to je zato sto se svadjas po forumu,Bog te kaznjavaarmin arsenalovac je napisao/la:Joj kod mene ne moze ni to na slusanje !!! cccc

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
to je zato sto se svadjas po forumu,Bog te kaznjavaarmin arsenalovac je napisao/la:Joj kod mene ne moze ni to na slusanje !!! cccc
Ma djaba mi lik izvadi zivce,pravi se nesto pametan,mjesto da se napravio dobar pa mi copy da se ne mucim on filozofira !!!bega_afc je napisao/la:to je zato sto se svadjas po forumu,Bog te kaznjavaarmin arsenalovac je napisao/la:Joj kod mene ne moze ni to na slusanje !!! cccc
oficijalno je Emirates stadium? il grjesim?AllGunsBlazing je napisao/la: Pa to i jeste nas stadion, Emirates je samo prodano ime, a stadion se inace zove Ashburton Grove.
ma nema veze ba,i on iznerviran rezultatom i igrom ti je onako bezze napiso,nista strasno,nije razlog da se bezze prepirete sad,zajedno smo jaciarmin arsenalovac je napisao/la:Ma djaba mi lik izvadi zivce,pravi se nesto pametan,mjesto da se napravio dobar pa mi copy da se ne mucim on filozofira !!!bega_afc je napisao/la:
to je zato sto se svadjas po forumu,Bog te kaznjava
Covjece, ti nisi ni mutav, ni retardiran, ni hendikepiran, da sam ne mozes pronac link..Vec su svi iste linkove postavljali.armin arsenalovac je napisao/la:Ma djaba mi lik izvadi zivce,pravi se nesto pametan,mjesto da se napravio dobar pa mi copy da se ne mucim on filozofira !!!bega_afc je napisao/la:to je zato sto se svadjas po forumu,Bog te kaznjavaarmin arsenalovac je napisao/la:Joj kod mene ne moze ni to na slusanje !!! cccc
Pa jest oficijalno, ali ipak ja vise volim ovo jer je to pravo ime nesto kao Highbury,a pitanje je da li ce produziti jer kad je prodano ime trebali su para jer je Arsenal bio u dugovima..Profesor je napisao/la:oficijalno je Emirates stadium? il grjesim?AllGunsBlazing je napisao/la: Pa to i jeste nas stadion, Emirates je samo prodano ime, a stadion se inace zove Ashburton Grove.
HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHHA kakav likProfesor je napisao/la:hahaha upravo citam jedan forum i naletim na ovo...
Not being able to see Park in an Arsenal kit is such a tease. I bet he looks so cute. Whenever i hear his name mentioned on the radio i get a little tingle in my penis.(yes homo)
...skoro sam se upiso od smjeha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.