evo Emire jaran mi prica kako ga ocekuju na Smetovima negdje gore kod spomenikaEmir ZENICA je napisao/la:ajde nisi jedini ovdje koji to misli (ima tu jos sarajlija)HZ_ilidzaa je napisao/la: Direkt na Bilino Polje![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
evo Emire jaran mi prica kako ga ocekuju na Smetovima negdje gore kod spomenikaEmir ZENICA je napisao/la:ajde nisi jedini ovdje koji to misli (ima tu jos sarajlija)HZ_ilidzaa je napisao/la: Direkt na Bilino Polje![]()
![]()
ejs ****.a precera ga ti ...Emir ZENICA je napisao/la:ajde nisi jedini ovdje koji to misli (ima tu jos sarajlija)HZ_ilidzaa je napisao/la: Direkt na Bilino Polje![]()
![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Najbolje bi bilo da padne u Srbiju ili Hrvatsku i da kukamo kako nas ni satelit neće![]()
![]()
Ženi je.Bianconeri1988 je napisao/la:Proganja me bratova svastika!![]()
Šta da radim!?
Jel dobra ???Bianconeri1988 je napisao/la:Proganja me bratova svastika!![]()
Šta da radim!?
Ma nisam ja nešto, ja sam vjeruj mi sasvim prosječan momak, samo što znam ošmekati djevojku, a i iskreno, zvučat će prepotento imam pričulegenda reala je napisao/la:Jel dobra ???Bianconeri1988 je napisao/la:Proganja me bratova svastika!![]()
Šta da radim!?
Joj što si ti neki sretan čovjek ,te te proganja svastika bratova ,te neke turkinje ,sad studentice neke ,pa ko si ti![]()
Čuj pokrivena i ganja njega ,pa to i jeste za hodže jbt .ne za tebe ,a ja i ti si mujezin ,ali brate zna se hijerarhija(jelde hodžahodža je napisao/la:<----------- proslijedi svastiku @ Bianconeri
što se tiče satelita...
nek' sačeka da se okupe ovi političari, pa nek' rahat padne na mjesto okupljanja istih da se bar tako riješimo gamadi![]()
i hodža je neozbiljan pa je hodža ,a imamo mi još mujezina na forumu nisi jedini ,hodža idi me pofali za onaj prelazBianconeri1988 je napisao/la:Ja mujezin, isto ko' što ćeš ti umočiti večeras![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li to zaključio na osnovu onih mojih sergija i posla tokom Ramazana![]()
![]()
![]()
Ja sam redovni džematlija, daleko sam ja od mujezina, neozbiljan sam ja za toga...
Jesi po potrebi ,si i mujezin ,šta te stidBianconeri1988 je napisao/la:A nisam mujezin, fakat ti govorim!![]()
Samo idem redovno u džamiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.