RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nek bolji pobjedi 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kup BiH
28.09.2011. Zrinjski - Velež
Premijer liga BiH
02.10.2011. Zrinjski - Velež (navodno na tv - u prenos)
Kup BiH - revanš
19.10.2011. Velež - Zrinjski

Premijer liga BiH
Kup BiH - revanš

idemo li to odradit bolaaaaaaaaaaaa ! IDUCA SRIJEDA ! pa u nedjelju ;D lomi bijeli brijeg u kupu nerjeseno u prvenstvu ..
sta bog da
SVI POD BB !

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
u 20 dana 3 tekmeAlemC85 je napisao/la:Kup BiH
Premijer liga BiH
Kup BiH - revanš

-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
[youtube][/youtube]
Danas sam doživio sličnu scenu, radili su telefoni pravo.
Danas sam doživio sličnu scenu, radili su telefoni pravo.

Who dares, wins !
Gorit će Mostar pobjedu slavit ćemooo 

- el-fighter
- Kontakt:
Bit ce gusto protic susjeda, bas kao sto bude i svaki put. Igramo 3 puta u 20 dana i zaista ce biti ludnica u Mostaru. Nadam se da cemo proci u kupu i naravno pobjeda u ligi. Ajmooo Rodjeniiiiiiii
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
kao sto se vidilo u mojim postovima (a jos sam na ovom forumu blag), imam svasta da zamjerim upravi. imam svasta i strucnom tj nestrucnom stabu da zamjerim na dosadasnjoj taktici u gotovo svakoj utakmici. imam da zamjerim i hasanovicu za nezalaganje, okicu za losu formu, rovcaninu za oboje..VELEZDOGROBA je napisao/la:u pravu si
sad im je podrska najpotrebnija i zato milim sve navijace sa centralne i stajanja da pruze podrsku mirzi i igracima(makar i hasanovicu i okicu koji je nisu zasluzili) i da vec protiv trvnika pomognemo ekipi da sto bolje odigra i da se pod bijeli brijeg ide pun optimizna svi skupa mi mirza i igraci!!!!
pokazimo da volimo velez ustvari da za njega zivimo!!!!
ALI
sada nije trenutak da se svadja bilo ko s bilo kim kome je Velez u srcu!!!! prvi put se sa komsijama sastajemo u kupu. prvi put ce biti kalkulisanja, da li igrati "do kosti" vec u kupu, ili ostaviti kup za ispitivanje snaga (posto ima revans) pa odigrati malo defanzivnije nego sto ce se mozda odigrati prvenstvena utakmica za tri dana akon kupa
hmmm....mnogo je opcija.
samo znam jedno - moramo biti svi ko jedan. hiljadu ciganluka je otvoreno posljednjih dana, bice ih jos, sigurno..ALI NISTA NAS NE SMIJE POREMETITI U OVIH SLIJEDECIH 10 DANA!!!!
svi ko jedan, samo on je zivota vrijedan.
FORZA VELEZ, LJUBAVI MOJA!!!!!!!!!!!!!
dobijamo obe u kupu, gubimo u ligi
Ako je u pitanju "Eli Coric" (tako mu je profil na fejsbuku), momak je otisao u Indoneziju i gore je u prvoj utakmici zabio ni više ni manje nego 4 gola
Inace Mostar ce sada u narednih dvadesetak dana stalno biti na nogama, vec se ovako spominje ta utakmica sa Zrinjskim, ocekujem pobjedu jednu u kupu i neriješeno u ligi..
Inace Mostar ce sada u narednih dvadesetak dana stalno biti na nogama, vec se ovako spominje ta utakmica sa Zrinjskim, ocekujem pobjedu jednu u kupu i neriješeno u ligi..
ja sam bas htio za elvisa napisati, covijek 4 gola u prvoj tekmi zabio.....shaman7 je napisao/la:Ako je u pitanju "Eli Coric" (tako mu je profil na fejsbuku), momak je otisao u Indoneziju i gore je u prvoj utakmici zabio ni više ni manje nego 4 gola
Da ti nisi fulio nekoliko godina.shaman7 je napisao/la:Ako je u pitanju "Eli Coric" (tako mu je profil na fejsbuku), momak je otisao u Indoneziju i gore je u prvoj utakmici zabio ni više ni manje nego 4 gola
Ovo za Elija mislim da je to bilo prije 4-5 godina.Znam da je Seno(Elijev amidja) govorio da je u Indoneziji i da je u prvoj tekmi zabio 4 gola.... e sada ako nije ponovo otisao i opet zabio 4 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
e yebiga sad... pa jeli otisao ili nije
Nemam pojma kad vidim Senu pitat cu gavm22 je napisao/la:e yebiga sad... pa jeli otisao ili nije
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Jeste otišao je u Indoneziju,sad vidio s novinarom magazina Sport 
Potpisao za tim Akhirnya Datang

Potpisao za tim Akhirnya Datang

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zna li neko da li ce sutra nedostajat neki igrac zbog kartona ili povrede ili smo u punom sastavu
zlatko kazazić će biti u konkurenciji za sutrašnju tekmu, jer se oporavio, dok Duraković mora odraditi još jednu tekmu kazne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.