Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TKC
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la TKC » 12 sep 2011, 00:03

mogao bi hoffenheim uzeti cetrvto mjesto pa da vidimo Seju i Vedada u Champions legaue :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 sep 2011, 00:09

TKC je napisao/la:mogao bi hoffenheim uzeti cetrvto mjesto pa da vidimo Seju i Vedada u Champions legaue :D
Znaci poslje Bega u LP i njih dvojicu cemo prema tvojoj procjeni gledat na Velikim travnjacima. Super
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 sep 2011, 17:04

slika
Pozitivna vijest za Sušića i za ovog napadača, Vedad je poćeo sa laganim treninzima što je dosta pozitivno za naš kadar.

Želim mu što brži povratak na terene !
Livin' La Vida Loca ;)

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 19 sep 2011, 01:27

Goalgetter -imal kakvih friskih vijesti u Njemackoj ....ovi nasi novinari ga i zaboravili izgleda iii ne pokusavaju doc do njeg :oops: ...

gledam Hoffu krenulo dobro aaaa kako ce vedi :?: ehhh toga se plasim ...imam neki osjecaj da ovo i nece bit sezona za pamcenje a taman sam mislio na pocetku ehhh sad kad pocne derat alll jbg opet povreda :x ....nedamu se nesto :evil: ...
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 19 sep 2011, 01:49

BIHfan je napisao/la:
TKC je napisao/la:mogao bi hoffenheim uzeti cetrvto mjesto pa da vidimo Seju i Vedada u Champions legaue :D
Znaci poslje Bega u LP i njih dvojicu cemo prema tvojoj procjeni gledat na Velikim travnjacima. Super
Sa Stoke se tvrdi da ce zavrsiti 7-8-9 sto je velak napredak Stoke. Ako za tebi crouch,woodgate,palacios,upson,cameron, nisu pojacanja onda neznam sta..?
A sto se tice hoffenheima imaju dobri sansa da postanu cetvrti. Bayern ce biti prvi jer oni svaku drugo sezonu pobjedu znaci 5 od 10 sezona. A ko ce biti drugi,treci,cetvrti...Hoffenheim sto da ne...?
Jedini "top team" u njemackoj je bayern a ovo ostalo jednu sezonu pobjedu drugo su blizu relegacije. :lol: Smjesno ali tacno..? Idi pitaj Magatha ;)

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 19 sep 2011, 10:21

Ima li sta novo za povratak Vede na teren? dali ce biti spreman za utakmicu protiv Francuza?
G BUSSA BUSS

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 sep 2011, 11:06

Hase10 je napisao/la:Ima li sta novo za povratak Vede na teren? dali ce biti spreman za utakmicu protiv Francuza?
i mene bes to zanima ,jel svidjelo se to nekom ili ne Vedo je poslije Dzeke daleko nas najbolji napadac,i nekako sad protiv bjelorusa falio je Vedo na terenu...Zmaju nas aBd. da budes spreman protiv luxemburga i francuza ..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 sep 2011, 12:25

Nema jos nista posebno novo o Vedinom oporavku. Licno mislim, da nije realisticno ocekivati Vedu protiv Luxemburga i Francuske. Jednostavno iz razloga, sto sadasnji trener Hoffenheima vodi drugaciju politiku kada su u pitanju povrede. Stanislawski je misljenja, da je pametnije nesto vise pricekati umjesto da se ide na riziko i da se obnove povrede. Tu je kritikovao i prosle trenere Hoffenheima. To se vidi i sada na Salihovicu, koji je jos jednu utakmicu ispustio. Cuva se za repku. :D

Dakle cak i kad bi Vedo bio nekom srecom taman spreman protiv Luxemburga i Francuske, bio bi vec duze vremena van terena i utakmica i usao bi nespreman u te utakmice. Isto bih rado volio, da Vedo zaigra sto ranije u Bundesligi i reprezentaciji, ali mozda je trener TSGa u pravu. Dakle sa sadasnjim napadacima mozemo ocekivati ili Zeca sa Dzekom (Zecu je pocela sezona ima jos vremena da udje u formu) ili Misketom kao vrsta poluspica. Tako bi Miske mogao biti blizi golu i Dzeki, sto bi i Dzeki sigurno pomoglo, o Misketovom zadnjem pasu da ne govorimo.

TSG zasad napreduje, i mislim dace Vedo i Sejo donijeti dodatni kvalitet u kadar, kada se vrate u ekipu, sto bi im otvorilo mogucnost, da se bore za mjesto u gornjem dijelu tabele.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 sep 2011, 13:14

Neće Vedad nešto posebno nedostajati u predstojećim utakmicama: Protiv Luxa možemo uraditi posao i bez njega obzirom da protivnik nije nešto posebno kvalitetan, dok bi protiv Francuza igra sa dva klasična napadača bila ludost.

Nego, nešto se bojim kada se Vedo vrati da će imati problema oko povratka u prvi tim Hoffa, ovaj Firminho i Babel su se razigrali izgleda.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2011, 20:41

NoName je napisao/la:Nego, nešto se bojim kada se Vedo vrati da će imati problema oko povratka u prvi tim Hoffa, ovaj Firminho i Babel su se razigrali izgleda.
Taman da u januaru ode iz ove smiješne ekipe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 19 sep 2011, 21:17

Virtu4l je napisao/la:
NoName je napisao/la:Nego, nešto se bojim kada se Vedo vrati da će imati problema oko povratka u prvi tim Hoffa, ovaj Firminho i Babel su se razigrali izgleda.

i ja sam bas to htio reci...kakav hoff, kakav ch.league, najbolje da obojica odu iz ove jazbine
15.10 - 15.06 ...

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 20 sep 2011, 10:41

Virtu4l je napisao/la:
Virtuale dragi kad se god spomene Vedo ti mi na pameti zbog vječitog avatara. Ima li kakve šanse da nam Vedo dođe u Chelsea umjesto Kalou zvanog Promašaj? :)
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 20 sep 2011, 16:54

Chelsea_CBH je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Virtuale dragi kad se god spomene Vedo ti mi na pameti zbog vječitog avatara. Ima li kakve šanse da nam Vedo dođe u Chelsea umjesto Kalou zvanog Promašaj? :)
:lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2011, 19:40

Chelsea_CBH je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kako stvari stoje Vedo bi vam bolje dosao i od Toronje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 20 sep 2011, 19:46

I ovaj Ibisević prop'o ko' stari kauč
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 sep 2011, 19:50

Martex je napisao/la:I ovaj Ibisević prop'o ko' stari kauč
jelde....vidim i ja u zadnje vrijeme nikako ne igra...nek odma ide u penziju...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2011, 19:51

Mozda ako se bude kurvao od 7-77 pod stare dane k'o Giggsonja dodje opet u formu.Sta ti mislis :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 20 sep 2011, 19:54

harishp je napisao/la:
Mozda ako se bude kurvao od 7-77 pod stare dane k'o Giggsonja dodje opet u formu.Sta ti mislis :roll:
Barem ce doci u formu a i spojiti ugodno sa korisnim :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 sep 2011, 19:55

Ma ja izbaciti ga odmah iz repke, dovescemo Rooneya i Chicharita da prave drustvo Dzeki u napadu .. Imamo puno boljih opcija od njega ;)

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 20 sep 2011, 19:56

Goalgetter je napisao/la:
Ma ja izbaciti ga odmah iz repke, dovescemo Rooneya i Chicharita da prave drustvo Dzeki u napadu .. Imamo puno boljih opcija od njega ;)
Pa kako se toga nisam ranije sjetio :o

Tuzla - Grad koji volim!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Gogs, Google Adsense [Bot], greenwood, tuzlanskinacin, xinxee i 25 gostiju.