Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
amir je napisao/la:Daj pustite vise te price u zadnjoj liniji kako smo slabi, nismo slabi, imamo odlicnog Spahica, Nadarevica, Jahica, Pandzu, Mirvica ..., hocete li mozda Ferdinanda, Terya, Lucio ..., dajte ljudi pustite te price o slaboj odbrani.
Ko nam je to natrpao golova u zadnje vrijeme osim Slovenije, a znamo ko nam je tada igrao u odbrani.
Normalno da bi nam valjao jos koji igrac u odbrani ali tako nam treba i u veznom redu a moze se reci i napadu, Ibisevic i Dzeko su tu odlicni, Muslimovic ttreci napadac ali je sklon povredama, eto sad je tu i Sadovic pa ce mo vidjeti kakav je, ali bi nam trebao napadac.
Kazu da je naknadno pozvan i Zec ali nisam siguran 100 %, sigurno je Zec odlican igrac i treba biti tu ali da igra svoju poziciju a ne desnog beka kao sto je igraoBIHfan je napisao/la:amir je napisao/la:Daj pustite vise te price u zadnjoj liniji kako smo slabi, nismo slabi, imamo odlicnog Spahica, Nadarevica, Jahica, Pandzu, Mirvica ..., hocete li mozda Ferdinanda, Terya, Lucio ..., dajte ljudi pustite te price o slaboj odbrani.
Ko nam je to natrpao golova u zadnje vrijeme osim Slovenije, a znamo ko nam je tada igrao u odbrani.
Normalno da bi nam valjao jos koji igrac u odbrani ali tako nam treba i u veznom redu a moze se reci i napadu, Ibisevic i Dzeko su tu odlicni, Muslimovic ttreci napadac ali je sklon povredama, eto sad je tu i Sadovic pa ce mo vidjeti kakav je, ali bi nam trebao napadac.
Pa bolji je Zec od Sadovica 100%,ma ovo je samo da se uzme sta love...
a stoperi misimovic i dzekodeni_m1312 je napisao/la:na jedan bok jahića na drugi ibricica!
a golman Supcic...dino-92 je napisao/la:a stoperi misimovic i dzekodeni_m1312 je napisao/la:na jedan bok jahića na drugi ibricica!
e to je bio vrhunac,ali je upalilo tada i nikada vise.....stariji ljubitelji nogometa mozda ce se sjetiti kada je zlatko dupovac cuza dosao u fk sarajevo kao spic a muzur ga stavio na beka,i onda posudjen borcu iz BL i odigrao polusezonu i zabio 13 golova...harishp je napisao/la:Jest,a sta kazete na stvarnu budalu Baku i prekomandovanje najboljeg strelca BL u libera
Vrlo jednostavno ako se Mujdza dokaze u Freiburgu zaigrace i za Hrvatsku a ako ne.Koji ce mi onda klinac i u nasoj repci.amerosm je napisao/la:Mi se nesmijemo usuditi da eksperimentisemo, jer nista nije sugurno, moze nas taj eksperiment kostati puno toga. Neznam sta je sa Mensurom Mudjzom sto igra za Freibug, mislim da on nema sanse da igra za Hrvatsku repku, jer na desnoj strani imaju dva kvalitetna igraca, on je po mom misljenju bolji i od Berberovica, samo je pitanje zeli li on igrati.
Moj sastav za Armeniju bi izgledao ovako
-------------------------------Keno------------------------------
---------------Pandza------Nadarevic-----Spahic-------------
Mujdza----------------------------------------------------Jahic
--------------Muratovic--------------------Rahimic------------
------------Ibricic-----------------------------Salihovic---------
-------------------------------Dzeko-----------------------------
Moguca je i varijanta da igraju u napadu Dzeko i Ibisevic, a da Ibricic ide na klupu, so bi ja najvise volio, ali nevjerujem da ce Ciro rizikovati, ali mozda me iznenadi.
Rekao si sam: Stvarna dalabuharishp je napisao/la:Jest,a sta kazete na stvarnu budalu Baku i prekomandovanje najboljeg strelca BL u libera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.