo prvi put, naviko sam... a ima i mogućnost neočekivanog preokreta, kao recimo pobjeda u Širokom u pretprošloj sezoni, tad se sve okrenulo i uzeli smo titulu glat. Preokreti se dešavaju kad ih najmanje očekuješ, a naš je u Banja LuciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: mogu i ja biti super optimistican, al cu kasnije biti super syeban ako izgubimo u BL

Za zivot cijeli!
Nista onda da se sto manje nadamo,pismo svi da cemo zijaniti i onda da bude to kad se najmanje nadamo hahaha.Hawking je napisao/la:I ja, al ne bi mi bilo prvi put, naviko sam... a ima i mogućnost neočekivanog preokreta, kao recimo pobjeda u Širokom u pretprošloj sezoni, tad se sve okrenulo i uzeli smo titulu glat. Preokreti se dešavaju kad ih najmanje očekuješ, a naš je u Banja LuciThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: mogu i ja biti super optimistican, al cu kasnije biti super syeban ako izgubimo u BL
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Moramo i mi imat sreće, ako si ne zabijemo auto gol, ili sa 65 metara, dobijamo sigurno, vrijeme je da i slobodnjak uđe, prema zakonu brojeva VELIKI FAVORIT, ŽELJO, oni kad gube nemaju igru, samo taj gol prvi da damo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
jer mi smo ŽELJO! Eto sto se nadam 3 u BL.
nime_tm87 je napisao/la:jer mi smo ŽELJO! Eto sto se nadam 3 u BL.
Realno smo bili Željo i u Travniku, pa nam penzioner Varupa uvali golčinu, bili smo Željo i u Zenici, pa smo spašavali bod protiv kilavog Čelika, u Širokom smo se isto zvali Željo, ali smo bod izgubili u zadnjim sekundama... Željo smo bili i ranije, kad smo bili mnogo loši pa nikad nismo ispuštali dva gola prednosti na Grbavici, a protiv Zrinjskog smo bili Željo !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Haj' živ bio, budi od sad Barca pa da nam se ne sekiraš.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Google [Bot], Levin, nedimmmm1337 i 35 gostiju.