joj sto ste zabrinutibordo je napisao/la:Nesmijes iznijeti svoje misljenje i gotovo!!! Oni smiju druge prcati,
a kada njima neko o brki nesto napise ili iznese svoje misljenje to je kraj svijeta!!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
joj sto ste zabrinutibordo je napisao/la:Nesmijes iznijeti svoje misljenje i gotovo!!! Oni smiju druge prcati,
a kada njima neko o brki nesto napise ili iznese svoje misljenje to je kraj svijeta!!
ti?bordo je napisao/la:Pokusavamo uvesti red komunikacije!!!
Pa dokle ovo ide ...on pokusava majko dragabordo je napisao/la:Pokusavamo uvesti red komunikacije!!!
bordo je napisao/la:Napise vam se i vi opet nekontate! Pa neznam stvarno!
neznam, pravi dokaz da NE ZNAS!!!bordo je napisao/la:Napise vam se i vi opet nekontate! Pa neznam stvarno!
Daj bježi karikaturo od navijača, glupa ti je priča pravo.Fol ti doš'o da nam otvoriš oči o Amaru Osimu, a čovjek osvojio trofeja sa Željom skoro ko vi za 60 i nešto godina koliko postojitebordo je napisao/la:Vi ste sada bas u teskoj situaciji pa covjek mora paziti sta pise!!!
Sretno vam!!! Da nam se vratite sa jednim nerijesenim rezultatom iz BL!
bordo je napisao/la:Pokusavamo uvesti red komunikacije!!!
Glede tvog podpisa-...trans Never forget u dalekoj Svedskoj u odnosu na 7 jegera pokazuje ko su oni a ko smo mi"HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsinice nadam se vasoj pobjedi u WC luci ili makar remiju
# TIM U P N I + - RAZLIKA BOD FORMA H2Hzeljocity je napisao/la:bordo je napisao/la:Pokusavamo uvesti red komunikacije!!!
Hocete li vi prezivjeti ovu ekonomsku krizu?? Ili imate jos hrenovki u skladistu??![]()
DANDY je napisao/la:Glede tvog podpisa-...trans Never forget u dalekoj Svedskoj u odnosu na 7 jegera pokazuje ko su oni a ko smo mi"HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsinice nadam se vasoj pobjedi u WC luci ili makar remiju
MANIJACI NA MARŠU MIRA 2008 GODINE
MANIJACI NA MARŠU MIRA 2009 GODINE
Mislim da ovo govori ko ste vi a ko smo mi..........!
Nisam,al pocinjem ozbiljno razmijati o ubojstvuTyson je napisao/la:Jesi kad razmisljao o samoubistvu.
hahahahahaha,tipicna pitarska potajna nadanja,kad god vidim koliko ga mrzite,jos mi je draziTyson je napisao/la: Nisam,al pocinjem ozbiljno razmijati o ubojstvuVama Amar ko da vam je fatak tata,nedate na njega,a on je jedini krivac,samo pametuje po tv-u,krivi ona usta
,lik sse ubio za nekog crtanog
Za vase dobro vam govorim,smjenite njega i doci ce vam bolji dani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.