Izvjestaji PLBIH
-
- Kontakt:
Re: Izvjestaji PLBIH
http://zshare.net/video/9423430023781a8f/" onclick="window.open(this.href);return false;
5. kolo BIH, download link...
5. kolo BIH, download link...
Zrinjski - Zvijezda 4:1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sta je s izvestajima koji ****?! Jel moze neko da uplouduje izvestaj kola?! Hvala unapred, pratio bih a nemam kanal...
Evo ti par izvještaja
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo gledam 1. gol na koji se žale sarajlije da je poništen, čist ofsajd vidi se po liniji šesnaesterca da su leotarovi igrači vani a on unutra. Čak nisu ni protestvovali
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo gledam 1. gol na koji se žale sarajlije da je poništen, čist ofsajd vidi se po liniji šesnaesterca da su leotarovi igrači vani a on unutra. Čak nisu ni protestvovali
Dejane, ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je gol ispravno ponisten, jer ni u jednom trenutku ne vidimo sve igrace istovremeno. ja bih, s obzirom na polozaj igraca, prije rekao da nije bilo ofsajda!!!
Volim te Bosno!!!
Upravo tako, kad je ovaj uputio loptu oni tek izlaze, a igrač Sarajeva malo iza linije prima loptu i daje gol... Ne bi reko da je ovo ofsajd!xavi26 je napisao/la:Dejane, ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je gol ispravno ponisten, jer ni u jednom trenutku ne vidimo sve igrace istovremeno. ja bih, s obzirom na polozaj igraca, prije rekao da nije bilo ofsajda!!!
jel mozes nac izvjestaj siroki-slavija?
[youtube][/youtube]
Pobjeda u gostima nakon 2 godine (ne brojeći Kup BiH)!
Pobjeda u gostima nakon 2 godine (ne brojeći Kup BiH)!

Imamo šta imamo. Istna ne može se 100% tvrditi ali Igrač Sarajeva koji se nalazi u ofsajdu prema liniji to se vidi prima loptu statički a ne da je utrčavao pa možeš reći da taj trenutak koji se ne vidi nije bio u ofsajdu.xavi26 je napisao/la:Dejane, ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je gol ispravno ponisten, jer ni u jednom trenutku ne vidimo sve igrace istovremeno. ja bih, s obzirom na polozaj igraca, prije rekao da nije bilo ofsajda!!!
A drugi indikator je da igrači gotovo uopšte ne protestvuju i treći da komentator kaže da su bili čisti ofasajd položaji u ta 2 navrata
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 21 sep 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dejan, BL je napisao/la:Imamo šta imamo. Igrač Sarajeva koji se nalazi u ofsajdu prema liniji to se vidi prima loptu statički a ne da je utrčavao pa možeš reći da taj trenutak koji se ne vidi nije bio u ofsajdu.xavi26 je napisao/la:Dejane, ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je gol ispravno ponisten, jer ni u jednom trenutku ne vidimo sve igrace istovremeno. ja bih, s obzirom na polozaj igraca, prije rekao da nije bilo ofsajda!!!
A drugi indikator je da igrači gotovo uopšte ne protestvuju i treći da komentator kaže da su bili čisti ofasajd položaji u ta 2 navrata
Sumnjivo u svakom slucaju , je ovo , a u prvih mah nisam vidio sta sam napisao pa tek sada skontao , ali ne znam 50-50 % sansi po meni su ovdje ne moze se biti siguran ni za jedno ni za drugo .
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 21 sep 2011, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Hvala Dejane. Jel moze neki izvestaj Zrinjski - Sloboda ako postoji?
dejane, 99% nije bio ofsajd!!! pogledaj dobro sve bijele igrace u trenutku upucivanja lopte..Dejan, BL je napisao/la:Imamo šta imamo. Istna ne može se 100% tvrditi ali Igrač Sarajeva koji se nalazi u ofsajdu prema liniji to se vidi prima loptu statički a ne da je utrčavao pa možeš reći da taj trenutak koji se ne vidi nije bio u ofsajdu.xavi26 je napisao/la:Dejane, ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da je gol ispravno ponisten, jer ni u jednom trenutku ne vidimo sve igrace istovremeno. ja bih, s obzirom na polozaj igraca, prije rekao da nije bilo ofsajda!!!
Volim te Bosno!!!
Stopiraj na 0:13 i pogledaj lijevo (desni bek), igrač Leotara, jedno metar je u svom šesnestercu, i baš tad lopta ide igraču Sarajeva... NIJE OFSAJD!Dejan, BL je napisao/la:
[youtube][/youtube]
- viva_il_chelik
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ima li neko izvjestaj s utakmice zeljeznicar - zvijezda ali da je sa tvsa ili sa rtv vogosca.ako ima neka postavi.hvala.
Zrinjski - Sloboda ; Zrinjski - Sutjeska?
[youtube][/youtube]
moze li neko postaviti izvjestaj zvijezda borac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
[youtube][/youtube]astra1922 je napisao/la:moze li neko postaviti izvjestaj zvijezda borac
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.