FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Zeljo TV
"PLAVI GRAD" 

Re: FK Željezničar
Super stvari se desavaju u i oko kluba, jednostavno idemo naprijed ogromnim koracima, vec sad se cak ne moze uspoređivati rad predhodne uprave i ove koja je samo mjesec - dva na celu naseg kluba....jednostavno ne morate biti simpatizer zelje da bi ste to primjetili, zeljo je tema br. 1 u svakom cosku grada pa i sire....cak i bez pobjede u zenici bi bilo tako, iako ta pobjeda je bila nesto sto je trebala da jos ovo podigne na nivo da ce se protiv sirokog (mislim) otvoriti kapije i istoka jer smo svi zeljni pobjeda, titula i utakmica protiv engleskih i spanskih predstavnika u evropi, pa i vise.....VIDIMO SE U NEDJELJU NA GRBAVICI
jutros i ja izvrsio gradjansku duznost kupio godisnju za jug broj 522...sudeci po broju karte se fino prodavaju

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuu. Pa mangupski idu. Coca i Amar su prodali do 430 godisnjih za Jug. Jos kad danas(od 4 do 5)Culum i Mesanovic "Zvijer" poguraju...
Ako neko sazna stanje svih prodatih karata, nek' javi.
Ako neko sazna stanje svih prodatih karata, nek' javi.
zapad 500
jug 520+
sjever 230+
cca 1250
Ovo su samo godisnje!
jug 520+
sjever 230+
cca 1250
Ovo su samo godisnje!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- eliminator
- Kontakt:
i jos sto se prodalo godisnjih za penzionereSeyo_TM je napisao/la:zapad 500
jug 520+
sjever 230+
cca 1250
Ovo su samo godisnje!
Treba još toliko najmanje prodati. Iako su karte jeftine ima dosta raje koja nema ni tih 35 maraka koliko košta godišnja za jug. Nama koji radimo je to smješna cifra, ali šta sa studentima, đacima, nezaposlenim itd.
Ne znam da li je Udruženje pokušalo da nešto uradi po tom pitanju. Npr. da se proba s klubom dogovoriti da dadnu još dodatni popust na količinu. Recimo, da udruženje za svoje članove pogodi cijenu od npr. 25 ili 30 km na veću količinu (100, 200 komada ne bitno). Moguće je da bi i klub imao interesa za džuture prodaju.
Ne znam da li je Udruženje pokušalo da nešto uradi po tom pitanju. Npr. da se proba s klubom dogovoriti da dadnu još dodatni popust na količinu. Recimo, da udruženje za svoje članove pogodi cijenu od npr. 25 ili 30 km na veću količinu (100, 200 komada ne bitno). Moguće je da bi i klub imao interesa za džuture prodaju.
- bistrikboy
- Kontakt:
Bilo je prijedloga u tom pravcu ali nista od toga se sada nije moglo uraditi.Ako se postigne prodaja od nekih 2000 karata to je odlicno,i onda na zimu pokrenuti akciju za polugodisnje,kojih je prodato jako malo,jedva 250,ljudi su se ipak fiksirali na godisnje sto je i dobročamac je napisao/la:Treba još toliko najmanje prodati. Iako su karte jeftine ima dosta raje koja nema ni tih 35 maraka koliko košta godišnja za jug. Nama koji radimo je to smješna cifra, ali šta sa studentima, đacima, nezaposlenim itd.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
88. rođendan F.K. Željezničara
imate clanak na radio sarajevo.ba
zna li neko radno vrijeme udruzenja?!
Interesuje me dali neko zna hoce li Serdarevic moci igrati protiv Sirokog u nedjelju? 

Svaki ponedjeljak, srijeda i petak od 15:00 do 19:00neOX je napisao/la:zna li neko radno vrijeme udruzenja?!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mogao bi biti spreman za nedelju ..jakytm87 je napisao/la:Interesuje me dali neko zna hoce li Serdarevic moci igrati protiv Sirokog u nedjelju?

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Spreman pricao sa njim samo je do Amara hoce li ga staviti u igru! Kako je ono islo ZELJO VOLIM TE STOLE IZ BORA i danas se jos sjecam toga!Stole iz Bora je napisao/la:Mogao bi biti spreman za nedelju ..jakytm87 je napisao/la:Interesuje me dali neko zna hoce li Serdarevic moci igrati protiv Sirokog u nedjelju?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bas tako! Transparent visio na semaforu ...JoinUnion je napisao/la:Spreman pricao sa njim samo je do Amara hoce li ga staviti u igru! Kako je ono islo ZELJO VOLIM TE STOLE IZ BORA i danas se jos sjecam toga!Stole iz Bora je napisao/la:Mogao bi biti spreman za nedelju ..jakytm87 je napisao/la:Interesuje me dali neko zna hoce li Serdarevic moci igrati protiv Sirokog u nedjelju?

AMAR OSIM
nek je sretan rođendan i doživio jo 1000..Seyo_TM je napisao/la:88. rođendan F.K. Željezničara
??Kevin je napisao/la:oce li gorit u nedjelju? koliko ocekujete gledaliste? nakon utakmice sa Celikom i pobjedom moglo bi biti drama ljudi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- bistrikboy
- Kontakt:
Kevine odgovorio ti je camac na prethodnoj stranici bice oko 10000 Željovaca
Serdarevic je uredno trenirao znaci da je spreman,bas me zanima da li ce ga staviti Amar ili ce "nagraditi" onih 11 igraca iz zenice

Serdarevic je uredno trenirao znaci da je spreman,bas me zanima da li ce ga staviti Amar ili ce "nagraditi" onih 11 igraca iz zenice

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nagradio ih je sa dva dana slobodna...pa nisu CL osvojili 

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin i 33 gosta.