Jes ti normalanPapastathopoulos je napisao/la:jedan po jedan, jbg...Stivi_Dzi je napisao/la:Zna li ko kako obrisat sve postove sa walla na profilu
http://www.cleanmywall.net/" onclick="window.open(this.href);return false; UZIVAJTE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jes ti normalanPapastathopoulos je napisao/la:jedan po jedan, jbg...Stivi_Dzi je napisao/la:Zna li ko kako obrisat sve postove sa walla na profilu
ovo radi, ja sam izbrisao preko ovogaStivi_Dzi je napisao/la:Jes ti normalanPapastathopoulos je napisao/la:jedan po jedan, jbg...Stivi_Dzi je napisao/la:Zna li ko kako obrisat sve postove sa walla na profiluono cudo pamti postove od dva mjeseca
http://www.cleanmywall.net/" onclick="window.open(this.href);return false; UZIVAJTE
Pritisni ctrl+shift+b i onda uhvati ono sto pise launch clean my wall i baci ga goreMarseille84 je napisao/la:I ja bi rado obriso, ali ne znam gdje je bookmarks hahah
evo dobio sam i ja mail i šta sad,kako da poništim to da mi ne šaljuBianconeri1988 je napisao/la:Mene su prvo poslali mail u kojem su me pitali da mi uopšte više ne šalju ništa na e-mail adresu, to sam poništio...
Onda sam ušao na fb i sad prvo pokazuje najbitnije postove, pa tek onda one sve ostale koje su se desile dok niste bili tu...
Vidjet ćete već, doći će i kod vas ali sa zakašnjenjem
Pa smo u desnom uglu unchekiraš to što ti oni predlažu, u desnom uglu gornjem uglu čini mi se...alo_bola je napisao/la:evo dobio sam i ja mail i šta sad,kako da poništim to da mi ne šaljuBianconeri1988 je napisao/la:Mene su prvo poslali mail u kojem su me pitali da mi uopšte više ne šalju ništa na e-mail adresu, to sam poništio...
Onda sam ušao na fb i sad prvo pokazuje najbitnije postove, pa tek onda one sve ostale koje su se desile dok niste bili tu...
Vidjet ćete već, doći će i kod vas ali sa zakašnjenjem
jasko_juve je napisao/la:al nevjerovatna glupost..čuj bgt slušanje učenja Kur'ana smanjuje širenje stanica raka u ljudskom tijelu te ih čak i unistava..hahahahahahhaahah..oooo Bože..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, Google [Bot], juka55 i 43 gosta.