Nesto za moju ,Sencijevu i Sarajlijinu dusu
[youtube][/youtube]
Zivotni tekst ,fantasticno
Izvodjac:mica-stanojevic-piromanac Mica Stanojevic Piromanac
Ne znam vise sta da radim
sta cu kad sve volim
2x
Plata mala a ja momak
kako da se borim
REF.
Volim zene i kafane
violinu i Cigane
2x
Hej, zivote, lele
sta cinis od mene
hej, zivote, lele, lele
sta cinis od mene
Skupoca je, sta se moze
tu nema izbora
2x
Takav ti je zivot, druze
ziveti se mora
REF.
Neka klima dok me ima
kad nestane - tu je cale
2x
Hej, zivote, lele
sta cinis od mene
hej, zivote, lele, lele
sta cinis od mene
Vreme mi je da se zenim
i ja mladjan hocu
2x
Kako da se zenim, druze
na ovu skupocu
REF.
Skupo pice, skupa hrana
nemam kuce, nemam stana
2x
Hej, zivote, lele
sta cinis od mene
hej, zivote, lele, lele
sta cinis od mene
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
6 mjesec iduce godine vjerojatno najveci fest na ovim prostorima, metalfest zadar 4 dana muzike i uzivancije, can't wait
A čuo sam za taj MetalFest. Najavlili su ga kao neki veliki spektakl i to, a na kraju nema nekih velikih imena. Onako ja bih izdvojio Kreator i Blind Guardian, a ostalo su uglavnom prosječni evropski bendovi (što se svirke tiče kvalitetni, ali ne neka imena). Ipak bilo bi lijepo otići jer Blind Guardian i nije toliko čest u našim krajevima, a Kreator je brate obišao bivšu Jugu uzduž i poprijeko i u blizini sviraju svaku drugu-treću godinu tako da budemo iskreni nisu neka velika atrakcija, ali opet bi trebalo otići.
6 mjesec iduce godine vjerojatno najveci fest na ovim prostorima, metalfest zadar 4 dana muzike i uzivancije, can't wait
A čuo sam za taj MetalFest. Najavlili su ga kao neki veliki spektakl i to, a na kraju nema nekih velikih imena. Onako ja bih izdvojio Kreator i Blind Guardian, a ostalo su uglavnom prosječni evropski bendovi (što se svirke tiče kvalitetni, ali ne neka imena). Ipak bilo bi lijepo otići jer Blind Guardian i nije toliko čest u našim krajevima, a Kreator je brate obišao bivšu Jugu uzduž i poprijeko i u blizini sviraju svaku drugu-treću godinu tako da budemo iskreni nisu neka velika atrakcija, ali opet bi trebalo otići.
To su tek bendovi na "prvu ruku". Rekli su da ce bit jos puno vecih bendova, evo ima 2-3 dana je najavaljen jedan "legendarni" americki bend...ja se iskreno nadam WASPU ali sta god dođe bit ce pravi provod
4 dana prave muzike i uzivancije sa ljudima koji slusaju istu muziku kao i ti mora bit dobro
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
ramiral je napisao/la:@pipita cobra ne pijem ni ja ali volim se dobro se osjećati : dobra mjuza, meza, piće non-alcoholic, žene... šta više čo'eku treba..
onda imamo neki isti fah
šta čovjek radi,a šta tek orkestar radi [youtube][/youtube]
cepaj ! [youtube][/youtube]
postoji samo sadašnje vreme i ja i ti u vremenu tom ![youtube][/youtube]