Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Zna li se kada ce biti pustene u prodaju karte za LUX???
BiH-Ljubljana: 10 eur
Ljubljana-Pariz: 38 eur (povratna)
Karta za tekmu: Sređujemo taj problem:)
Hostel: ne vise od 10 eur na noc (jedna noc)
Kakvi Centrotansi i ostale lopine. Samo snaci se treba ...
Ljubljana-Pariz: 38 eur (povratna)
Karta za tekmu: Sređujemo taj problem:)
Hostel: ne vise od 10 eur na noc (jedna noc)
Kakvi Centrotansi i ostale lopine. Samo snaci se treba ...
Nama su francuzi odbrili 3500 ulaznica ! Stadion prima 80 tisuca, zar nije ono pravilo da gosti dobiju 5% od kapaciteta, ipak je to veliki stadion ?
Ili im je prpa da ih ne nadjacamo u navijanju.
Ili im je prpa da ih ne nadjacamo u navijanju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uvjeren sam da će nas biti ovoliko x 10
[youtube][/youtube]
..inače, po meni, najbolji snimljeni video vezan za navijače bhf!
Parola za Pariz: "bit će gusto, bit će... !"
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sta ovo skandiraju u ovom drugom videu: Biće Tuska...??MOZAK je napisao/la:Uvjeren sam da će nas biti ovoliko x 10![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
@MOZAKDalix je napisao/la:Sta ovo skandiraju u ovom drugom videu: Biće Tuska...??MOZAK je napisao/la:Uvjeren sam da će nas biti ovoliko x 10![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nisu to navijaci BHF samo, tu ima i drugih navijackih grupa kao Belaj Boys Bec i BH Legion i dosta navijaca BiH koji nepripadaju nikakvoj grupi. Jedino organizatori ovog voda su bili BHF. BHF sam nemoze ovako nesto izvesti iz cistog razloga sto nemaju dovoljno simpatizera po utakmicama.
@Dalix

Skandiraju bit ce gusto bit ce 0:2 bit ce 0:2.Gdje ti cu Turska 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma znam, ali video je vrhunski!Anti NWO je napisao/la:@MOZAK
Nisu to navijaci BHF samo, tu ima i drugih navijackih grupa kao Belaj Boys Bec i BH Legion i dosta navijaca BiH koji nepripadaju nikakvoj grupi. Jedino organizatori ovog voda su bili BHF. BHF sam nemoze ovako nesto izvesti iz cistog razloga sto nemaju dovoljno simpatizera po utakmicama.
šuti jadan nebio, šta se brukaš, ti kao da nepratiš fudbalDalix je napisao/la:Sta ovo skandiraju u ovom drugom videu: Biće Tuska...??

Jedna od najpoznatijih parola kada se igra u gostima...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Čuj ovog Turska 

hehe, zabunih se šta se odmah ljutiš.MOZAK je napisao/la:Ma znam, ali video je vrhunski!Anti NWO je napisao/la:@MOZAK
šuti jadan nebio, šta se brukaš, ti kao da nepratiš fudbalDalix je napisao/la:Sta ovo skandiraju u ovom drugom videu: Biće Tuska...??
Jedna od najpoznatijih parola kada se igra u gostima...

15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic, Salihovic i Pandza jos povrijedjeni. Salihovic bi teoretski trebao biti spreman do Francuske, nadam se dace bar jednu utakmicu do tada zaigrati. Sto se tice Pandze doktori ekipe mu nisu bili odusevljeni sto je nastupio za repku u prosle dvije utakmice i izgleda da je i on (lakse?) povrijedjen. Miske ponovo nije igrao, on ako ne pobjegne iz te lige propast ce tamo. Koji paradoks, u Bundesligi bi ga mnogi navijaci rado vidjeli u svojoj ekipi, a tamo u nekoj Rusiji mrzne na klupi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pandzi su sugerirali doktori iz Belgije da ne igra u Zenici.Ovaj to nije yebao,jer fakat gine i rizikuje za repku kad god je u mogucnosti.Onom se kockastom jackiju ili mrgoodu kosica na glavi digne kad se Pandza spomene a bogami i mandzukicu.Principatus je napisao/la:Ibisevic, Salihovic i Pandza jos povrijedjeni. Salihovic bi teoretski trebao biti spreman do Francuske, nadam se dace bar jednu utakmicu do tada zaigrati. Sto se tice Pandze doktori ekipe mu nisu bili odusevljeni sto je nastupio za repku u prosle dvije utakmice i izgleda da je i on (lakse?) povrijedjen. Miske ponovo nije igrao, on ako ne pobjegne iz te lige propast ce tamo. Koji paradoks, u Bundesligi bi ga mnogi navijaci rado vidjeli u svojoj ekipi, a tamo u nekoj Rusiji mrzne na klupi.

Miske dotakao dno dna ni u kupu da ne dobije minutu,yebiga ne valja nikako za repku.Da nije opet zvaka u pitanju.

Salihovica onaj Stanislaw vise cuva zbog balonje koji je upao umjesto njega a snasao se nesto kao i Zahirovic u repci.
Ali zna da bi poginuo kad bi Salihovica stavio na klupu.

Vedo je suvise rovit,da bi bio spreman za jake i odlucujuce tekme.Treba to malo duze vrjeme,mozda u barazu ako to ne srajbamo ranije akbg.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bila u Francuskoj stvrano ima jeftinih hostela od 16-25 eura full oprema,sve. Friends hostel u Parizu je jedan od 17 eura bio prije 1 mj.Hrana odlična,samo malo sve skuplje zbog Eu standarda.
Letovi preko Zagreba ,Ljubljane bili su 80-90 eura povratna karta , tako da ima mogućnosti ove niskotarifni letovi .Mnogi putuju kako čujem vlakovima od njemačke tako da solucija ima a i auto prekrasan put kilometraža malo duga ali to je čar
Samo naravno karte i mučka pa moraju elita i bizmismeni naši iz 'velikih firmi' i političari vidjet France i ekstra ekipu ne igra se ta tekma uvijek
a one vip katre?? šta ćeš sve je to marketing.
treba samo bit sposoban. Nadam se dobrom rezultatu našim igračima i stožeru sretnoo:)
Letovi preko Zagreba ,Ljubljane bili su 80-90 eura povratna karta , tako da ima mogućnosti ove niskotarifni letovi .Mnogi putuju kako čujem vlakovima od njemačke tako da solucija ima a i auto prekrasan put kilometraža malo duga ali to je čar

Samo naravno karte i mučka pa moraju elita i bizmismeni naši iz 'velikih firmi' i političari vidjet France i ekstra ekipu ne igra se ta tekma uvijek

treba samo bit sposoban. Nadam se dobrom rezultatu našim igračima i stožeru sretnoo:)
Zadnja izmjena: bambina, dana/u 21 sep 2011, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Ah mrgood nas stari prijatelj. 
Misketova ekipa je igrala protiv Anzija u kupu. Ali inace je ovako ili onako na dnu tamo, na zimu mora bjezati, pa da zaigra i za Mönchengladbach (upravo su dobri
)ili sta ja znam.

Misketova ekipa je igrala protiv Anzija u kupu. Ali inace je ovako ili onako na dnu tamo, na zimu mora bjezati, pa da zaigra i za Mönchengladbach (upravo su dobri

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jbt, cim pogledam ovakve klipove, odma u meni nesto vrijeMOZAK je napisao/la:Uvjeren sam da će nas biti ovoliko x 10![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

HAJMO BOSNO

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Dati Mahmutoviću šansu protiv Luksemburga barem pola sata !!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trebao bi ga Pape pozvati, Mahmutovica. Pogotovo ako se Vedo ne vrati. Muslimovic ionako ne igra a Zec nesta slab.
Samo ne znam jeli Mahmutovic ista bolji od Zeca. Gledao sam ga par puta, jeste brz(a i Zec je) ali golove sto je dao nisu nesta, Zec je puno puno bolje golove zabijao prosle sezone al otom potom.
Nego i taj problem sa Pandzom, Jahic?! Coca?
Samo ne znam jeli Mahmutovic ista bolji od Zeca. Gledao sam ga par puta, jeste brz(a i Zec je) ali golove sto je dao nisu nesta, Zec je puno puno bolje golove zabijao prosle sezone al otom potom.
izgleda da ovaj antimozak samo lupa gluposti,trebao si biti na jednoj tekmi van BIH pa posle blejiti
uz njih idu svi:mlado i staro,nemoraju biti njihovi clanovi,ali su uz njih.
podrzavam sve skupine koje prate nasu repku i svaka im cast na tome
uz njih idu svi:mlado i staro,nemoraju biti njihovi clanovi,ali su uz njih.
podrzavam sve skupine koje prate nasu repku i svaka im cast na tome
[youtube][/youtube]soko je napisao/la:Trebao bi ga Pape pozvati, Mahmutovica. Pogotovo ako se Vedo ne vrati. Muslimovic ionako ne igra a Zec nesta slab.
3.54

Ma dobar je Aidin, treba to nekad iskoristit, po mogućnosti što prije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.