Ma ne,to mora da je ipak stamparska greska,pa Majo jedino gresi kada je Zvezda u pitanju,gde ce on pogresiti kada je neka druga utakmica.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Ne znam,u kriminalnim miljeima nije koliko sam ja upoznat.Dosta bogat covek koji je iz Kule presao da zivi u Novi Sad u mladosti i tamo je odrastao,a prosirio je svoj biznis u vise Evropskih zemalja,Spanija,Grcka,Italija,a u Srbiji se bavi nekretninama.braoolyo je napisao/la:Ako momci odigraju kao u Cacku, vjerujem da problema nece biti.
Nego ko je ovaj novi lik sto je na celu Hajduka, cujem da je malo opasnija manga, ti sigurno znas?
Cekaj,ti zelis da kazes da si odvojio 16 minuta na gledanje ovoga klipa.braoolyo je napisao/la:Tesko je opisati koliko treba biti bolestan i iskompleksiran pa napraviti ovakakv video i pricati da se ustvari namjesta na Zvezdinu stranu, da Zvezda mora biti sampion. Nevjerovatno.
Jos i Tadica ubacili, koji ide na Partizanove kosarkaske utakmice i pjeva sa Grobarima, i njemu je cilj da Zvezda bude sampion.![]()
Pa onda ono nabrajanje Zvezdinog UO, ne vidim svrhu toga. U Zvezdinom UO makar nema predstavnika drugih klubova iz TSL.
Onda isjecci iz novina, ali obavezno odredjeni i dobro probrani. Jos i Zurnal ispade kao Zvezdine novine.
Onda mijesanje SPC-a, sad i crkva ima ogroman uticaj na fudbal u Srbiji i to opet na Zvezdinu stranu.
Ma nee, gledao sam 5-6 minuta, posto u 10ak nabrajaju citav Zvezdin UO i sve funkcije tih ljudi od rodjenja do dana danasnjeg.Devil je napisao/la: Cekaj,ti zelis da kazes da si odvojio 16 minuta na gledanje ovoga klipa.![]()
Pa ja cim sam otvorio i video koji nik stoji ispod istog odma' sam ugasio komp,da mi glupost ne bi usla u sistem.![]()
Nisu rasprodate, nego uopste nisu ni stigle na Marakanu. "FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da u subotu 24. septembra karte za utakmicu u Kuli nismo bili u mogućnosti da prodajemo na blagajnama Marakane jer operativci Hajduka nisu stigli do Beograda sa kartama." Kako kazu na sajtu...Devil je napisao/la: p.s. Na Marakani karte kao i obicno rasprodane za gostovanje.
RTS 2, mislim da ce i RTS SAT.Rooney88 je napisao/la:
Jedno pitanje, ko sutra prenosi? Nekako mi se bas gleda ova tekma.
Kao i uvekbraoolyo je napisao/la: Posteno, nema sta.
Pa zar sumnjas u disciplinsku komisiju FSS,pa ona je uvek dosledna sebi,cuj ona da napravi neku povlasticu nekome.Tribalian je napisao/la:Kao i uvekbraoolyo je napisao/la: Posteno, nema sta.
Jel "saradnik" Ibrahima Gaja još u upravi Hajduka ?braoolyo je napisao/la:Ako momci odigraju kao u Cacku, vjerujem da problema nece biti.
Nego ko je ovaj novi lik sto je na celu Hajduka, cujem da je malo opasnija manga, ti sigurno znas?
Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao.braoolyo je napisao/la:Termin za to "Bitka za bebe" je blago receno uzasan.
Pa ti si se zalio i da je nedelja los termin...Devil je napisao/la: Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao.
Mesas kruske i jabuke,mesas zvanicne utakmice i ove utakmice.U zvanicnim utakmicama dolaze ljudi sa strane,ljudi koji cine 50% navijaca Zvezde i nisu iz Beograda.braoolyo je napisao/la:Pa ti si se zalio i da je nedelja los termin...Devil je napisao/la: Nije,ko hoce da dodje,doci ce u ovome terminu,jer 1% navijaca iz Beograda radi u to vreme ako i toliko radi,dakle posao nije problem,problem je sto ce nasim uljupima biti tesko izdvojiti 200-300 ili koliko je vec karta i vadi ce se na posao.
Malo ih radi u to vrijeme, ali ih se dosta vraca s posla oko 3-4 i sigurno im nije do odlaska na stadion. Plus skolarci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.