Odlican stream
Edit: Falcao hattrick + ponisten regularan gol

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Ne moze kod mene i ona reklama ma koja stoka majko draga.. Ipak hvalajuznjak> je napisao/la:http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327
Odlican stream
Edit: Falcao hattrick + ponisten regularan gol
Slazem se.spizz je napisao/la:Forlan - Aguero su prošlost za Atletico , a Falcao - Adrian su sadašnjost i buducnost.
Falcao je stvarno nezasita zvijer kad su golovi u pitanju, ne mogu oni njemu nabaciti lopti koliko ovaj ludak može dati golova....odavno nisam gledao u La Ligi ovako kompletnog klasicnog centarfora, klasicna ona 9-tka sa karakteristicnim ponašanjem u 16-ercu....nikad mu dosta golova, vazda je gladan![]()
Samo sad je dobio veoma kvalitetne asistente u Turanu prije svega, a i u Diegu...od ranije tu je i Reyes.
Opasan ce Atletico biti ove godine....vidjecemo kako ce im se odbrana ponašati tokom sezone.
Malo je to teza rijec ,nije on gladan golova koliko zna iskoristi neke prilike koje 90% napadaca nebi znalo .spizz je napisao/la:Forlan - Aguero su prošlost za Atletico , a Falcao - Adrian su sadašnjost i buducnost.
Falcao je stvarno nezasita zvijer kad su golovi u pitanju, ne mogu oni njemu nabaciti lopti koliko ovaj ludak može dati golova....odavno nisam gledao u La Ligi ovako kompletnog klasicnog centarfora, klasicna ona 9-tka sa karakteristicnim ponašanjem u 16-ercu....nikad mu dosta golova, vazda je gladan![]()
Samo sad je dobio veoma kvalitetne asistente u Turanu prije svega, a i u Diegu...od ranije tu je i Reyes.
Opasan ce Atletico biti ove godine....vidjecemo kako ce im se odbrana ponašati tokom sezone.

Tacno sam znao da sam danas trebao staviti da ce Falcao zabiti gol,al eto nije bilo sudbine,stvarno je momak rodjeni strijelac,i mislim da se vec sad polako isplacuje prodaja Kuna i dovodjenje ove masine,svak castjuznjak> je napisao/la:U drugom dijelu Sporting se malo otvorio i to ga je kostalo katastrofe 3-0 ,Dominator koji je inace capiten i Falcao pogodili,Falcao jos precku uzdrmao .
Nije normalan sta radi
Koliko sad ima golova Falcao?5,6?juznjak> je napisao/la:Zabio jos jedanne znam hoce li mu prepisati prvi pogodak ,ako budu znaci u dvije utakmice dva hattricka
Treba Tigra zatvoriti u kavez opasan je po okolinu !!
4-0 rutinski

Nista samo se malo hvalimzeljocity je napisao/la:Vjerujem u sve 3 pobjede i to u svakoj sa minimum 2 gola razlike..
Nego sta bi sa Sionom jesu li doputovali u Madrid kao sto rekose, da se to Zelji desilo na isti nacin kao Sionu mislim neko bi morao platit dobrim batinama heheheh (za one koji ne znaju koristili su igraca koji nije imao pravo nastupa u EL) pa mislim stvarno ono ??????
Skromno nema stazeljocity je napisao/la:Nista samo se malo hvalimzeljocity je napisao/la:Vjerujem u sve 3 pobjede i to u svakoj sa minimum 2 gola razlike..
Nego sta bi sa Sionom jesu li doputovali u Madrid kao sto rekose, da se to Zelji desilo na isti nacin kao Sionu mislim neko bi morao platit dobrim batinama heheheh (za one koji ne znaju koristili su igraca koji nije imao pravo nastupa u EL) pa mislim stvarno ono ??????
.. Falcao u ludoj formi ako Bog da i Barsi zabija 2 komada..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.