Aco trenerski prosjek(koji mozemo platiti),Markovic ni prosjek(koji mozemo platiti).... :ugeek:samson je napisao/la:Kakav Aco! Prosjek balkanski... Neka dođe Markovic ponovo. Ali, ovaj out bez z+++++++++e, dati mu da radi na duzi period ..
Novi naturalizovani igrac?
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Novi naturalizovani igrac?
-
- Kontakt:
tema nije novi selektor
Ako znas kakve je novce prosle godine imao sa Cedevitom i nije uspio da uzme titulu sve ti je jasno.NEZALAGANJE je napisao/la:@neno#4 Iz Zadra ocekivano otjeran,jer nije imao rezultate,dok je u Cedeviti itekako imao,jer odvesti bilo koji klub sa ovih prostora na final 4 nekog takmicenja nije mala stvar i meni je to dokaz da on napreduje kao trener....Govoreci o autoritetu,siguran sam da bi ga imao ovdje,jer je poznat nas stav da je uvijek bolje tudje nego nase,pa bi u glavama pojedinaca sigurno bio i veci nego sto jeste,da ne govorim o cinjenici da je ipak on ime a i Drazenov brat....
Inace, on je covjek koji je najvise uneredio Zadar. Tada je doveo Amera na izvoz. Kad se samo sjetim Romela Beka, koji nije odigrao ni utakmice

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Istina je to za Zadarneno#4 je napisao/la:Ako znas kakve je novce prosle godine imao sa Cedevitom i nije uspio da uzme titulu sve ti je jasno.NEZALAGANJE je napisao/la:@neno#4 Iz Zadra ocekivano otjeran,jer nije imao rezultate,dok je u Cedeviti itekako imao,jer odvesti bilo koji klub sa ovih prostora na final 4 nekog takmicenja nije mala stvar i meni je to dokaz da on napreduje kao trener....Govoreci o autoritetu,siguran sam da bi ga imao ovdje,jer je poznat nas stav da je uvijek bolje tudje nego nase,pa bi u glavama pojedinaca sigurno bio i veci nego sto jeste,da ne govorim o cinjenici da je ipak on ime a i Drazenov brat....
Inace, on je covjek koji je najvise uneredio Zadar. Tada je doveo Amera na izvoz. Kad se samo sjetim Romela Beka, koji nije odigrao ni utakmice![]()
![]()

Kakvih bolan prvih angazmanaNEZALAGANJE je napisao/la:Istina je to za Zadarneno#4 je napisao/la:Ako znas kakve je novce prosle godine imao sa Cedevitom i nije uspio da uzme titulu sve ti je jasno.NEZALAGANJE je napisao/la:@neno#4 Iz Zadra ocekivano otjeran,jer nije imao rezultate,dok je u Cedeviti itekako imao,jer odvesti bilo koji klub sa ovih prostora na final 4 nekog takmicenja nije mala stvar i meni je to dokaz da on napreduje kao trener....Govoreci o autoritetu,siguran sam da bi ga imao ovdje,jer je poznat nas stav da je uvijek bolje tudje nego nase,pa bi u glavama pojedinaca sigurno bio i veci nego sto jeste,da ne govorim o cinjenici da je ipak on ime a i Drazenov brat....
Inace, on je covjek koji je najvise uneredio Zadar. Tada je doveo Amera na izvoz. Kad se samo sjetim Romela Beka, koji nije odigrao ni utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
,ali to mu je bio jedan od prvih angazmana....Ja i dalje mislim da je napravio sjajan uspjeh sa Cedevitom,jer,bez obzira na novce,ekipa i nije bila nesto da padnes 'na usta'
Medjutim,nije to ni bitno,bitno mi je da li stvarno mislis da on nije bolji od Sabeta????Ja mislim da su svi bolji,osim Mensura
![]()

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako znas kakve je novce prosle godine imao sa Cedevitom i nije uspio da uzme titulu sve ti je jasno.
Inace, on je covjek koji je najvise uneredio Zadar. Tada je doveo Amera na izvoz. Kad se samo sjetim Romela Beka, koji nije odigrao ni utakmice
[/quote]
Istina je to za Zadar
,ali to mu je bio jedan od prvih angazmana....Ja i dalje mislim da je napravio sjajan uspjeh sa Cedevitom,jer,bez obzira na novce,ekipa i nije bila nesto da padnes 'na usta'
Medjutim,nije to ni bitno,bitno mi je da li stvarno mislis da on nije bolji od Sabeta????Ja mislim da su svi bolji,osim Mensura
[/quote]
Kakvih bolan prvih angazmana
[/q
Nisam se dobro izrazio,mislio sam na nasem podrucju,jer osim Cibone,do tada, nije vodio nijedan klub sa nasih prostora,a zna se kako je to kod (ne)uredjeno,pa me ne cudi da mu se desilo sta mu se desilo....Nisi mi odgovorio na pitanje

Istina je to za Zadar

Kakvih bolan prvih angazmana

Nisam se dobro izrazio,mislio sam na nasem podrucju,jer osim Cibone,do tada, nije vodio nijedan klub sa nasih prostora,a zna se kako je to kod (ne)uredjeno,pa me ne cudi da mu se desilo sta mu se desilo....Nisi mi odgovorio na pitanje

Za nijansu bolji. Ali ni Aco ne bi donio ono sto treba nama.Nisam se dobro izrazio,mislio sam na nasem podrucju,jer osim Cibone,do tada, nije vodio nijedan klub sa nasih prostora,a zna se kako je to kod (ne)uredjeno,pa me ne cudi da mu se desilo sta mu se desilo....Nisi mi odgovorio na pitanje
Nama treba covjek tipa Mute Nikolica. Paljevina zestoka. Jer je kosarka kod nas u zestokom kanalu, neko treba da animira raju.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Znam Neno,ali pitanje je bilo za koga imamo para ,a da je bolji od ovog trenutnog...Dijelim misljenje za strucnjake tipa Nikolic,ali vjerujem da znas,da sa ovim 'strujama' u savezu,to nije moguce ni pod razno....nazalost...neno#4 je napisao/la:Za nijansu bolji. Ali ni Aco ne bi donio ono sto treba nama.Nisam se dobro izrazio,mislio sam na nasem podrucju,jer osim Cibone,do tada, nije vodio nijedan klub sa nasih prostora,a zna se kako je to kod (ne)uredjeno,pa me ne cudi da mu se desilo sta mu se desilo....Nisi mi odgovorio na pitanje
Nama treba covjek tipa Mute Nikolica. Paljevina zestoka. Jer je kosarka kod nas u zestokom kanalu, neko treba da animira raju.

-
- Kontakt:
Edit
Zadnja izmjena: albiongate, dana/u 05 mar 2012, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
NIje los,cak sta vise,dobar je..Malo je star aaa i pozicija koju igra nam ne stima u potpunosti...Uvijek mi kako tako namotamo solidne,dobre bekove,tako da mislim da nam on i nije prijeko potreban...Ja i dalje mislim da nama treba mlada nadolazeca 5ica ....
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
-
- Kontakt:
Miljan je napisao/la:NIje los,cak sta vise,dobar je..Malo je star aaa i pozicija koju igra nam ne stima u potpunosti...Uvijek mi kako tako namotamo solidne,dobre bekove,tako da mislim da nam on i nije prijeko potreban...Ja i dalje mislim da nama treba mlada nadolazeca 5ica ....

2010-2011: C.B. Gran Canaria 2014 (Spain-ACB, starting five):
Spanish League: 36 games: Score-1(19.3ppg), 2.9rpg, 1.3apg, FGP: 48.6%, 3PT: 44.4%, FT: 90.8%
EuroCup: 14 games: Score-1(18.8ppg), 2.9rpg, 1.6apg, 1.1spg, FGP: 52.4%, 3PT: 39.2%, FT: 88.4%
Dobar je dobar je.. al opet on nikako ne moze dat koliko Kikanovic moze primit pod kosemalbiongate je napisao/la:Prvi strelac ACB lige Jaycee Carroll (plej/bek 188 1983) koji je nedavno stigao u Realu iz Madrida trazi evropsko ili africko drzavljanstvo ne bi li tako oslobodio mesto stranca u Reala.
[youtube][/youtube]

Meni se nimalo Jaycee ne svidja. Gledao sam ga puno puta, ali ne lezi mi.
Mislim da ce da napravi fail u Realu, nesto slicno kao Kaukenas i ostali.
Mislim da ce da napravi fail u Realu, nesto slicno kao Kaukenas i ostali.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja cu se odreci drzavljanstva ako taj poluigrac zaigra za nas
dosta je sto cu ga morati gledati u realu, ustvari necu ga gledati, kad on bude na parketu hladno cu sebi naviti crtane i gledati paju patka

dosta je sto cu ga morati gledati u realu, ustvari necu ga gledati, kad on bude na parketu hladno cu sebi naviti crtane i gledati paju patka

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Carroll je tipični ulični igrač koji se ispucava cijelu tekmu i ako ga ide daće 30 ko od šale.Takvi divlji igrači nam nisu potrebni.Nama je potrebna petica i isključivo petica koja će imati 10-15 skokova jer da je skok funkcionisao mi bi danas pričali o borbi za četvrtfinale.Sa 10-15 skokova manjka u odnosu na protivnika nemaš se čemu nadati.
Ako bi već tražili beka: Marcus Williams (Uniks),Jeremy Pargo (Macabi Tel Aviv), Keith Langford (Khimky), Brad Oleson (Caja Laboral), Malik Hairston (Armani Olimpia Milano ), ...
Prva dva jer su odlični razigravači, ostali su se dokazali kao odlični šuteri.
Moje mišljenje je jasno: Sharrod Ford (Bayern M.), Paul Davis ( Cajasol), JAmes Gist ( Fenerbahce),Richard Hendrix (Macabi Tel Aviv), LAwrence Roberts ( Lietuvos Rytas),...
Svi oni bi mogli stabilizovati skok.
Ako bi već tražili beka: Marcus Williams (Uniks),Jeremy Pargo (Macabi Tel Aviv), Keith Langford (Khimky), Brad Oleson (Caja Laboral), Malik Hairston (Armani Olimpia Milano ), ...
Moje mišljenje je jasno: Sharrod Ford (Bayern M.), Paul Davis ( Cajasol), JAmes Gist ( Fenerbahce),Richard Hendrix (Macabi Tel Aviv), LAwrence Roberts ( Lietuvos Rytas),...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Carroll je tipični ulični igrač koji se ispucava cijelu tekmu i ako ga ide daće 30 ko od šale.Takvi divlji igrači nam nisu potrebni.Nama je potrebna petica i isključivo petica koja će imati 10-15 skokova jer da je skok funkcionisao mi bi danas pričali o borbi za četvrtfinale.Sa 10-15 skokova manjka u odnosu na protivnika nemaš se čemu nadati.
gist i roberts nisu petice
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nisam ni rekao da su petice.Jesam gdje napisao da su petice.Nisam! Rekao sam da bi mogli stabilizovati skok.Oni po potrebi mogu igrati sa Teletovićem i jako dobro zatvarati reket.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Carroll je tipični ulični igrač koji se ispucava cijelu tekmu i ako ga ide daće 30 ko od šale.Takvi divlji igrači nam nisu potrebni.Nama je potrebna petica i isključivo petica koja će imati 10-15 skokova jer da je skok funkcionisao mi bi danas pričali o borbi za četvrtfinale.Sa 10-15 skokova manjka u odnosu na protivnika nemaš se čemu nadati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
FRANK RIBERY je napisao/la:Nisam ni rekao da su petice.Jesam gdje napisao da su petice.Nisam! Rekao sam da bi mogli stabilizovati skok.Oni po potrebi mogu igrati sa Teletovićem i jako dobro zatvarati reket.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Nijedan od nabrojanih nije klasicni centar. A Oleson, Hairston ne bi nam bili pojacanje.FRANK RIBERY je napisao/la:Carroll je tipični ulični igrač koji se ispucava cijelu tekmu i ako ga ide daće 30 ko od šale.Takvi divlji igrači nam nisu potrebni.Nama je potrebna petica i isključivo petica koja će imati 10-15 skokova jer da je skok funkcionisao mi bi danas pričali o borbi za četvrtfinale.Sa 10-15 skokova manjka u odnosu na protivnika nemaš se čemu nadati.
Nijedan centar ne moze ti garantovati 10 - 15 skokova u prosjeku.
Barem ono sto bi se moglo naturalizovati.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Rothbart" onclick="window.open(this.href);return false;
Čak ga i ne treba naturalizovati. Sa ovim potezom se otvaraju dvije opcije, zadržati Domercanta ili naturalizovati nekog drugog kao npr. Langford, Oleson.. itd.
Čak ga i ne treba naturalizovati. Sa ovim potezom se otvaraju dvije opcije, zadržati Domercanta ili naturalizovati nekog drugog kao npr. Langford, Oleson.. itd.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:FRANK RIBERY je napisao/la:Nisam ni rekao da su petice.Jesam gdje napisao da su petice.Nisam! Rekao sam da bi mogli stabilizovati skok.Oni po potrebi mogu igrati sa Teletovićem i jako dobro zatvarati reket.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Nijedan od nabrojanih nije klasicni centar. A Oleson, Hairston ne bi nam bili pojacanje.
Nijedan centar ne moze ti garantovati 10 - 15 skokova u prosjeku.
Barem ono sto bi se moglo naturalizovati.
Sharrod je prošle godine imao preko 10 skokova u Italiji pa sam siguran da bi na tom prosjeku bio i u reprezentaciji.Što se Olesona i Hairtsona tiče to je subjektivno mišljenje sobzirom da se radi o odličnim suterima za tri poena, a naša igra se bazirala upravo na tom šutu.Davis bar koliko sam ja utakmice pratio na Areni je igrao na centru u Cajsolu.Ostali su odlične četvorke, pravi skakači.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.