FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izvinjavam se!!! One koje sam uvrijedio svojim rijecima!!
Nije fino a ni korektno!!! Jos jednom izvini te!!
Vrlo jednostavno,lokalna zahebancija,HOPLIT je napisao/la:Može li meni neko objasniti zašto vas zovu "pitari"?
Zeljini kospicari (kospice-ne treba valjda dodatno pojasnjenje),navijaci Sarajeva Pitari (pita-isto valjda ne treba pojasnjavati)...zivio
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Poslije njanjanja nema kajanjabordo je napisao/la:Izvinjavam se!!! One koje sam uvrijedio svojim rijecima!!
Navijam za Sarajevo,ali ne znam sta bi mi neko morao reci pa da legendu Osima tako nazovem. Valjda je do kucnog odgoja i nekog postovanja kojeg danas nema.Da budem blag prema tebi,samo cu reci stidi se nesreco....bordo je napisao/la:Izvinjavam se!!! One koje sam uvrijedio svojim rijecima!!
Denizmare je napisao/la:Navijam za Sarajevo,ali ne znam sta bi mi neko morao reci pa da legendu Osima tako nazovem. Valjda je do kucnog odgoja i nekog postovanja kojeg danas nema.Da budem blag prema tebi,samo cu reci stidi se nesreco....bordo je napisao/la:Izvinjavam se!!! One koje sam uvrijedio svojim rijecima!!
+1
FORZA MARŠAL !!!
Desi se svakom da nekad lupi glupost ili iz revolta kaze sto bas netreba!
Izvinuo sam se i iskreno nisam to htijeo da kazem,nego iz revolta!
Izvinuo sam se i iskreno nisam to htijeo da kazem,nego iz revolta!
ajde sta je sad ,hocemol sada svi stavljati +1 i srati po temi...ovo sto je momak napisao je gluposti i sigurno da tako ne misli ,nego je sigurno iziritiraneod strane nekih ..ajde nbt ajmo malo o tekmi,o raspolozenju igraca,sastavu itd itd..a ostavite se ovih sranja..a vala i ovi navijaci Zelje imaju veoma bitnu i jaku tekmu..nez koji k.... radi ovdje ...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Giallorossi
- Kontakt:
Volio bi, da sa Fenerom odigramo prijateljsku utakmicu,puno Kosevo bi bilo 25.,30. milja,odlicna atmosfera 
Mada ne bi bilo loshe odigrati ni sa Dynamom ,dok sa Partizanom po meni bi bilo nidje veze cisto radi njihovih navijaca koji velicaju ratne zlocince itd..,imamo dovoljno "iskustva" u ligi sa slicnim debilima..
Mada ne bi bilo loshe odigrati ni sa Dynamom ,dok sa Partizanom po meni bi bilo nidje veze cisto radi njihovih navijaca koji velicaju ratne zlocince itd..,imamo dovoljno "iskustva" u ligi sa slicnim debilima..
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 23 sep 2011, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@mma_hz
Nemoj ga, matere ti, braniti! Za onakve stvari nema opravdanja, sutra njegov tim prvenstveno zahvaljujući tom čovjeku igra tu utakmicu, a on mu kao i mnogi od vas tako vraćaju...
Nemoj ga, matere ti, braniti! Za onakve stvari nema opravdanja, sutra njegov tim prvenstveno zahvaljujući tom čovjeku igra tu utakmicu, a on mu kao i mnogi od vas tako vraćaju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znam ja šta je pita ali mi nije jasno kakve pita ima veze sa navijačima FK Sarajevo. Za ovaj nadimak za Željine prvi put čujem. Predpostavljam da je to neko izvalio u nekom svom trenutku inspiracije i to tako ostalo u narodu, a zašto i kako, se izgleda nezna. U svakom slučaju hvala na odgovoru.Denizmare je napisao/la:Vrlo jednostavno,lokalna zahebancija,HOPLIT je napisao/la:Može li meni neko objasniti zašto vas zovu "pitari"?
Zeljini kospicari (kospice-ne treba valjda dodatno pojasnjenje),navijaci Sarajeva Pitari (pita-isto valjda ne treba pojasnjavati)...zivio
YNWA!
dobro necu ..Bianconeri1988 je napisao/la:@mma_hz
ma ja sam za dynamo dresden(zbog atmosfere i jacanja prijateljstva kako klubova tako i navijaca),moze i fener al beze nam je to da nam ljudi guzove oderu heheh
a partizan nebi nikako ,al bas nikako ...jer ta proslava bi na sve licila osim na godisnjicu jednog velikog kluba...po meni je najveca glupost dovesti partizan..
P.S. I i kospicari i pitari jos postoje i to su dvije najjace tribine u drzavi heheheh na sake
na tim tribinama mahom su ljudi koji su zarili i palili po bivsoj yugi ehhehe
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 23 sep 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
nek izbrise post il edituje zar ga moraju citirat!
Netreba mene niko braniti,ja sam se izvinuo i to iskreno mislim!
A sad ko ce se pronaci da pametuje i dalje komentarise,to je njegova stvar!
A sad ko ce se pronaci da pametuje i dalje komentarise,to je njegova stvar!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro bi bilo odigrati ali u nekoj pauzi jer niko nam nece doci 24-tog 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bilo bi lijepo da dode Fener, ali da Bog da!! Jer njih je potresla kriza i jos im je pocetak sezone.
Cisto sumnjam!
Cisto sumnjam!
Sutra pobjeda aBd,nek sudi i Iljo Dominkovic,nemaju sta trazit na Kosevu,od prve minute,presing,u kost
A sa sjevera pjesma ima da grmi svih 90 minuta
ISTINA ZA VEDRANA

25. dresden na signal iduni igra protiv dortmunda u kupu ...kud ne ispadose od leverkusena hehehehSarajlijc@ je napisao/la:Dobro bi bilo odigrati ali u nekoj pauzi jer niko nam nece doci 24-tog
FK SARAJEVO.
- theprodigy
- Kontakt:
prije nego je napravljen stadion kosevo igralo se na stadionu na skenderiji, u blizini stadiona su bilo puno buregdzinica, i ti vlasnici su navijali ugl za sarajevo. i tako nas prozvase pitarima, to je kako ja znamHOPLIT je napisao/la:Može li meni neko objasniti zašto vas zovu "pitari"?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ybg, nista od Dresdena, a njih bih najvise voliomma_hz je napisao/la:25. dresden na signal iduni igra protiv dortmunda u kupu ...kud ne ispadose od leverkusena hehehehSarajlijc@ je napisao/la:Dobro bi bilo odigrati ali u nekoj pauzi jer niko nam nece doci 24-tog![]()
ma dajte Real Madrid da se igramo
Ja bih volio da nam dodje Fener a za ove preko Drine nek igraju sa Pazarom.Sutra je tekma od velikog znacaja za sve nas i vjerujem da svi mi koji navijamo za najveci klub u drzavi jedva cekamo da tekma pocne i da isamaramo mudima po glavi ove sto najavljuju bolne udarce
pa ce da zaboli i ove sto ne treba da boli 
SARAJEVO LJUBAVI MOJA!!!
SARAJEVO LJUBAVI MOJA!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!