Al fakat, ako ovako nastavi Francuzi ce ostat bez podrske.avenija je napisao/la:sve ispod 35 000 nas je malo

Al fakat, ako ovako nastavi Francuzi ce ostat bez podrske.avenija je napisao/la:sve ispod 35 000 nas je malo
Taman posla. Da kojim slucajem Albanci uzmu Francuze ovi bi morali gristi protiv nas jer bi u suprotnom mogli ostati i bez baraza. Bolje nek Francuse to uzmu pa da se i osile i opuste u isto vrijeme.Cartman je napisao/la:Valjalo bi otic i u petak prije, i podrzat albance.
Cartman je napisao/la:Valjalo bi otic i u petak prije, i podrzat albance.
Da ovo je jug, a ja kako sam informisan citav je JUG nas - vec se kupuju karte preko Francuza za jugu blize sektore. Jedva cekam ....GunnerS je napisao/la:Mašala, i moj buraz ih je kupio, al nije on na jugu ( mislim da je to kod tebe jug ? ) on je među navijačima Francuske ( negdje na istoku mislim ).
recesija kod sarkozijahamlet je napisao/la:Joj karti, pa ljepše naš Savez izrađuje
Da ne bude stari hit ''savez napolje''sead_f1 je napisao/la:I ja sam napokon dobio sve narucene ulaznice. Juce jednu (naknadno naruceno) isprintao i danas dobio 4 postom.
****nad nama nebo ima da gori, jer ti si Bosno sampion...****
Nego pustimo mi ove diskusije oko postave ekipe. Neka to selektor rijesi. Hajmo se pobrinuti o taktici na tribinama. Sigurno je da imamo jak "JUG". Trebali bi pokusati pojacati krila (Istok i Zapad) tako da protivnika pritisnemo na sjever. I tamo ih definitivno dobivamo... Jednostavno njihovo "allez les bleus" se nesmije cuti kada sa juzne strane preko istoka i zapda krene val "hajmo bosno bosno bosno hajmo hercegovino".
Euforijaaaaaaaaaaaaaaaaasead_f1 je napisao/la:I ja sam napokon dobio sve narucene ulaznice. Juce jednu (naknadno naruceno) isprintao i danas dobio 4 postom.
Nego pustimo mi ove diskusije oko postave ekipe. Neka to selektor rijesi. Hajmo se pobrinuti o taktici na tribinama. Sigurno je da imamo jak "JUG". Trebali bi pokusati pojacati krila (Istok i Zapad) tako da protivnika pritisnemo na sjever. I tamo ih definitivno dobivamo... Jednostavno njihovo "allez les bleus" se nesmije cuti kada sa juzne strane preko istoka i zapda krene val "hajmo bosno bosno bosno hajmo hercegovino".
Pa naravno. Prije nekoliko mjeseci sam imao isti slucaj kada sam postom dobio ulaznice za F1 veliku nagradu Turske. Radovo se, naravno. Ali totalno drugaciji osjecaj sada kad drzim ove karte u ruci. Kao da drzim dio Bosne u ruci.NK/RK Krivaja je napisao/la:Euforijaaaaaaaaaaaaaaaaasead_f1 je napisao/la:I ja sam napokon dobio sve narucene ulaznice. Juce jednu (naknadno naruceno) isprintao i danas dobio 4 postom.
samo da nam ne presjedne... k'o do sad...NK/RK Krivaja je napisao/la:Euforijaaaaaaaaaaaaaaaaasead_f1 je napisao/la:I ja sam napokon dobio sve narucene ulaznice. Juce jednu (naknadno naruceno) isprintao i danas dobio 4 postom.
Ja sam preko http://www.francebillet.fr" onclick="window.open(this.href);return false; narucio cetiri ulaznice.Alipasino je napisao/la:Kolko si ceko da dobijes postom posto ja evo cekam 5 dana i jos nista od karti.
Bio bi najbrzi igrac u repci, definitivno od koristi u nasoj repci jer realno nemamo drugog napadaca koji ima klase, vedo je najblizi tome ali povrede ga unistise, tako ajmo napraviti nesto grupno da ga Susic pozove ili bar sazna za njegasocrates je napisao/la:MOZE LI IKO KONKRETNO NESTO RECI O OVOJ STROJNICI ZVANOJ MAHMUTOVIC..LIK ZABIJA ALA DZEKO![]()
![]()
za one koji nece pogledati stranicu iza a zele kupiti karte.Ma samo ovdje narucite i odma isprintate i gotova prica![]()
http://www.placeetvous.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam 11 narucio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.