El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Sad upoznah raj na zemlji, to je ljubav jedne zene...
@Admine
Jedne prilike slusam tu pjesmu, presluso sam je stotinama puta, ali prvi put gledam taj snimak sa koncerta, prije 2-3 god...samo mi suze pocese jbt... Ja ne znam, Sabana kad vidim, njegovu interpretaciju, gestikulaciju...jbt..pa to nije humano...ne moze s njim niko ....dok ga slusam prejako je, a tek kad vidim kako donosi pjesme...onda se skroz sjebem njegova interepretacija i gestikulacija je nesto neponovljivo u muzici...
[youtube][/youtube]
Slusajte ovo, a i gledajte kako donosi pjesmu...izraz lica, pokreti ruku...o glasu da ne govorim...jos je text
Jos ponekad u jesenje dane
kad jesenji vetar
i poslednji listic
sa grana pozanje
zaboli me stara rana
od secanja na dan
njenoga vencanja
Ref.
U gomili bucnoj stajala je nema
pokrivena velom tad vec tudja zena
a ja kao prosjak u starom odelu
plak'o sam k'o dete na njenom veselju
Posle toga lutao sam dugo
nosio me nemir
putevima bola
drugovao s' tugom
i mrzeo sva vencanja
sve haljine bele
i tuzne nedelje
Ref.
Daleki su iz proslosti dani
ja sam sada srecan
zivot mi se smeje
pored druge zene
al' ponekad neki vetar
donese mi na tren
stare uspomene
Ref.
NAJBOLJI PJEVAC SVIH VREMENA...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Gledajte ovo, objasnio za dvije minute....jel iko moze ovo..kakva lakoca pjevanja i kakva melodicnost glasa...neponovljivo
@Juznjace mozel iko ovo