Pa nisu bas bila dva citava dana imali su u nedjelju ujutro trening

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma skontao sam kakva nagrada...cudo im je dao ista, od njega sam prije ocekivao vrecu cimente a ne slobodno da im dodijelibistrikboy je napisao/la:"nagraditi" u smislu da opet isti igraci igraju...
Po Sportskim novostima doce nam neki igrac na posudbu iz Rijeke Samuel Zrangba, ima li kakvih naznaka da bi doveli napadaca jer je i amar govorio da nam je potreban napadac ovaj je vezni iz Rijeke!bistrikboy je napisao/la:"nagraditi" u smislu da opet isti igraci igraju...
gdje si procito ovo drugar??? baci nam linkJoinUnion je napisao/la:Po Sportskim novostima doce nam neki igrac na posudbu iz Rijeke Samuel Zrangba, ima li kakvih naznaka da bi doveli napadaca jer je i amar govorio da nam je potreban napadac ovaj je vezni iz Rijeke!bistrikboy je napisao/la:"nagraditi" u smislu da opet isti igraci igraju...
Nemam link Sportske novosti !muXmania je napisao/la:gdje si procito ovo drugar??? baci nam linkJoinUnion je napisao/la:Po Sportskim novostima doce nam neki igrac na posudbu iz Rijeke Samuel Zrangba, ima li kakvih naznaka da bi doveli napadaca jer je i amar govorio da nam je potreban napadac ovaj je vezni iz Rijeke!bistrikboy je napisao/la:"nagraditi" u smislu da opet isti igraci igraju...
Koliko znam samo su krajisnici dobili slobodna dva dana...mislim da je to u novinama pisalo...ostali su dobili po jedan dan...Boubacar Dialiba je napisao/la:Amar je na prvom treningu nakon utakmice u Zenici rekao kondicionom treneru da ne štedi igrače jer su "neki samo nastupali". Tako mu je rekao pred igračima.
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=snonline evo u ovome izdanju!Dzoka The maniacs je napisao/la:jarane sad sam uso na sportskenovosti i nemam nista o Tome Bogami
Hvala, manijace!Dzoka The maniacs je napisao/la:Da ima I 9 epizoda i 10epizoda bRate ukucas na youtubu zeljo Tb npr 10.epizoda ili odes na http://www.themaniacs.org i nadjes imas swaku
Postavljeno ti je sve, samo moras zraknut koju stranicu unazadcole-ch je napisao/la:Hvala, manijace!Dzoka The maniacs je napisao/la:Da ima I 9 epizoda i 10epizoda bRate ukucas na youtubu zeljo Tb npr 10.epizoda ili odes na http://www.themaniacs.org i nadjes imas swaku
Daj postavite 9 i 10 na forumu, nije zbog mene, vec zbog institucije (Zeljo).
U Teheranu. Zasto?nime_tm87 je napisao/la:Gdje živiš,,,,a Tv Željo naravno da ima poslje 8. epizode...
Rekvizita ima kupit dje god hoces imas orginal dres "Joma" na Grbavici tj.u stadionu..(cijena 117 KMal jbg)
Imas isto nove salove u udruzenju koje se takodje nalaze u stadionu,imas kalendar bedjeve...
To mozes svugdje da nadjes
nemoj sirit dezinformacije u udruzenju nema salovanime_tm87 je napisao/la:Gdje živiš,,,,a Tv Željo naravno da ima poslje 8. epizode...
Rekvizita ima kupit dje god hoces imas orginal dres "Joma" na Grbavici tj.u stadionu..(cijena 117 KMal jbg)
Imas isto nove salove u udruzenju koje se takodje nalaze u stadionu,imas kalendar bedjeve...
To mozes svugdje da nadjes
Pa eto ja sam dao prijedlog maloprije, pa da se nebi sirile glasine, nek neko odradi...Seyo_TM je napisao/la:Bilo bi fino da neko od clanova udruzenja fotografise stvari koje su trenutno na stanju, da se vidi sta ima u ducanu
Vjerujem da ce se prodaja povecati
I pogotovo satnicu cesce "reklamirati"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.