NK Široki Brijeg

felix123
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la felix123 » 23 sep 2011, 16:00

SarajlijaTM je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Bar da se pojavi 10 Skripara na jugu, da se malo digne atmosfera. :roll:
A nesto ih nema odavno,ni na kosevo,ni na grbavicu?
Nema jer si balo i ne ides na utakmicu pa ih ne vidiš
Ocekujem 3 boda
Wanger i Zakaric

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 sep 2011, 16:02

felix123 je napisao/la:Jesu li ovo pitari diglu cijene ulaznice za utakmicu s nama ,neka neka ne dolazi europski klub svako kolo :D :D :mrgreen:
Protiv najslabijih Kozare ,GOSKa , Travnika i tako tih ekipa 5 km , srednja ozalosceni klubovi chiroki , CELIK , VELEZ , zrinjski 6 km ... za trenutno najvece klubove(poslije nas naravno) melju i borče morate izdvojiti 7+1 KM i jos imate prijevoz do kuce ... To je za Sjevernu tribinu... :D :D Ovi napisani velikim slovima su neka spadali u najvece

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 sep 2011, 16:06

felix123 je napisao/la:Nema jer si balo i ne ides na utakmicu pa ih ne vidiš
Ocekujem 3 boda
Wanger i Zakaric
Jel to ti mene za balavca drzis? :lol: :lol: :lol:

nesto vas nisam primjetio do sad,jbg.dolazite li na kosevo?
ocekujem podjelu bodova najmanje,ako vas vec pitari ne pocjepaju :lol: :lol: :lol:

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 23 sep 2011, 16:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:
felix123 je napisao/la:Jesu li ovo pitari diglu cijene ulaznice za utakmicu s nama ,neka neka ne dolazi europski klub svako kolo :D :D :mrgreen:
Protiv najslabijih Kozare ,GOSKa , Travnika i tako tih ekipa 5 km , srednja ozalosceni klubovi chiroki , CELIK , VELEZ , zrinjski 6 km ... za trenutno najvece klubove(poslije nas naravno) melju i borče morate izdvojiti 7+1 KM i jos imate prijevoz do kuce ... To je za Sjevernu tribinu... :D :D Ovi napisani velikim slovima su neka spadali u najvece

Dobro je da ti babo da da se igraš sa slovima :D
Nama je dosta da smo i u kategoriji srednja zalost jer znamo koji vam kompleks stvarano kako u nogometu tako u košarci
Pozdrav :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 sep 2011, 16:11

felix123 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:

Dobro je da ti babo da da se igraš sa slovima :D
Nama je dosta da smo i u kategoriji srednja zalost jer znamo koji vam kompleks stvarano kako u nogometu tako u košarci
Pozdrav :mrgreen:
haj kosarci(jbga igrao sam dole juniorsku super ligu 6 i kad sam vidio uslove u kojima djeca rade ne cude me dobri rezultati ), al u fudbalu :? vala ja se ne sjecam nekog vaseg zapazenog izleta u Europi pa da ste bili nesto zamijeceni...
Uzivaj

ps. I da ovo sam napisao kao salu , medjutim ti si to drugacije shvatio.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 sep 2011, 16:19

HZ_ilidzaa je napisao/la: haj kosarci(jbga igrao sam dole juniorsku super ligu 6 i kad sam vidio uslove u kojima djeca rade ne cude me dobri rezultati ), al u fudbalu :? vala ja se ne sjecam nekog vaseg zapazenog izleta u Europi pa da ste bili nesto zamijeceni...
Uzivaj

Prvo kolo kupa UEFA nakon uspjesno apsolvirane dvije prepreke i utakmica sa Baselom. Jedini (uz Zvezdu ili Partizan, ne mogu se sjetiti trenutacno) klub tada od svih ex-yu da je i dalje bio u Europi. Tada je BH javnost napravila skandal oko ''svojatanja'', jer je prijenos bio na HRT2 s obzirom da su svi hrvatski klubovi vec poispadali u prvom il drugom pretkolu.
Sad, ovisi koliko ti je godina, cega se sjecas, koliko pratis, koliko si realan, no jebga. Široki u 90 posto slucajeva svoje u Europi odradi, prodje bar prvu prepreku, rijetke su iznimke (kao npr. ove godine, iako je tu bio velik bro uzrocnika sto je Uprava kasno otklonila, sto se vidi po trenutacnim rezultatima), iako fali jedan pravi podvig kao sto bi bio da se izbacila Austria (sto je sasvim realno bilo) ili npr. Sturm, gdje je Široki pokazao da se moze nositi sa jacim i skupljim ekipama.
Kako god, kad pogledas omjer u Europi, dugovjecnost, i sve ostalo, mislim da se nema sta posebnu tu pricati, ima puno, puno gorih.
...Život za Široki...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 sep 2011, 16:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: haj kosarci(jbga igrao sam dole juniorsku super ligu 6 i kad sam vidio uslove u kojima djeca rade ne cude me dobri rezultati ), al u fudbalu :? vala ja se ne sjecam nekog vaseg zapazenog izleta u Europi pa da ste bili nesto zamijeceni...
Uzivaj

Prvo kolo kupa UEFA nakon uspjesno apsolvirane dvije prepreke i utakmica sa Baselom. Jedini (uz Zvezdu ili Partizan, ne mogu se sjetiti trenutacno) klub tada od svih ex-yu da je i dalje bio u Europi. Tada je BH javnost napravila skandal oko ''svojatanja'', jer je prijenos bio na HRT2 s obzirom da su svi hrvatski klubovi vec poispadali u prvom il drugom pretkolu.
Sad, ovisi koliko ti je godina, cega se sjecas, koliko pratis, koliko si realan, no jebga. Široki u 90 posto slucajeva svoje u Europi odradi, prodje bar prvu prepreku, rijetke su iznimke (kao npr. ove godine, iako je tu bio velik bro uzrocnika sto je Uprava kasno otklonila, sto se vidi po trenutacnim rezultatima), iako fali jedan pravi podvig kao sto bi bio da se izbacila Austria (sto je sasvim realno bilo) ili npr. Sturm, gdje je Široki pokazao da se moze nositi sa jacim i skupljim ekipama.
Kako god, kad pogledas omjer u Europi, dugovjecnost, i sve ostalo, mislim da se nema sta posebnu tu pricati, ima puno, puno gorih.
Kolko vidim jednom ste uspjeli preci 2 prepreka da bi na 3 pali (ovo sam zaboravio , nije namjera bila ) , ali pogle nas
http://www.bihsoccer.com/index.php?s=bi ... rokupovima" onclick="window.open(this.href);return false;

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 sep 2011, 16:34

Ok, nego pogledaj ostatak i rezultate pa se vrati na Široki pa skontaj u zadnjih evo deset godina tko najvise radi u Europi i sve. Izdvojit ce ti se dva kluba, koja su usput prva dva i na tablici.
...Život za Široki...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 sep 2011, 17:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ok, nego pogledaj ostatak i rezultate pa se vrati na Široki pa skontaj u zadnjih evo deset godina tko najvise radi u Europi i sve. Izdvojit ce ti se dva kluba, koja su usput prva dva i na tablici.
To jest , ali imate odlicne finansije za nase uslove pa me malo cude slabi rezultati u Europi. Slabi kazem kad se pogleda s aspekta finansije-rezultati ili bolje receno vasa krava puno vise trosi nego sto daje.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 sep 2011, 17:49

Pa sad, nisu to bas cifre od kojih ti se vrti u glavi, to je i vise nego ispodprosjecno i za europski neki prosjek, a takva je cijela liga, druga stvar sto je to za neke druge momcadi mozda nedostizno, al Širokom je snaga u kontinuitetu i stabilnosti, ulaganju u svoje uvjete, stadion, trening kamp, pa onda tek kadar. Instant rezultat se napraviti moze, to brojni rade, pokusavaju raditi, pa recimo ne plate tu godinu hajmo reci porez, ili odredjena dugovanja, ili ne isplate na kraju svega potrazivanja od igraca, a ne ostvare uspjeh. Iduce godine je vec borba za opstanak unatoc grandioznim najavama samo sezonu ranije (puno je takvih primjera, rade klasicnu pogresku i na silu pokusavaju bez uvjeta i stabilnosti progurati neki ''europski'' epitet, a ni po cemu ga radom u klubu nisu dostigli).
Ne bi bila takva situacija, istina, al ne bi sad bio toliki problem izdvojiti veca sredstva, novac, dovesti par ciljanih klasnih igraca, al tu veliku ulogu onda igra da li ce se napraviti rezultat ili fulati. Nisu glupi ljudi koji to vode, vecinom, financijski makar, ima to sasvim realne razloge i logiku malo da sjednes i razmislis. A i duzi niz godina je problem obrana sto se u Europi ne oprasta, pa, sa Jesom i Jefthonom bi moralo biti malo bolje, odnosno s obzirom na dosadasnji ucinak od tri primljena gola napredak je vec neki ostvaren.
...Život za Široki...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 23 sep 2011, 17:53

Ja se na žalost ovdje moram složiti sa hz-ilidzom, koliko god bilo sjajno što mi u Europi igramo već 9 godina (8 za redom) i iako nemamo puno kikseva (Neftchi zbog gola u gostima i Olimpija zbog raznih stvari) toliko mi nije jasno da mi još nikoga jačeg nismo izbacili (najjače što smo do sada porazili su Koper i Šahtjor Soligorsk i možda i Zeta jer je ipak tada bila 3. u SiCG), a bilo je prilika (Austria, Sturm, pa čak i Hearts iako rezultat ne govori tako). S druge strane Sarajevo ima finih izleta u Europi (Sigma, Maritimo, Genk, Rapid Bukurešt, Trnava, Helsingborg, Cluj, Orebro ), Željo je izbacio Lillestroma, nosao se sa Malagom, Heartsom, Wislom iz Krakowa. Ali ako Bog da i nas će poć jednom.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 23 sep 2011, 18:54

Za navijače Sarajeva mogu razumjeti da dođu na temu,zaj. se,provociraju,normalno komuniciraju,iznose svoja misljena ali odakle ovih manijaka da govore o navijačima.Ako imas sta reci na temi reci,al zasto provokacije.Mi se vami nismo smijali kad vas je doslo 19 na Pecaru a borili ste se za prvaka!! ;) ;) ;) Nas je skoro toliko gore bilo na utakmici,a cijeli grad nam stane u vas manji kvart.Al mi smo sposobni i to nam nitko ne moze oduzeti.
Nek pobjedi bolji,ja zadovoljan s bodom al ako se mogne zasto ne uzeti sva tri.Maći po meni ne moze biti u prvih 11,neiskusan a i nije za ove utakmice gdje ce se ici 120 posto!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 23 sep 2011, 19:12

zavaravate se što se tiče novaca i proračuna, Široki uopće nema tu lovu koju vi svi zamišljate, drugo je što pametno(!?) rade..pa nema dugova itd. ali da ima toliko love, ne bi da je barcelona..uopce nema..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 sep 2011, 20:06

Da, jer su u BH okvirima budzeti, razumljivo, ograniceniji, nema smisla bacati suvisan novac i trositi kudikamo vise od ostalih, koliko god ga netko imao, na bacanje ga nema, tako da nema potrebe i smisla izlaziti van svih okvira drzave i ovakve lige, riskirati i zanemarivati obveze i dugove. Doduse, to ne znaci da se sad nece baciti malo na stvaranje jaceg kadra (sto se i radi pomalo s ovom obranom), jer logicno je da to ide nakon sto si osiguras uvjete, pa bilo je ulaganja u sportsko-rekreakcijski centar, sad je vec za ocekivati i tu igracku stranu, no, polako, ne treba glavom kroz zid, pametno i lagano, docekat ce se vise i kraj nesrece da nas izbacuju protivnici koje smo nadigrali na terenu (Austria, Sturm), ali trkacka snaga i europski nacin razmisljanja, ili tocnije ''nebalkanski'', su dovoljno puta kostali prolaza.
...Život za Široki...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 sep 2011, 18:56

neznam sta Varea treba uradit vise da ga stavi od pocetka,al ajd valjda zna sta radi...
Bilobrk, Diogo, Ješe, Džidić, Šilić, Marciano, Kožul, Zakarić, Roskam, Mišić, Ivanković.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 sep 2011, 19:40

bogbatina je napisao/la:neznam sta Varea treba uradit vise da ga stavi od pocetka,al ajd valjda zna sta radi...
Bilobrk, Diogo, Ješe, Džidić, Šilić, Marciano, Kožul, Zakarić, Roskam, Mišić, Ivanković.
Joker s klupe.. :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 sep 2011, 19:53

Barney Stinson je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:neznam sta Varea treba uradit vise da ga stavi od pocetka,al ajd valjda zna sta radi...
Joker s klupe.. :)
izgleda :) nego evo vidim po ovom izvjescu Zakaric najbolju priliku imao na utakmici,valjda ce proc koja kontra..
cudi me nema na radiju prijenos :(

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 sep 2011, 22:14

0-1 bravo junaci nasi,ovo je vise od pobjede!! sami na vrhu tabele,bravo Karacicu :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 sep 2011, 22:14

Sta reci nego bravo momci.Naklon do poda,pobijediti Sarajevo u Sarajevu,klub koji nas najvise mrzi kao i njegovi navijači.Igračima trebamo pripremiti docek,zasluzili su to kao i ispunjenu Pecaru sljedeće kolo.Bravo momci!!!!I da slucajno netko ne napise da ide po nacionalnom ključu,kao prvo jos nije nista gotovo a kao drugo mi i Zrinjski smo zaredom bili prvaci,tako da ta prica pada u vodu!!!!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 24 sep 2011, 22:14

Sta reci a ne dobit ban
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo u sred šehera
Prica se bit ce neki docek ,vi sto zivite blizu stadiona javite kad se pocnu ljudi okupljat

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ledara i 15 gostiju.