Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

hamid
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la hamid » 22 sep 2011, 22:54

" onclick="window.open(this.href);return false; Ako smatras da je sadasnji nivo igre Nadala jednak ovom onda uredu , nemam rijeci sve je do Djokovica nista nije do Nadala i Nadal igra sa 100 % svojih mogucnosti !

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 22:54

MaGiCa, neće to neki da shvate. Sve je to sasvim jasno, bezbroj puta objašnjeno, ali džaba kada neće ili ne mogu to da skontaju i da prihvate činjenice !
MaGiCa je napisao/la:Da nije ovakvog Djokovica (da je ostao na proslogodisnjem nivou), Nadal bi imao minimum 4 Mastersa i 2GSa vise i verovatno da bi njegova prednost na ATP listi iznosila oko 5000 u odnosu na drugoplasiranog.
To je to.

@ samosarajvo

Pročitaj MaGiCin post i sve će ti biti jasno ! Valjda ! :?
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 22 sep 2011, 22:56

formance je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:ESAM LI REKAO DA JE U LOSOJ FORMI ? NISAM !!! Citaj sta se pise pa odgovori...

Rekao sam da nije u najboljoj formi(sto je daleko od lose forme) a forumas kojeg sam citirao je rekao upravo ono sto sam ja i odgovorio a to je najbolji Djole vs najbolji Rafa
Smiri doživljaj ! ;)
Šta je to onda najbolja forma ? Čovjek igra bolje nego prošle sezone, ali prošle sezone nije imao ovakvog Novaka ! Tu se sva priča završava !
Zaključak:
MaGiCa je napisao/la:"Najbolji Djokovic" je bolji od "najboljeg Nadala" i to vidimo ove godine
Hamide Hamide, sam Rafa kaže da je sasvim zadovoljan svojom igrom, ali da jednostavno to nije dovoljno protiv Đokovića ! Manite se priča o padu forme i sličnih teza. Objašnjeno je bezbroj puta zašto Nadal ne može dobiti ovakvog Đokovića !
" onclick="window.open(this.href);return false; ako je sadasnji nivo igre jednak ovom u pravu si sve sto si rekao ! ZZ

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 22:59

formance je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Da nije ovakvog Djokovica (da je ostao na proslogodisnjem nivou), Nadal bi imao minimum 4 Mastersa i 2GSa vise i verovatno da bi njegova prednost na ATP listi iznosila oko 5000 u odnosu na drugoplasiranog.
To je to.
Isto kao što bi Federer do sada imao 25 GS titula da nije Nadala... i imao bi spomenik k'o ona teta u Rio de Janeiru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:01

Virtu4l je napisao/la:Isto kao što bi Federer do sada imao 25 GS titula da nije Nadala... i imao bi spomenik k'o ona teta u Rio de Janeiru.
Samo ne kontam odakle opet Federer u ovoj priči !? Ali istina je, da nije bilo Nadala Federer bi bi imao puno više GS titula i tu nema dvojbe !

EDIT: Hamide, nije jednak. Sada je na još višem nivou !
Zadnja izmjena: formance, dana/u 22 sep 2011, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:02

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Isto kao što bi Federer do sada imao 25 GS titula da nije Nadala... i imao bi spomenik k'o ona teta u Rio de Janeiru.
Samo ne kontam odakle opet Federer u ovoj priči !? Ali istina je, da nije bilo Nadala Federer bi bi imao puno više GS titula i tu nema dvojbe !
Istina je i ovo za spomenik. Jedina mrlja u karijeri Federera je Rafael Nadal.
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:07

Virtu4l je napisao/la:Istina je i ovo za spomenik. Jedina mrlja u karijeri Federera je Rafael Nadal.
To ne osporava činjenicu da je Federer puno raznovrsniji bolji i kompletniji teniser od Nadala !

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:09

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Istina je i ovo za spomenik. Jedina mrlja u karijeri Federera je Rafael Nadal.
To ne osporava činjenicu da je Federer puno raznovrsniji bolji i kompletniji teniser od Nadala !
Još da su ga naučili kako da se nosi sa top spinom gdje bi mu bio kraj.
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:12

Virtu4l je napisao/la:Još da su ga naučili kako da se nosi sa top spinom gdje bi mu bio kraj.
Jah, i Nadala da sa onakvim tricepsom i sasvim pristojnom visinom jače servira i igra ravne udarce, gdje bi mu kraj bio !

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:16

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Još da su ga naučili kako da se nosi sa top spinom gdje bi mu bio kraj.
Jah, i Nadala da sa onakvim tricepsom i sasvim pristojnom visinom jače servira i igra ravne udarce, gdje bi mu kraj bio !
Ne bi imao šanse protiv Federera. Bio bi samo još jedan Soderling i Tsonga u nizu...
Voli te tvoje Sarajevo.

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 22 sep 2011, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
formance je napisao/la:
Ne bi imao šanse protiv Federera. Bio bi samo još jedan Soderling i Tsonga u nizu...
Bravo Virtual na tvojim komentarima i zaje.bajes se bezveze s njima kad ili ne znaju ili "nece" da znaju , kad neko kaze da Nadal igra bolje sad nego 2008. onda sve vidis . Nego kad je Federer kompletniji i raznovrsniji igrac od nadala sta ga sprijecava da istog izdominira , vec je to totalno suprotno !

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:23

Virtu4l je napisao/la:Ne bi imao šanse protiv Federera. Bio bi samo još jedan Soderling i Tsonga u nizu...
Zato plaća danak protiv Đokovića. A jak i stabilan servis davao bi mu samo prednost i ništa više !

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:25

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne bi imao šanse protiv Federera. Bio bi samo još jedan Soderling i Tsonga u nizu...
Zato plaća danak protiv Đokovića. A jak i stabilan servis davao bi mu samo prednost i ništa više !
To za Đokovića ćemo vidjeti. Lako se može desiti da Rafa naredne godine stavi stvari tamo gdje im je i mjesto ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 sep 2011, 23:26

Ajde molim matematicare na forumu da izracunaju gdje bi bio Nadal da je dobio 6 finala protiv Djokovica .Zinut ce te ako vam kazem da bi bio bolje rangiran nego prosle godine i to ubjedljivo.Provjerite.Ma Nadal je mozda bolji nego ranije.Ali do sada u karijeri nije imao ovako nekog koji je bolji i koji ga rastura .I ako te neko u toku godine opali po usima 6 puta a ti njega ni jednom svak onaj koji kaze da si bolji bez uvrede mislim da je psihicki poremecen...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:27

Virtu4l je napisao/la:To za Đokovića ćemo vidjeti. Lako se može desiti da Rafa naredne godine stavi stvari tamo gdje im je i mjesto
To sa Đokovićem smo vidjeli 6 puta u 6 finala ove sezone, a od toga 2 puta u finalu GS-a !
Sve je moguće, ali jako jako teško ! Vidjećemo !

Profesionalnitenis.com

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 22 sep 2011, 23:30

potpuno bespotrebna rasprava nekome je najbolji Nadal,nekome Djokovic,nekome Federer...niko od vas nece promijeniti misljenje bez obzira na ovu raspravu ovdje...samo gubite zivce i vrijeme...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:32

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:To za Đokovića ćemo vidjeti. Lako se može desiti da Rafa naredne godine stavi stvari tamo gdje im je i mjesto
To sa Đokovićem smo vidjeli 6 puta u 6 finala ove sezone, a od toga 2 puta u finalu GS-a !
Sve je moguće, ali jako jako teško ! Vidjećemo !
Veći izazov od ovoga ne može imati. Samo se nadam da neće biti bolova u leđima, kukovima, išijasa, problema sa sočivima, vrućinom i slično... vjerovatno će ga Novak klepiti još jednom do kraja ove godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:34

Virtu4l je napisao/la:Veći izazov od ovoga ne može imati. Samo se nadam da neće biti bolova u leđima, kukovima, išijasa i slično... vjerovatno će ga Novak klepiti još jednom do kraja ove godine.
Nije bilo protiv Federera na RG-u, ne bi trebalo ni protiv Nadala !
Taman da Novak potpuno padne sljedeće sezone, pokazao je koliko je Nadal (ne)kompletan igrač i to je bar mnogima jasno !

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2011, 23:36

formance je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Veći izazov od ovoga ne može imati. Samo se nadam da neće biti bolova u leđima, kukovima, išijasa i slično... vjerovatno će ga Novak klepiti još jednom do kraja ove godine.
Nije bilo protiv Federera na RG-u, ne bi trebalo ni protiv Nadala !
Taman da Novak potpuno padne sljedeće sezone, pokazao je koliko je Nadal (ne)kompletan igrač i to je bar mnogima jasno !
Zašto je pokazao? Jedan bljesak bi to pokazao? Ne ide to tako. Nadal kad ih ja gazio, gazio ih je veoma duuuugooo. Ako Novak to učini, onda su i Rogerove titule ugrožene...
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 sep 2011, 23:39

Virtu4l je napisao/la:Zašto bi pokazalo? Jedan bljesak bi to pokazao? Ne ide to tako. Nadal kad ih ja gazio, gazio ih je veoma duuuugooo. Ako Novak to učini, onda su i Rogerove titule ugrožene...
Hmm, bljesak se desi jednom. Ove sezone se desio 6 puta !? Malo previše, a ?
Roger opet sa 30 godina stvori toliko problema Novaku, puno više nego Nadal sa 25 !
Šta bi radio da ima 27. . .

Profesionalnitenis.com

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.