FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 23:08

Na koga se ovo zale Nislije,je li ovo neka stamparska greska ili na Maju Vujovica. :?
Ma ne,to mora da je ipak stamparska greska,pa Majo jedino gresi kada je Zvezda u pitanju,gde ce on pogresiti kada je neka druga utakmica. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 sep 2011, 23:19

Ako momci odigraju kao u Cacku, vjerujem da problema nece biti.
Nego ko je ovaj novi lik sto je na celu Hajduka, cujem da je malo opasnija manga, ti sigurno znas? :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2011, 23:30

braoolyo je napisao/la:Ako momci odigraju kao u Cacku, vjerujem da problema nece biti.
Nego ko je ovaj novi lik sto je na celu Hajduka, cujem da je malo opasnija manga, ti sigurno znas? :lol:
Ne znam,u kriminalnim miljeima nije koliko sam ja upoznat.Dosta bogat covek koji je iz Kule presao da zivi u Novi Sad u mladosti i tamo je odrastao,a prosirio je svoj biznis u vise Evropskih zemalja,Spanija,Grcka,Italija,a u Srbiji se bavi nekretninama.
Za razliku od Dzombe koji se bavio golubarstvom,Osmajic je ipak ljubitelj konja,njegov konj je jedan od jacih u Srbiji koliko sam upoznat i bio je sampion.
Uglavnom vrlo je prijatan lik za razliku od onoga indijanca.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 24 sep 2011, 04:21

Kokice i uzivajte
" onclick="window.open(this.href);return false;

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 sep 2011, 15:26

Tesko je opisati koliko treba biti bolestan i iskompleksiran pa napraviti ovakakv video i pricati da se ustvari namjesta na Zvezdinu stranu, da Zvezda mora biti sampion. Nevjerovatno.
Jos i Tadica ubacili, koji ide na Partizanove kosarkaske utakmice i pjeva sa Grobarima, i njemu je cilj da Zvezda bude sampion. :lol:
Pa onda ono nabrajanje Zvezdinog UO, ne vidim svrhu toga. U Zvezdinom UO makar nema predstavnika drugih klubova iz TSL.
Onda isjecci iz novina, ali obavezno odredjeni i dobro probrani. Jos i Zurnal ispade kao Zvezdine novine.
Onda mijesanje SPC-a, sad i crkva ima ogroman uticaj na fudbal u Srbiji i to opet na Zvezdinu stranu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2011, 15:31

braoolyo je napisao/la:Tesko je opisati koliko treba biti bolestan i iskompleksiran pa napraviti ovakakv video i pricati da se ustvari namjesta na Zvezdinu stranu, da Zvezda mora biti sampion. Nevjerovatno.
Jos i Tadica ubacili, koji ide na Partizanove kosarkaske utakmice i pjeva sa Grobarima, i njemu je cilj da Zvezda bude sampion. :lol:
Pa onda ono nabrajanje Zvezdinog UO, ne vidim svrhu toga. U Zvezdinom UO makar nema predstavnika drugih klubova iz TSL.
Onda isjecci iz novina, ali obavezno odredjeni i dobro probrani. Jos i Zurnal ispade kao Zvezdine novine.
Onda mijesanje SPC-a, sad i crkva ima ogroman uticaj na fudbal u Srbiji i to opet na Zvezdinu stranu.
Cekaj,ti zelis da kazes da si odvojio 16 minuta na gledanje ovoga klipa. :lol:
Pa ja cim sam otvorio i video koji nik stoji ispod istog odma' sam ugasio komp,da mi glupost ne bi usla u sistem. :mrgreen:

Nego da se vratim da ozbiljnije teme...

Od juce u pogonu je opet i Dmitrovic,mononukleouza je proslost i sada je pojacao tu konkurenciju na liniji.Trenutno su sada tu Bajkovic(sigurna 1),Kirovski,Vesic i Dmitrovic,koji kada udje u formu opet a od proletnog dela ga ocekujem i kao sigurnog clana klupe za rezerve. ;) Sada se pokazuje da je itekakva glupost bilo dovodjenje golmana. ;)

Sutra od 16:00 iza juzne tribine devojke igraju protiv Novog Beceja utakmicu 5.kola.Razmisljam se jos da li to da idem gledati ili nesta drugo,jer svakako necu gledati Hajduk-Zvezda u direktnom kuci,vec malo baciti paznju preko laptopa a onda na vecer pogledati snimak u miru.

p.s. Na Marakani karte kao i obicno rasprodane za gostovanje. ;)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 sep 2011, 15:50

`Ta ce @Devil drugo gledati nego trebe. :mrgreen:

Ovo kolo imate teskog protivnika, Hajduk nije nimalo los za sada, mada tesko da ce ostati u borbi za sami vrh ali da mogu poremetiti planove i vama i Partizanu to stoji. Bit` ce ovo sigurno zanimljivo kolo.

Jedno pitanje, ko sutra prenosi? Nekako mi se bas gleda ova tekma.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 sep 2011, 15:57

Devil je napisao/la: Cekaj,ti zelis da kazes da si odvojio 16 minuta na gledanje ovoga klipa. :lol:
Pa ja cim sam otvorio i video koji nik stoji ispod istog odma' sam ugasio komp,da mi glupost ne bi usla u sistem. :mrgreen:
Ma nee, gledao sam 5-6 minuta, posto u 10ak nabrajaju citav Zvezdin UO i sve funkcije tih ljudi od rodjenja do dana danasnjeg. :lol: To sam preskocio.
Devil je napisao/la: p.s. Na Marakani karte kao i obicno rasprodane za gostovanje. ;)
Nisu rasprodate, nego uopste nisu ni stigle na Marakanu. "FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da u subotu 24. septembra karte za utakmicu u Kuli nismo bili u mogućnosti da prodajemo na blagajnama Marakane jer operativci Hajduka nisu stigli do Beograda sa kartama." Kako kazu na sajtu...
Rooney88 je napisao/la:
Jedno pitanje, ko sutra prenosi? Nekako mi se bas gleda ova tekma.
RTS 2, mislim da ce i RTS SAT.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 24 sep 2011, 16:02

RTS SAT prenosi sutra, od 15:55. :)
YNWA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 sep 2011, 17:08

Evo obavestenja :

"FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da u subotu 24. septembra karte za utakmicu u Kuli nismo bili u mogućnosti da prodajemo na blagajnama Marakane jer operativci Hajduka nisu stigli do Beograda sa kartama.

Ipak, sve karte se nalaze u Kuli, i prodavaće se na blagajni stadiona Hajduka na dan utakmice, po ceni od 200 dinara, te stoga pozivamo sve naše navijače da krenu put Kule jer karata ima dovoljno, a vašoj Zvezdi je potrebna velika podrška."

Ne volim onaj stadion niti da idem gore,ali mora da se ispostuje :mrgreen: Dok je Golubar bio u tom klubu uvek je bilo nekih problema,te na ulasku u Kulu,te ispred stadiona... Nadam se da ce se to sad promeniti. :)

A evo i jos necega,da ne zaboravimo da ih pomenemo :!:

:arrow: & Црвена $ & је $ стране $ " $ савеза " & „$“ на ' 4. ? ?-а " % " " & &. " су $ & ? " ' &, то се " $.

& транспарената $ " " „$ рат за ? ", " на своје & ?“, & " " на Северу „" & $“ уз ? ? $ ФСС-а ? ", & % ? " ? за 110.000 $.

$ & " знају ? % ? се ? & " " на $ $ $.

slika

P.S. A ovi ako im je tako lakse :lol: najbolje film da snime o "zaveri u korist Zvezde" :lol: tesko da se za 15-tak minuta mogu pokriti sve Zvezdine "mahinacije" :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 sep 2011, 17:23

Zaboravih tu kaznu skroz. Oni preko puta kaznjeni sa isto toliko, a imaju uslovnu u trajanju od godinu dana jos od prve utakmice sa Pazarom. Uletanje navijaca na teren i na kraju iste kazne, a odluka o kaznama zbog druge utakmice protiv Pazara - odlozena. Posteno, nema sta.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 sep 2011, 17:24

braoolyo je napisao/la: Posteno, nema sta.
Kao i uvek ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2011, 22:14

Tribalian je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: Posteno, nema sta.
Kao i uvek ;)
Pa zar sumnjas u disciplinsku komisiju FSS,pa ona je uvek dosledna sebi,cuj ona da napravi neku povlasticu nekome. ;)

p.s.Meni rekose nema karata na Marakani,nije mi ni palo na pamet da nisu dosle na Marakanu. :lol:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 sep 2011, 10:01

braoolyo je napisao/la:Ako momci odigraju kao u Cacku, vjerujem da problema nece biti.
Jel "saradnik" Ibrahima Gaja još u upravi Hajduka ? :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 19:33

Pobeda od 1:0 na izuzetno teskom gostovanju.Malo sam bacio pogled preko streama dok smo bili na drugoj utakmici ali nista znacajno,tako da cu se uzdrzati od komentara.No veoma je bitno da smo iz tri gostovanja u 7 dana izasli imalo okrznjeni sto mnogo znaci.Takodje iz tri gostovanja kod Smedereva,Borca i Hajduka uzeli smo 9 bodova,a prosle godine smo tim klubovima na gostovanjima uzeli samo 1 bod i to 0:0 kod Smedereva.Zato ovo sve moze da raduje.
Kad pogledam snimak nesta vise.

Next,utorak "Bitka za bebe" 17:00 stadion Marakanaa,da dodjemo u sto vecem broju.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 sep 2011, 19:45

Termin za to "Bitka za bebe" je blago receno uzasan. :?

I uzivaj u snimku, u dinamicnom i slavujskom glasu Laze Bakmaza uz konstantno mijesanje Vilotica i Adija (mada i lice pomalo).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 19:50

braoolyo je napisao/la:Termin za to "Bitka za bebe" je blago receno uzasan. :?
Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 sep 2011, 20:02

Devil je napisao/la: Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao. ;)
Pa ti si se zalio i da je nedelja los termin...
Malo ih radi u to vrijeme, ali ih se dosta vraca s posla oko 3-4 i sigurno im nije do odlaska na stadion. Plus skolarci. :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 sep 2011, 20:10

Tradicije su tu da se ruše. :D Nakon Čačka evo i pobjedismo i u Kuli.
Dominirali smo utakmicom, potpuno kontrolisali igru što govori i podatak da je na kraju utakmice posjed lopte bio 25%-75%, ali do prilika smo teško dolazili jer su kuljani igrali skroz defanzivno.
U prvom poluvremenu nakon jedne duge lopte sa Zvezdine polovine došlo je do nesporazuma golmana Braća i još jednog odbrambenog igrača, lopta je došla do Borje koji je malo iskosa sa lijeve strane sa nekih 17-18 metara šutirao na prazan gol i promašio, doduše pozicija je bila teška jer je šutirao iz prve, možda bi bilo drugačije da je primio loptu i onda šutirao. Poslije toga još jedna šansa, ovaj put za Lazovića čiji je udarac Brać skrenuo u korner.
Hajduk je imao priliku preko Hadžibulića koji je slabo zakačio loptu glavom.
U drugom poluvremenu nastavljeno kao i prvo, totalna dominacija na sredini, međutim teško smo odlazili do prilika, ali se vidjelo da smo dosta angažovaniji nego u prvih 45 minuta. Kadu je centrirao nakon prekida, odlično ubacio loptu, Kaluđerović je šutirao, a Brać je odbranio. 56. minut i jedini gol na meču. Kadu je šutirao sa nekih 25 metara, lopta je sa dosta efea završila u mreži, mada je golu kumovao i golman domaćih koji je bio izašao na neka 3 ili 4 metra ispred linije. Kadu ga je praktično lobovao. Sjajan gol! Poslije toga još jedna prilika za Kaluđerovića, ali on šutir glavom preko gola iz povoljne pozicije. I to bi otprilike bilo to. Sljedeće kolo na Marakanu dolazi Radnički.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 sep 2011, 20:17

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao. ;)
Pa ti si se zalio i da je nedelja los termin...
Malo ih radi u to vrijeme, ali ih se dosta vraca s posla oko 3-4 i sigurno im nije do odlaska na stadion. Plus skolarci. :)
Mesas kruske i jabuke,mesas zvanicne utakmice i ove utakmice.U zvanicnim utakmicama dolaze ljudi sa strane,ljudi koji cine 50% navijaca Zvezde i nisu iz Beograda.
Ovo nije zvanicna utakmica,ovo je revijalna utakmica i ovde ce vecinom ljudi doci da vide Robija ponovo u kopackama,a ne zbog tog humanitarnog znacaja,i svakako nece doci ljudi sa strane da uvelicaju ovaj dogadjaj,nisu bili ni u Pancevu kada je prvi tim igrao,zasto bi sada dolazili.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.