Znam da bi Dubrava i Monolog ovo uradili ,ali nije iz njihove branše ,za Dubravu sam siguran jer je i sam neki dan tražio pomoć
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Admin i hodža(hajde šta vam fali ) da su kaki ljudi riješili bi ovaj zadatak malcu ,ko fol inžinjere neke glume a ne znaju fiziku ,ja da znam nime bogami bi ti uradio ,ali ja i fizika i matematika smo slabi
Znam da bi Dubrava i Monolog ovo uradili ,ali nije iz njihove branše ,za Dubravu sam siguran jer je i sam neki dan tražio pomoć
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Vjerujem da ste znali za ovo, ali ovo je prava stvar, zanima me samo jesu li recimo zaključani ovi kanali za vrijeme utakmica
Vjerujem da ste znali za ovo, ali ovo je prava stvar, zanima me samo jesu li recimo zaključani ovi kanali za vrijeme utakmica
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Marseille84
- Kontakt:
Ja kad hocu da pokrenem, meni pise server not found !?Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
takodjerMarseille84 je napisao/la:Ja kad hocu da pokrenem, meni pise server not found !?Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Visca el Barça ! Mes que un club !
nije za me,nego za jedno celjada.ovo se cak i rimuje.@t-mac,gollum,admin HVALA OBATROJICI.
- harebianconero
- Kontakt:
Meni mozeDesimaL je napisao/la:takodjerMarseille84 je napisao/la:Ja kad hocu da pokrenem, meni pise server not found !?Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To je samo za korisnike BH Telecoma...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa admin je, pored ostalog mora i fiziku znati. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
si siguran ? u mene je wirelles net (nema veze sa Bht) pa mi moze...ako si na to mislio...Hawking je napisao/la:To je samo za korisnike BH Telecoma...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tako piše kod njih tamo, možda može wireless, a ne može ako si na HS-u, LOL-u, tj. na kablovskim...Papastathopoulos je napisao/la:si siguran ? u mene je wirelles net (nema veze sa Bht) pa mi moze...ako si na to mislio...Hawking je napisao/la:To je samo za korisnike BH Telecoma...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
moguce je...Hawking je napisao/la:Tako piše kod njih tamo, možda može wireless, a ne može ako si na HS-u, LOL-u, tj. na kablovskim...Papastathopoulos je napisao/la:si siguran ? u mene je wirelles net (nema veze sa Bht) pa mi moze...ako si na to mislio...Hawking je napisao/la:To je samo za korisnike BH Telecoma...
btw, vidim nekom treba pokazati fiziku...jest da se hvalim, al bila mi je 5 u osnovnoj
jesul made in Turkey ili neke nase, ako su ove druge da naletim ponekadBianconeri1988 je napisao/la:Do mene u zgradi u jednom stanu 6 ili 8 studentkinja....uuuuuu, bit će posla ove jeseni![]()
![]()
i pitaj ih sta studiraju, treba li im objasniti nesto, pokazati grad i tako to
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Vidi @admina, i on se razumije u ove nastavne aktivnosti.
Izgleda da voliš prirodne nauke (mada, ne treba neka pamet za skontat' (sad će neki osuti paljbu), barem meni). 
- legenda reala
- Kontakt:
Nisu ja redovno gledo eurobasket .Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Vidi vidi Pume zavodnika ,on bi upoznavo studentkinje
Šta fali Turkinjama
Monolože sad si ušo na novi profil i zajebaješ nas jel
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Po koji put - nisam @Monolog!legenda reala je napisao/la:Nisu ja redovno gledo eurobasket .Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webtv.html
Vidi vidi Pume zavodnika ,on bi upoznavo studentkinje![]()
![]()
Šta fali Turkinjama
Monolože sad si ušo na novi profil i zajebaješ nas jel![]()
Je l' to što imamo sličan stil pisanja znači da nam je account isti, il' ste povjerovali onomu što se zez'o na temi Chelsea. Dajte ljudi.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma vama ništa ne treba ubuduće govoriti, koliko vas gladeža ima, meni ništa ne bi ostalo...
Prvo ću ja to vidjeti, pa vama ako šta ostane
@Puma
Bosanke, turkinje su pogane

Prvo ću ja to vidjeti, pa vama ako šta ostane
@Puma
Bosanke, turkinje su pogane
Ž '21!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
lagano Francuska.... 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imas li kartu viskaEmir ZENICA je napisao/la:lagano Francuska....
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Imam,oces uletiti ? 
Volim te Celik ! ! !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
vjeruj mi da nemam nista protivEmir ZENICA je napisao/la:Imam,oces uletiti ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Wilshere10 i 9 gostiju.