underground je napisao/la:diego_TM je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...
Tuzno fakat.
Evo prvi put ovdje postavljam neciji post jer inace ne zelim nikoga da ismijavam ali ovaj bas nema pojma sta prica. I molim vas nemojte se prepucavati ovdje o ovome i raspravljati nije mi to bio cilj.
najgore sto je svaka rijec susta istina i mrtva cinjenica
@samosarajvo svaka cast

barbarez je napisao/la:Ja se trudim ,ali zaista ne razumijem.Pa da Ivica navlaci Zelji ,Zeljo bi bio prvi ,a ne 5 jarane.Samosarajevo,Ko si ti i kako te bolan nije stid,pricati o postenju Ivice Osima.Zaista nije potrebno naglasavati sta je taj covjek uradio sve za nas fudbal a i fudbal openito.Jeli vam sada jasno Bosanci i Hercegovci,zasto godinama legende nase ne zele biti ni blizu naseg fudbala,pa jedan od razloga je i ovo.Sto su navijaci i nas narod u stanju od legendi,napraviti najomrazenije licnosti u svega mjesec dana.Da li je njima potrebno da ih prozivaju pacenici koji u svom zivotu nisu uradili nista vrijedno pomena,ali sebi daju za pravo da pljuju ljude koji su uradili jako mnogo,pa cak i da im omoguce da gledaju taj svoj klub kako u Europi ,tako i u nasoj ligi.Zar vi stvarno mislite,da je Ivica pao tako nisko da svoj ugled stavlja na kocku.Zalosno je da Ivicu primaju neki Blateri,Platiniji,ali nadje se samosarajevo i njegova braca istomisljenika,isfrustrirana time sto je to legenda najveceg rivala,i onda oni dovode u pitanje postenje covjeka,koji je u sred Beograda,pokazao sta znaci biti posten i biti pravi Bosanac,a mogao se praviti budala ,kao i mnogi tada.Moljakali su ga godinama da dodje u savez,i kada poslije onako teske bolesti ,prihvati da narusenog zdravlja spasi nas fudbal,nadju se ovi glupani da njegovo postenje stavljaju pod sumnju.Stvarno Bosno jesi prokleta.Fuj
Covjek objasnio. Zadnja moja na ove citate.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid