Faraon iz Visokog je napisao/la:Patetiico i Valencia su klasa za Arsenal i Liverpool
Adam,Downing,Arteta,Santos su levatine za WC igrace poput
Arde,Piattia,Ramija i co

Ajde ovako ,Rami je sa Lilom digao Francusku ligu i bio najbolji odbranbeni igrac tog sampionata ,selektor francuske kaze da bez njega ne moze zamisliti svoju odbranu. Ti isti kontekst stavljas te igrace sa njim? Vjerujem da si gledao kako su odigrali protiv najjaceg kluba na svijetu,pa majku mu zar to nije dovoljan pokazatelj jacine tog tima ?
Niko ne kaze da su klasa za Liverpol odnosno Arsenal,da su trenutno jaci ? Jesu . Zasto ?

vidis ti kako igraju Atletico i Valencia a kako igra Arsenal

. Onaj filizof prvo nema srama da napise kako su Atletico i Valencia u rangu Tottahama a daleko ispod nivoa Liverpoola i Arsenala ,prvo ja mislim da je Totac jaci od Arsenala i Liverpoola (dokazano prije par dana) vidjeces da ga Arsenal(dajem ruku) nece pobjediti . Sto se tice igraca ,pa haveru Arda ti je capiten jednog giganta kao sto je Glatasaray godinama ,najbolji turski igrac a znam svi ko je i sta Turska u nogometu,navodis nekakve Adame i Downinge ? Ko su ti bre ...sta su oni uradili u svijetu nogometa da vrijede ista ?Arteta je dobar igrac,ali buraz on je u godinama i vjerovatno privremeno rijesenje Arsenala ,taj je u Sociedadu grijao klupu inace . Santos je igracina i njega postujem ,sta mislis ko mu je konkurencija u repki Brazila ? Luis filipe iz Atletica

vrlo brzo ce ga poslati na klupu . Sto se tice Carolla i njegovih golova u engleskoj
drugoj ligi ,dobar je napadac ali smijesan za Luisa Suareza ,e to je napadac,cak je smijesan igrac i za Kuyta ...da je dobar jeste ali nista vise.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡