To si ti pomjeso,poslije Sirokog igramo sa Rudarom KUP utakmicu na kosevu,onda igramo prvenstvenu tekmu sa njima u Prijedoru i onda poslije Travnika kuci u prv. igramo uzvratnu kup utk. u Prijedorutyson kako pise ovo,prva se igra u prijedoru
19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---
28.09. 16:00 SARAJEVO RUDAR P. ---:---
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 20 sep 2011, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ako Bog da potrudit se svi dobro igraci,samo polako 7 je kolo lagano ima jos da se igra !!! a to nam nebi trebalo doci u pitanje sa ovakvim igrackim kadrom i sefom SŠpacovi_tu_ima je napisao/la:ove sezone dupla kruna dolazi na hasetov stadion
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
kakve to ima veze kad si ti 24 sata na forumu i nisi nikad na stadionuDRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.
mrzim_ulizice je napisao/la:kakve to ima veze kad si ti 24 sata na forumu i nisi nikad na stadionuDRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.
U novi boj ...
DRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
19.10. 16:00 RUDAR P.- SARAJEVO 0:2
28.09. 16:00 SARAJEVO- RUDAR P. 4:0

28.09. 16:00 SARAJEVO- RUDAR P. 4:0
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa ispravno pise, sta je problem?Marinac je napisao/la: 19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---
28.09. 16:00 SARAJEVO RUDAR P. ---:---
prva u SA - pogledaj datum
Ev Haskic zabio gol za Olimpisku reprezwentaciju
Igrali su jos Comor,Sesar i Dzafic za Ompadinsku rep.,a Dupovac i Suljic za mladu rep.
Krenulo ga,zabi i dva u Trebinju al jbg visa sila 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
sad ce zabit 4 protiv sirokog. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
-
meme pitar
- Kontakt:
Samo da nebude iz opsajdaMourinhokilledbarca je napisao/la:aBdSarajlijc@ je napisao/la:sad ce zabit 4 protiv sirokog.
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/iva ... kluba.htmlIVAN SESAR - Širokobriježanin u dresu Sarajeva, najavljuje derbi svog sadašnjeg i svog matičnog kluba
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Jako fin momak.Kevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/iva ... kluba.htmlIVAN SESAR - Širokobriježanin u dresu Sarajeva, najavljuje derbi svog sadašnjeg i svog matičnog kluba
Tremu nek razbije golom
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kakav onda rezultat prognozirate u derbiju?VanBasten je napisao/la:Jako fin momak.Kevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/iva ... kluba.htmlIVAN SESAR - Širokobriježanin u dresu Sarajeva, najavljuje derbi svog sadašnjeg i svog matičnog kluba
Tremu nek razbije golom
SESAR: "Pobjeda Sarajeva od 3:1".
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ovo se mora pobjedit, ne smije se ovdje sada stati. Ako Bog da do pobjede sa Sesarom i ostalim momcima. Da pitam, šta je sa Škorom ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Volio bi da napadamo cijelu tekmu da nam svira nepostojeci penal u 97 minuti , a sudija produzi 4 minute i da ga zabije Sesar 
Skoro trenira sa drugim timom ja mislim.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Samo pobjeda braćo ... ...
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!!!!!
VOLIM VOLIM VOLIM
VOLIM SARAJEVO!!!!!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znam da ce te reci da je suplja al jedna tuzna koju sam danas cuo.. Grande Alen ce od januara igrati za Olimpik, dogovorio sve sa Gracicem.. dobit ce odstetu od meksikanaca 200.000 i od januara za Olimpik. Da bi dobio obestecenje od Mexikanaca ne smije nizakog igrati do januaraSarajlijc@ je napisao/la:Volio bi da napadamo cijelu tekmu da nam svira nepostojeci penal u 97 minuti , a sudija produzi 4 minute i da ga zabije Sesar
Daj Boze da se sta promjeni do tad al 99% je za sad u Olimpiku od januara.. Jbg jos jedan u nizu koji je rekao da samo za Sarajevo moze igrati u nasoj ligi a ode u drugi..
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.