Čim se budala ponosi tog se pametan stidi.Dejan, BL je napisao/la:Jok, 4,5 - 5000 pod uslovom da i šrumfova bude 1000 - 2000
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
FEDERER= KLOC
$VAM je napisao/la:nije ni ovo provokacija,ali koji je to protivnik iz pl bih toliko atraktivan pa da napuni stadion?
$ $ & ?
": 7238 ( $:2912, ":4326 )
$: $ ? 6, 78000 & ?
Nije valjda dotle došlo da se ovaj stadion ne može bar jednom godišnje napuniti. Radi se o stadionu sa malim kapacitetom za grad Banja Luku, pa hajmo reći i renomeu premijerligaša iz tog grada.
Podatke sam preuzeo sa zvanične stranice FK Borac Banja Luka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
U Čitluku kapacitet 8000 sjedećih mjesta.Zar je u Čitluku veći kapacitet od Banja Luke ?avlami97 je napisao/la:$VAM je napisao/la:nije ni ovo provokacija,ali koji je to protivnik iz pl bih toliko atraktivan pa da napuni stadion?
$ $ & ?
": 7238 ( $:2912, ":4326 )
$: $ ? 6, 78000 & ?
Nije valjda dotle došlo da se ovaj stadion ne može bar jednom godišnje napuniti. Radi se o stadionu sa malim kapacitetom za grad Banja Luku, pa hajmo reći i renomeu premijerligaša iz tog grada.
Podatke sam preuzeo sa zvanične stranice FK Borac Banja Luka.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Stvarno da li se neko od starijih navijača Borca sjeća kad je posljednji put bio pun Gradski stadion?
Ne računajući koncerte.
Ne računajući koncerte.
Što se tiče svih takmičenja u posledje 2-3 godine, gradski je bio pun, ali baš do posledjeg mjesta, na utakmici Borac-Lozana.
Sjecam se da se nije moglo proći stepenicama, jer je sve bilo puno.
Jedino onaj dio sa njihovim navijačima, ali to nije bilo do nas
...
A što se tiče PL, bude tu na jačim utakmicama, ne baš do posledjeg mjesta puno, ali skoro pa da...
Sjecam se da se nije moglo proći stepenicama, jer je sve bilo puno.
Jedino onaj dio sa njihovim navijačima, ali to nije bilo do nas

A što se tiče PL, bude tu na jačim utakmicama, ne baš do posledjeg mjesta puno, ali skoro pa da...
-> cRveno <--> pLavi <-
Grdane nazalost ali tako je
a i realno i ne treba nama veci stadion kad slabo ko voli Borca kod nas
je.bale ih zvezda i partizan da ih je.bale :s uf :S i da, bude pun protiv Sarajeva i Zelje uvijek
bilo da se igra kup ili liga bude pun
sto je i ocekivano jer su to derbiji nase lige
a i primjetio sam da svake godine kad dolazi Celik da bude skoro pa pun stadion
'aj Borac 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Borac:Sarajevo, 2:0. Nikolic go makazicama. Borac uzima titulu, kompleksasi tuguju. Stadion je bio dupke pun.Armaaa je napisao/la:Stvarno da li se neko od starijih navijača Borca sjeća kad je posljednji put bio pun Gradski stadion?
Ne računajući koncerte.
Pa utakmica protiv Makabija. Ne moze se stadion napuniti, kad na njega dolaze polovne ekipe koje nisu dostojne Velikana i kad se unaprijed zna da Borac uzima, jer je suvi kvalitet.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
IgorBL hajd nemoj da pretjerujes
sad Borca nije dostojan MAKABI ?
stadion je bio poluprazan zbog HI FIVE u Izraelu i to je to
da se prva utakmica igrala kuci nebi mogli do karte doci
ja se sjecam prosle godine protiv Lozane da sam rezervisao odmah cim je bio zrijeb pa sam je dizao na dan utakmice ito sam ujutru u 8h isao dici i cio dan bio oko stadiona ali smo tad mogli proci 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
kao sto sam vec rekao-neatraktivni protivnici ne mogu napuniti stadion.e sad da se prebacimo na subotu.zeljeznicar u laganom padu forme,ne igra im ponajbolji igrac,kod nas se vraca Markovic,nema kartona.dakle sve osim pobjede s 2 gola razlike,stim da ne primimo go je ravno-neuspjehu.zna li iko od vas zeljovaca sto posjecujete nasu temu,da li ce stančeski biti u opticaju? 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Nije bio stadion pun ni protiv Sarajeva,a protiv Maccabija pogotovo. Najpuniji stadion u Premijer Ligi je bio protiv Zeljeznicara 2009 (2-0),ali ni tad nije bio dupke pun,mozda 12000-13 000....Kad ce biti pun?
Nikad na Premijer Ligi,sto se tice Borca mozda ako bude neke Regionalne Lige ili u Evropi.
I naravno,ako budu gostovali Zvezda i Partizan jer bi se tad pola Republike Srpske tuklo za kartu.
Nikad na Premijer Ligi,sto se tice Borca mozda ako bude neke Regionalne Lige ili u Evropi.
I naravno,ako budu gostovali Zvezda i Partizan jer bi se tad pola Republike Srpske tuklo za kartu.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Velike ekipe pune stadion bez obzira na atraktivnost protivnika, ali znas ti to i sam, zato i jeste mali.VAM je napisao/la:kao sto sam vec rekao-neatraktivni protivnici ne mogu napuniti stadion.e sad da se prebacimo na subotu.zeljeznicar u laganom padu forme,ne igra im ponajbolji igrac,kod nas se vraca Markovic,nema kartona.dakle sve osim pobjede s 2 gola razlike,stim da ne primimo go je ravno-neuspjehu.zna li iko od vas zeljovaca sto posjecujete nasu temu,da li ce stančeski biti u opticaju?

Zato bismo i mi i novinari mogli biti malo umjereniji u davanju epiteta "velikan iz Platonove","sarajevski velikani"....Eno citava frka u Arsenalu jer im je prekjuce doslo samo 47 000 gledalaca protiv Sruzberija,sto je najmanja posjeta u istoriji Emirejtsa,a ovde se svaka susa naziva velikanom....Onaj slavi neki dan 90 godina i dodje mu 5000 gledalaca
...Po meni je to kurchina a ne velikan!
Cak mislim da bi povratak na amaterizam bio sjajan u ovakvim uslovima u zemlji,a ne razbacivanje epitetima i zivljenje u dalekoj proslosti.
Taj povratak u amaterizam bi konacno iz fudbala protjerao raznorazni polusvijet,kriminalce,pranje para,lopuze medju sudijama i kontrolorima i sve ostalo....U Borcevoj upravi je takvih 90%,a ne vjerujem ni da je u drugim "velikanima" drukcije!

Cak mislim da bi povratak na amaterizam bio sjajan u ovakvim uslovima u zemlji,a ne razbacivanje epitetima i zivljenje u dalekoj proslosti.
Taj povratak u amaterizam bi konacno iz fudbala protjerao raznorazni polusvijet,kriminalce,pranje para,lopuze medju sudijama i kontrolorima i sve ostalo....U Borcevoj upravi je takvih 90%,a ne vjerujem ni da je u drugim "velikanima" drukcije!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 22 sep 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Protiv Makabija? HahahahahahahIgorBL je napisao/la:Borac:Sarajevo, 2:0. Nikolic go makazicama. Borac uzima titulu, kompleksasi tuguju. Stadion je bio dupke pun.Armaaa je napisao/la:Stvarno da li se neko od starijih navijača Borca sjeća kad je posljednji put bio pun Gradski stadion?
Ne računajući koncerte.
Pa utakmica protiv Makabija. Ne moze se stadion napuniti, kad na njega dolaze polovne ekipe koje nisu dostojne Velikana i kad se unaprijed zna da Borac uzima, jer je suvi kvalitet.
Ni protiv Sarajeva nije bilo puno, a ne Makabija.
- crvenocrni
- Kontakt:
Rijetko realan post, svaka cast!Dule 078 je napisao/la:Zato bismo i mi i novinari mogli biti malo umjereniji u davanju epiteta "velikan iz Platonove","sarajevski velikani"....Eno citava frka u Arsenalu jer im je prekjuce doslo samo 47 000 gledalaca protiv Sruzberija,sto je najmanja posjeta u istoriji Emirejtsa,a ovde se svaka susa naziva velikanom....Onaj slavi neki dan 90 godina i dodje mu 5000 gledalaca...Po meni je to kurchina a ne velikan!
Taj povratak u amaterizam bi konacno iz fudbala protjerao raznorazni polusvijet,kriminalce,pranje para i sve ostalo....U Borcevoj upravi je takvih 90%,a ne vjerujem ni da je u drugim "velikanima" drukcije!
Jesmo li kurchine?Dule 078 je napisao/la:Zato bismo i mi i novinari mogli biti malo umjereniji u davanju epiteta "velikan iz Platonove","sarajevski velikani"....Eno citava frka u Arsenalu jer im je prekjuce doslo samo 47 000 gledalaca protiv Sruzberija,sto je najmanja posjeta u istoriji Emirejtsa,a ovde se svaka susa naziva velikanom....Onaj slavi neki dan 90 godina i dodje mu 5000 gledalaca...Po meni je to kurchina a ne velikan!
Taj povratak u amaterizam bi konacno iz fudbala protjerao raznorazni polusvijet,kriminalce,pranje para i sve ostalo....U Borcevoj upravi je takvih 90%,a ne vjerujem ni da je u drugim "velikanima" drukcije!
Pa što ste onda vi?Amaterizam, to može u tvom okruženju, preglupo, stvarno na tebe se nema što reći.
I dok cijeli svijet je hetero, ti si pravi sjemeništarac, pa pričaš o kurchinama.
Za mene je Željo velikan, i svi koji su došli na proslavu su velikani i istinski prijatelji kluba, pa da nas je i 100 bilo nije tvoja stvar da govoriš da smo kurchine, a ljudi što vode klub, nisu klub, rijetko je neko od njih 90 godina u klubu, postoji legalan način da se izaberu ljudi koji vode klub, a to što ti imaš problem i što si rekao da tvoj Borac vode poluljudi, to je tvoja sramota.Molim te nemoj više vrijeđati i jučer si to činio, nisi kapacitet, nemaš razinu komunikacije, misliš da znaš , a obični si sjemeništarac.To je moje mišljenje.
ale,aleeee ima li do pobjede!
barem imamo lijepu proslost i historiju ,a ti se tjesi amaterizmomDule 078 je napisao/la:Zato bismo i mi i novinari mogli biti malo umjereniji u davanju epiteta "velikan iz Platonove","sarajevski velikani"....Eno citava frka u Arsenalu jer im je prekjuce doslo samo 47 000 gledalaca protiv Sruzberija,sto je najmanja posjeta u istoriji Emirejtsa,a ovde se svaka susa naziva velikanom....Onaj slavi neki dan 90 godina i dodje mu 5000 gledalaca...Po meni je to kurchina a ne velikan!
Da li mislimo na isti Borac? Koliko to stadion najjaceg kluba RS prima gledaoca?Dule 078 je napisao/la: ali ni tad nije bio dupke pun,mozda 12000-13 000....Kad ce biti pun?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Tada nije bilo stolica na istoku, a za zapad nisam siguran, pa samim tim je i kapacitet bio znatno veći. Moguće da je bilo...IgorBL je napisao/la:Da li mislimo na isti Borac? Koliko to stadion najjaceg kluba RS prima gledaoca?Dule 078 je napisao/la: ali ni tad nije bio dupke pun,mozda 12000-13 000....Kad ce biti pun?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
to je tekma kad je ciro blazevic bio gost.na istoku nije bilo stolica,na zapadu su od uvijek...ali ipak mislim da je bilo daleko manje od pomenute cifre
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Samo sam cekao kada ce navratiti nasi drugari iz "plavog" dijela Sarajeva.Uvijek je ovako,pred utakmicu,samo sto je vecinom prije bilo,da dodju da prijete kako ce nas pobjediti u sred Banjaluke,a sada je ipak malo drugacije,pa ne prijete pobjedom,jer znaju da su u ocajnoj formi,vec pricaju o nekoj posjecenosti.
A sada da ja napisem nesto,u vezi gledaoca na utakmicama.Ko je upucen zna,da je Borcev stadion,prije renoviranja,mogao primiti oko 14-15 hiljada ljudi,sa samo zapadom i istokom,i plus skela na koju stane,ajmo reci 150 ljudi,normalno.I sada neki pametnjakovic,ne znam koji,napise,ja ne znam kada je Borac "od kad se igra Premijer Liga" imao pun stadion?!Imao je pun stadion,i to 14 000,kada nije bilo stolica,protiv Zeljeznicara,Sarajeva,Zrinjskog,prije par sezona,ligaski okrsaji.Imao je pun stadion u prvoj utakmici protiv Zeljeznicara,kada je bilo 1:1,stadion je bio krcat.Ovo samo za primjer,a bilo ih je jos nekoliko.
Zatim dolazi renoviranje,postavljaju se stolice,i kapacitet se smanjuje skoro u pola,sada je 7 500.Bio je pun stadion protiv Lozane,protiv Sarajeva,to sto se ja sjecam.Protiv Makabija je bio zapad pun,istok poluprazan,cak i manje.
Ali to je duga prica,ne da mi se kuckati.
Mene licno zaboli da li ce biti pun stadion ili nece.Naravno da je ljepsa atmosfera kada jeste,ali nekada je zaista bolje 2 hiljade pravih,nego 8 000 pozera,koji ce biti raspolozeni dok ide,a kada krenu kola niz brdo,krenuce psovke,zvizduci,i sta ti ja znam.
Da ne bude samo da Borac ima problema sa posjetom,daleko od toga,svi klubovi su tu negdje,od "institucija" zvanih Zeljeznicar i Sarajevo,preko Sirokog i Zrinjskog,pa do "manjih" ekipa,poput Slavije,Leotara,itd.
A ja sam siguran da ce u subotu stadion biti pun.A vidjecemo jesam li u pravu.
A sada da ja napisem nesto,u vezi gledaoca na utakmicama.Ko je upucen zna,da je Borcev stadion,prije renoviranja,mogao primiti oko 14-15 hiljada ljudi,sa samo zapadom i istokom,i plus skela na koju stane,ajmo reci 150 ljudi,normalno.I sada neki pametnjakovic,ne znam koji,napise,ja ne znam kada je Borac "od kad se igra Premijer Liga" imao pun stadion?!Imao je pun stadion,i to 14 000,kada nije bilo stolica,protiv Zeljeznicara,Sarajeva,Zrinjskog,prije par sezona,ligaski okrsaji.Imao je pun stadion u prvoj utakmici protiv Zeljeznicara,kada je bilo 1:1,stadion je bio krcat.Ovo samo za primjer,a bilo ih je jos nekoliko.
Zatim dolazi renoviranje,postavljaju se stolice,i kapacitet se smanjuje skoro u pola,sada je 7 500.Bio je pun stadion protiv Lozane,protiv Sarajeva,to sto se ja sjecam.Protiv Makabija je bio zapad pun,istok poluprazan,cak i manje.
Ali to je duga prica,ne da mi se kuckati.
Mene licno zaboli da li ce biti pun stadion ili nece.Naravno da je ljepsa atmosfera kada jeste,ali nekada je zaista bolje 2 hiljade pravih,nego 8 000 pozera,koji ce biti raspolozeni dok ide,a kada krenu kola niz brdo,krenuce psovke,zvizduci,i sta ti ja znam.
Da ne bude samo da Borac ima problema sa posjetom,daleko od toga,svi klubovi su tu negdje,od "institucija" zvanih Zeljeznicar i Sarajevo,preko Sirokog i Zrinjskog,pa do "manjih" ekipa,poput Slavije,Leotara,itd.
A ja sam siguran da ce u subotu stadion biti pun.A vidjecemo jesam li u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.