Ok, igrači Kalesije su prodali tu utakmicu, i šta ćemo sad? Znam da takvih stvari ne manjka u našem fudbalu, pa u Italiji i Njemačkoj kupuju, a sad da pričam kako toga nema u granicama BiH, apsurd. I to što kažeš, bilo je, ako se ne varam, u 2. ligi Sjever? Eh, tu već postoji milion mogućnosti i vjerujem da je istina, tada smo se baš "ugurali" prošetavši se ligom, ostavivši iza sebe Slaven iz Živinica na veliki broj bodova.Dylan Dog je napisao/la:
Vidis,reci mi zasto bi ja bez razloga omalozvao bas Zvijezdu? Ja sve gledam iz ugla jednoga navijaca koji ne podnosi namjestanje i svedno mi je dali je u pitanju Zeljo,Zvijezda ili Laktasi.To sto kazes "neargumentovano",znam vecinu fudbalera i trenera te ekipe koja je prodala utakmicu,i sad bi ja tebi mogao navoditi njihova imena al ja sam jedan obicni navijac i to nema svrhe.Na kraju,to ionako nije moj posao da se bavim istraznim radnjama.Respekt za Zvijezdu za sve sto su postigli,al ipak ne mozes po logici "cilj opravdava sredstvo" prelaziti preko nekih stvari..
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zivjela iskrenostKnele je napisao/la:Ok, igrači Kalesije su prodali tu utakmicu, i šta ćemo sad? Znam da takvih stvari ne manjka u našem fudbalu, pa u Italiji i Njemačkoj kupuju, a sad da pričam kako toga nema u granicama BiH, apsurd. I to što kažeš, bilo je, ako se ne varam, u 2. ligi Sjever? Eh, tu već postoji milion mogućnosti i vjerujem da je istina, tada smo se baš "ugurali" prošetavši se ligom, ostavivši iza sebe Slaven iz Živinica na veliki broj bodova.Dylan Dog je napisao/la:
Vidis,reci mi zasto bi ja bez razloga omalozvao bas Zvijezdu? Ja sve gledam iz ugla jednoga navijaca koji ne podnosi namjestanje i svedno mi je dali je u pitanju Zeljo,Zvijezda ili Laktasi.To sto kazes "neargumentovano",znam vecinu fudbalera i trenera te ekipe koja je prodala utakmicu,i sad bi ja tebi mogao navoditi njihova imena al ja sam jedan obicni navijac i to nema svrhe.Na kraju,to ionako nije moj posao da se bavim istraznim radnjama.Respekt za Zvijezdu za sve sto su postigli,al ipak ne mozes po logici "cilj opravdava sredstvo" prelaziti preko nekih stvari..

Samo,dok ljudi misle poput tebe "namjesteno je i sta sad" namjestanja nece nestati...Il ti ne mislis kao ja da je to najveca bolest fudbala?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Šta hoćeš svega ti? Da ja sada krenem od igrača do igrača, od jednog do drugog člana Uprave i tražim poštenost? Ma šta ja imam sa tim, ali ti životom garantujem da toga (namještanja) ovdje u Gradačcu nema. Doduše, svako ima svoje mišljene, svoje zadrži za sebe, jer ipak ovako pokušavaš narušit atmosferu koja vlada u gradačačkom Premijerligašu.Dylan Dog je napisao/la: zivjela iskrenost![]()
Samo,dok ljudi misle poput tebe "namjesteno je i sta sad" namjestanja nece nestati...Il ti ne mislis kao ja da je to najveca bolest fudbala?
Izvinjavam se svima simpatizerima stabilnog premijerligasa iz Gradačca,sto svojim gnusnim lazima izazvanim ocitom ljubomorom prema ekipi koja je za primjer kako se nadasve postenim putem dolazi do toga statusa,narusavam idlilicnu atmosferu u toj ekipi.Knele je napisao/la:Šta hoćeš svega ti? Da ja sada krenem od igrača do igrača, od jednog do drugog člana Uprave i tražim poštenost? Ma šta ja imam sa tim, ali ti životom garantujem da toga (namještanja) ovdje u Gradačcu nema. Doduše, svako ima svoje mišljene, svoje zadrži za sebe, jer ipak ovako pokušavaš narušit atmosferu koja vlada u gradačačkom Premijerligašu.Dylan Dog je napisao/la: zivjela iskrenost![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Vidiš, sad si mi mnogo draži kao čovjek. I ja baš ne volim jednu polovinu klubova u BiH, ali ne govorim kako rade "to i to", jer ne znam da rade "to i to", pa onda gledam na sve to sa jedne drugčije strane, pozitivne.Dylan Dog je napisao/la:Izvinjavam se svima simpatizerima stabilnog premijerligasa iz Gradačca,sto svojim gnusnim lazima izazvanim ocitom ljubomorom prema ekipi koja je za primjer kako se nadasve postenim putem dolazi do toga statusa,narusavam idlilicnu atmosferu u toj ekipi.Knele je napisao/la:Šta hoćeš svega ti? Da ja sada krenem od igrača do igrača, od jednog do drugog člana Uprave i tražim poštenost? Ma šta ja imam sa tim, ali ti životom garantujem da toga (namještanja) ovdje u Gradačcu nema. Doduše, svako ima svoje mišljene, svoje zadrži za sebe, jer ipak ovako pokušavaš narušit atmosferu koja vlada u gradačačkom Premijerligašu.Dylan Dog je napisao/la: zivjela iskrenost![]()
Viva la Zvijezda

[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
a hoćete se usrećiti s Rašidom Avdićem, on je kod nas igrao jednu polusezonu, i mogu ti reći da je za njega Mirza Mešić izumio nogomet(nisam znao s kojim drugim klocem bi ga usporedio)... knele urgiraj tmao u upravi, ako ti je do stalo do kluba... taj može samo pogoditi 3 auto prečke 

BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
Ma šta ću druže, našli te "polovnjake", vjerovatno mu je i ugovor istekao, al' eto...Ima Moranjkić je dobar, a ovaj mladi Poljak koji je došao da brani katastrofa, ono što je pokazao na današnjem treningu, pa imamo mi boljih kadeta od njega...maistor_mo je napisao/la:a hoćete se usrećiti s Rašidom Avdićem, on je kod nas igrao jednu polusezonu, i mogu ti reći da je za njega Mirza Mešić izumio nogomet(nisam znao s kojim drugim klocem bi ga usporedio)... knele urgiraj tmao u upravi, ako ti je do stalo do kluba... taj može samo pogoditi 3 auto prečke
Ali nada zadnja umire, idemo u Istočnjake po bodove

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imas na Siranu 3o KM orginal dres Zvijezde jos dobijes OB tampone gratiszmaj_Bosne je napisao/la:Kako se moze doci do dresa, jel netko prodaje te dresove?

Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
a kakav je golman onaj poljak sto vam je dosao na probu je li dobar je li isao iko gledati trening
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Gledao sam ga ja prvi trening kad je došao, onako ima golmanske predpozicije, ali veze nema na golu. Strašno, pa niti jednu nije uspio odbrnaiti, još onako se plaši i povučen je, doduše ne zna naš jezik pa....Ali Karić (prvi golman) odbranio je svaku skoro, a on skoro ni jednu (šutevi po golu, ubačaji, fudbal na dva gola).FK Sarajevo je napisao/la:a kakav je golman onaj poljak sto vam je dosao na probu je li dobar je li isao iko gledati trening
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
A vidi rezultata danas, sada mogu reci da smo konkurenti za prvo mjesto
Ako dobijemo Slaviju, to je to-idemo na prvo mjesto

Ako dobijemo Slaviju, to je to-idemo na prvo mjesto

Dragon Town
Da je bogdo Elvis ostao u Sarajevu, imate najboljeg golmana lige, ne znam sto ce vam taj. Ovaj se ionako nikada ne povrijedi.Knele je napisao/la:Gledao sam ga ja prvi trening kad je došao, onako ima golmanske predpozicije, ali veze nema na golu. Strašno, pa niti jednu nije uspio odbrnaiti, još onako se plaši i povučen je, doduše ne zna naš jezik pa....Ali Karić (prvi golman) odbranio je svaku skoro, a on skoro ni jednu (šutevi po golu, ubačaji, fudbal na dva gola).FK Sarajevo je napisao/la:a kakav je golman onaj poljak sto vam je dosao na probu je li dobar je li isao iko gledati trening
Što bi se reklo u mom selu, puno je mačku teleća glavazmaj_Bosne je napisao/la: Ako dobijemo Slaviju, to je to-idemo na prvo mjesto![]()

I ko se nad'o ale...
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hehe,dobra ti ta, samo sto mi nismo macke vec zmajeviSova je napisao/la:Što bi se reklo u mom selu, puno je mačku teleća glavazmaj_Bosne je napisao/la: Ako dobijemo Slaviju, to je to-idemo na prvo mjesto![]()

Dragon Town
Knele za koga ti navijaš tj. za koje SVE klubove? 

Imaš privatne poruke, tamo me pitaj, neću po forumu.nime_tm87 je napisao/la:Knele za koga ti navijaš tj. za koje SVE klubove?
Pa nemozes navijati za 10 klubova, valjda mislis da simpatizirasKnele je napisao/la:Imaš privatne poruke, tamo me pitaj, neću po forumu.nime_tm87 je napisao/la:Knele za koga ti navijaš tj. za koje SVE klubove?

Nebitno je to sada.Starm0 je napisao/la:Pa nemozes navijati za 10 klubova, valjda mislis da simpatizirasKnele je napisao/la:Imaš privatne poruke, tamo me pitaj, neću po forumu.nime_tm87 je napisao/la:Knele za koga ti navijaš tj. za koje SVE klubove?![]()
![]()
Zvijezda gubi u Istočnom Sarajevu s 1:0, Todorović dao gol za Slaviju.
Live tekstualni prenos ove utakmice ima na jednom portalu Gradačca.
http://gradacac-x.com/component/option, ... Itemid,91/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.