ma i ja sam gledo nas nekom u drugom poluvremenu nece ni da mrdne,, sve pretrazijo al nista!!! ona myp2p je bio zakon!!Principatus je napisao/la:Daj link Vrebac, otkad je onaj myp2p crknuo samo mucenje sa links.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Zec ne igra vise zamjenjen u 62 minuti.Inferioran kao i u repci.vrebac86 je napisao/la:Zec od prve minute na poluvremenu 0-0 u gostima kod Nadarevica!! igra sam u napadu!!!
Nadarevic je izgleda izgubio mjesto i u eskishehirsporu vec drugu tekmu je na klupi.U stvari proslu nije bio ni na klupi kako rekose.
Hajde sto''nasi Rusi'' odose u onu stvar vec i ''nasi Turci'' zaglibise.Jedino Kenan vise nego standardan svih 90 minuta.Ostali ili na klupu ili sa klupe ili nikako.
Dobro mi i stojimo u kvalifikacijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
i Lulic klupa
Ko je sad Reyagi kriv za primljeni golsantos je napisao/la:i Lulic klupa

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?harishp je napisao/la:Zec ne igra vise zamjenjen u 62 minuti.Inferioran kao i u repci.vrebac86 je napisao/la:Zec od prve minute na poluvremenu 0-0 u gostima kod Nadarevica!! igra sam u napadu!!!
Nadarevic je izgleda izgubio mjesto i u eskishehirsporu vec drugu tekmu je na klupi.U stvari proslu nije bio ni na klupi kako rekose.
Hajde sto''nasi Rusi'' odose u onu stvar vec i ''nasi Turci'' zaglibise.Jedino Kenan vise nego standardan svih 90 minuta.Ostali ili na klupu ili sa klupe ili nikako.
Volim te Bosno!!!
Kako god, taj igrač je prop'o k'o žeton. Napadač njegovih predispozicija ili je medju najboljima ili propada, srednjeg nema.xavi26 je napisao/la:inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?
Pod hitno treba za sl. kvalifikacije proguglat malo o ovim mladjim napadačima, pa i potražit poneku zamjenu na nekim mjestima.
I on nije posve naš, malo je i "njihov" koliko znam.harishp je napisao/la:edino Kenan vise nego standardan svih 90 minuta.

Upravo. Ja i dalje mislim da je Pape izvuk'o maksimum iz ove ekipe. Dao je poziv "novajlijama" kvaliteta Mujdža, sad treba naći još kojeg novajliju kvaliteta Pjanić,Džeko ,pa će ova repka sa njim na čelu napredovati i do top10 u svijetu i možda napraviti neki značajniji rezultat na EP/SP.Počeo je dobro sa Zahirovićem, sad treba samo nastaviti.harishp je napisao/la:Dobro mi i stojimo u kvalifikacijama.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Jok inperioran je garant,sto pitas.Nije bio povrijedjen od prve minute pa je bio los cjelu tekmu. Fakat propao odlaskom u Tursku do boli.xavi26 je napisao/la:inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?harishp je napisao/la:Zec ne igra vise zamjenjen u 62 minuti.Inferioran kao i u repci.vrebac86 je napisao/la:Zec od prve minute na poluvremenu 0-0 u gostima kod Nadarevica!! igra sam u napadu!!!
Sto povrede,sto on sam.Zalaganje ravno nuli.Dobija sanse u repci a on u dva meca jedan od najgorih.Na stranu sto bi ja prvi volio da Zec opet proigra kao u i HNL sto je radio.
Zato@ xavi kad citiras,onda makar prati cjeli mec,a ne preko live score ili naslova pa ko biva pronasao toplu vodu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pojedinci neshvataju da hrvatska liga nikako nemoze biti mjerilo kvaliteta jednog igraca. Ibricic I zec ,kalinic ,su tipicni primjeri toga. Zec je prosjecan napadac nista vise .
Turska i Rusiska liga je kraj kariere a sad su nam pokvarili jeden od najveci napadacki talenata iz bosne. Ko je sljedeci..?Visca..?
ja kao bosnjak volim Tursku i kakvo turska ekonomija ide takvo njima i nogometni klubovi idu znaci NAPRED. Ali lako je dovesti skupi igraca poput Quaresme,Simao, Guti...Kad turski i ruski fudbaleri nemaju nogometnog mozga. Fali njima taktike i to dobro i naj gore je sto to traje naj duze vremena da se nauci. Fisika i tehnika se moze nautiti na par godina ali taktika traje generacije. Bosnjacki fudbaleri su UCILI igrati nogomet zadnji sto godina. I taj "nogometni mozak" su dobili prije 50 godina mozda i prije. I traja ce jos mnogo vremena da ove dvije zemlje dodzu na istom nivou kao i ligi petici.,
@gruezi
zec prosjecan..? haha..Hajde ti nadi jednog koji moze uraditi onaj pas sto je Zec uradio u zadnjoj utakmici.
ja kao bosnjak volim Tursku i kakvo turska ekonomija ide takvo njima i nogometni klubovi idu znaci NAPRED. Ali lako je dovesti skupi igraca poput Quaresme,Simao, Guti...Kad turski i ruski fudbaleri nemaju nogometnog mozga. Fali njima taktike i to dobro i naj gore je sto to traje naj duze vremena da se nauci. Fisika i tehnika se moze nautiti na par godina ali taktika traje generacije. Bosnjacki fudbaleri su UCILI igrati nogomet zadnji sto godina. I taj "nogometni mozak" su dobili prije 50 godina mozda i prije. I traja ce jos mnogo vremena da ove dvije zemlje dodzu na istom nivou kao i ligi petici.,
@gruezi
zec prosjecan..? haha..Hajde ti nadi jednog koji moze uraditi onaj pas sto je Zec uradio u zadnjoj utakmici.
koji je najbolji bosnjacki fudbaler ?TKC je napisao/la:Turska i Rusiska liga je kraj kariere a sad su nam pokvarili jeden od najveci napadacki talenata iz bosne. Ko je sljedeci..?Visca..?
@gruezi

You are someone else I am still right here
@fera
Armin Hodzic!
YWNA!

Armin Hodzic!
YWNA!

Na transfermartku Pjana otisao na 10M a Lula na 3M.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma hebo ovu stranicu...medunjanin vrijedi 2 miliona, a ibricic 6,5soko je napisao/la:Na transfermartku Pjana otisao na 10M a Lula na 3M.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ta nemoj nam kasti.Po tom gledajuci Luka Modric nebi mrdnuo nigdje,uostalom pun klinac kockastih je direkt iz HNL kao ''ekstra kvalitetni'' otislo u pecalbarenje i to poneki vrlo uspjesno.I sam Mujdza prije Freiburga ni jednu drugu ligu nije iskusio.A sad je itekako standardan u BLigasu.gruezi je napisao/la:Pojedinci neshvataju da hrvatska liga nikako nemoze biti mjerilo kvaliteta jednog igraca. Ibricic I zec ,kalinic ,su tipicni primjeri toga. Zec je prosjecan napadac nista vise .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
soko je napisao/la:Na transfermartku Pjana otisao na 10M a Lula na 3M.
i ja danas kupio Podravkin gulas za 5.20 KM a kasnije onaj domaci za 3.5 i bolji ovaj od tri i po`
Thomas Müller - Fußballgott
Aidin Mahmutović

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Da je jadan imao imalo boljeg menadjera sad bi mi imali dvojicu Dzeka...hamlet je napisao/la:Aidin Mahmutović
[youtube][/youtube]

Isto da je ikad dobio poziv u repku garantujem da bi on dosad bio u ligama petice ali jos nije kasno moze on jos 7-8 godina igrati na vrhunskom nivou samo da se smiluje neko pa da pozove ove nase momke iz Teplica , Cajica u mladu a Ljevakovica i Mahmutovica u A jer nam pogotovo za ove meceve sto slijedi treba napadac koji je u fomi da moze suradzivati sa Dzekom...
Neznam ali opravdano sumnjam da se planski ne pozivaju igraci iz tog kluba,ako nisu ova dva seniora zasluzili poziv u repku po cemu to onda nije mali Cajic zasluzio...????
Nesto mi smrdi u vezi relacija sa ovim klubom...
Pogedajte brzinu na 0-25_0-30 sec ,da je samo imao srece da ga kakav Magath izbrusi...
[youtube][/youtube]
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?[/quote]
Jok inperioran je garant,sto pitas.Nije bio povrijedjen od prve minute pa je bio los cjelu tekmu. Fakat propao odlaskom u Tursku do boli.
Sto povrede,sto on sam.Zalaganje ravno nuli.Dobija sanse u repci a on u dva meca jedan od najgorih.Na stranu sto bi ja prvi volio da Zec opet proigra kao u i HNL sto je radio.
Zato@ xavi kad citiras,onda makar prati cjeli mec,a ne preko live score ili naslova pa ko biva pronasao toplu vodu.[/quote]
poenta je da ti i takvi gledajuci putem streaminga (ili najboljem slucaju TV-a) ocjenjujete igraca, i onda kazete kako je najgori, kako ne valja, kako ga vise ne treba pozivati u reprezentciju (mada ima i onih iz Zelje koji su ga gledali uzivo i rekli mu da se vrati u Bugojno)...Zec je napravio milionski transfer, iz jednog Sibenika, i to svakako treba cijeniti, au reprezentaciji, u ovakvoj koncepciji igre cisto sumnjam da bi se pokazao lipo da igra u vrhunskoj formi u svome klubu..
Jok inperioran je garant,sto pitas.Nije bio povrijedjen od prve minute pa je bio los cjelu tekmu. Fakat propao odlaskom u Tursku do boli.
Zato@ xavi kad citiras,onda makar prati cjeli mec,a ne preko live score ili naslova pa ko biva pronasao toplu vodu.[/quote]
poenta je da ti i takvi gledajuci putem streaminga (ili najboljem slucaju TV-a) ocjenjujete igraca, i onda kazete kako je najgori, kako ne valja, kako ga vise ne treba pozivati u reprezentciju (mada ima i onih iz Zelje koji su ga gledali uzivo i rekli mu da se vrati u Bugojno)...Zec je napravio milionski transfer, iz jednog Sibenika, i to svakako treba cijeniti, au reprezentaciji, u ovakvoj koncepciji igre cisto sumnjam da bi se pokazao lipo da igra u vrhunskoj formi u svome klubu..
Volim te Bosno!!!
Bez ljutnje ali Zec je unazadio svoju igru da je za nepovjerovat nesto slicno je uradio i Pjanic prelaskom u Lyon!!!xavi26 je napisao/la:inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?
Klasicne djecije bolesti tacnije komplex nize vrijednosti koji se manifestuje tako sto obojica kad prime loptu oslobadzaju iste kao da je vreo krompir zbog nedostatka samopouzdanja steceno gledajuci ,Pjana Zuninja a Zec jednog Merica i slicnih masina koje su zatekli u tim klubovima...
Malo je psihicki stabilnih tipova poput Dzeke da moze podici drskost na nivo da ti jedan Tevez mora sjediti na klupi dok ti ovamo zabijas 4 gola...Ali Edin je gradsko dijete koje je odgajano da je "the best" a Zec zna se kako je jadan odrastao a i Pjana sta je prezivio sve itd
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
nije ti bas neko poredjenje! valjda znamo da je Pjanic dolaskom u Lyon bio standardan,a da su njegovi problemi poceli tek dolaskom Gourcuffa! i jos, Pjanic je za svoje godine napravio puno vecu karijeru nego sto je Dzeko imao u tim godinama, naravno ovime ne kazem da ce Pjanic prestici Dzeku, ili, ne daj Boze, da omalovazavam Dzeku jer je on stvarno nas dijamant u pravom smislu te rijeci! Nakon odlaska u Tursku Zec bas i nije imao srece, losi rezultati, smjena trenera, njegove ozljede, pa vazda borba za mjesto u ekipi, ali se ja iskreno nadam da Zecova karijera opet krenuti ka uzlaznoj putanji..Za_raju je napisao/la:Bez ljutnje ali Zec je unazadio svoju igru da je za nepovjerovat nesto slicno je uradio i Pjanic prelaskom u Lyon!!!xavi26 je napisao/la:inferioran, ha? ili je izisao zbog povrede?
Klasicne djecije bolesti tacnije komplex nize vrijednosti koji se manifestuje tako sto obojica kad prime loptu oslobadzaju iste kao da je vreo krompir zbog nedostatka samopouzdanja steceno gledajuci ,Pjana Zuninja a Zec jednog Merica i slicnih masina koje su zatekli u tim klubovima...
Malo je psihicki stabilnih tipova poput Dzeke da moze podici drskost na nivo da ti jedan Tevez mora sjediti na klupi dok ti ovamo zabijas 4 gola...Ali Edin je gradsko dijete koje je odgajano da je "the best" a Zec zna se kako je jadan odrastao a i Pjana sta je prezivio sve itd
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.