zaboravi paša, tata dodik je sve sredio, nemoj puno da se nervira 4:0 za Boracgavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zaboravi paša, tata dodik je sve sredio, nemoj puno da se nervira 4:0 za Boracgavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
bolji smo i sutra cemo im oderati guzove,sto bi reko Valter,yebacemo im ........
Ja sam mislio da vi bojkotujete ovaj forum ?jos bolji je napisao/la:zaboravi paša, tata dodik je sve sredio, nemoj puno da se nervira 4:0 za Boracgavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
treba im jedno malo hladjenje kad su vec umislili sebikosewsko hill je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Jel ko bio ovih dana na treningu?
Da nam kaže kojih 11 se uigravalo za sutra...
I ja bih volio vidjeti sastav koji je neko naveo na prethodnoj stranici sa Nyemom i Savićem na sredini, a ispred njih Bešlija, mada ne bi bilo loše da tu igra i Stančeski, ali poznavajući Osima on će staviti Jamaka
Za prvu ekipu na treningu su igrali Gušo,Vasilić,Bogičević,Čolić,Kvesić, Selimović , Zeba , Svraka,Nyema , Jamak i Bešlija , Adilović (stim da je jedan igrao jokera, zaboravih koji)
Ma nikakve drastične promjene ne treba očekivati.Po meni treba staviti ove malo stamenije, pošto će oni igrati prilično grubo kao i uvijek pa nek naši mogu uzvratiti ( ako sudija dozvoli).
Savić i Marković su još uvijek u nemilosti men se čini
dosao sam da vas na vrijeme urazumim, lakse ce vam pasti poraz kad vas na vrijeme osvijetim. treba da ste mi zahvalni.kosewsko hill je napisao/la:Ja sam mislio da vi bojkotujete ovaj forum ?jos bolji je napisao/la:zaboravi paša, tata dodik je sve sredio, nemoj puno da se nervira 4:0 za Boracgavran je napisao/la:od sutra ce se stidjeti svi koji su Adilovicu spomonjali familiju,
Dobar sastav ja bih lično stavio Savića prije Svrake,u tom slučaju bih prekid bio naša najveća šansa za gol.Selimović,Vasilić,Nyema ,Savić ,Bogičević i Adilović dobra ekipa za prekid,i da je Smajić zdrav čini mi se da gostovanje poput banjaluke više odgovara Selimoviću.kosewsko hill je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Jel ko bio ovih dana na treningu?
I ja bih volio vidjeti sastav koji je neko naveo na prethodnoj stranici sa Nyemom i Savićem na sredini, a ispred njih Bešlija, mada ne bi bilo loše da tu igra i Stančeski, ali poznavajući Osima on će staviti Jamaka
Za prvu ekipu na treningu su igrali Gušo,Vasilić,Bogičević,Čolić,Kvesić, Selimović , Zeba , Svraka,Nyema , Jamak i Bešlija , Adilović (stim da je jedan igrao jokera, zaboravih koji)
Ma nikakve drastične promjene ne treba očekivati.Po meni treba staviti ove malo stamenije, pošto će oni igrati prilično grubo kao i uvijek pa nek naši mogu uzvratiti ( ako sudija dozvoli).
hajde gricni koji čvarak pa se vratijos bolji je napisao/la:al si ga srimov'o na q.cu mi zimov'ogavran je napisao/la:paša moj
govori kakav si soj![]()
opusteno momci...
Čisto sumnjam da će Savić igrati sutra, znaš Amarov temperament kad ga neko naljutinidi je napisao/la:Dobar sastav ja bih lično stavio Savića prije Svrake,u tom slučaju bih prekid bio naša najveća šansa za gol.Selimović,Vasilić,Nyema ,Savić ,Bogičević i Adilović dobra ekipa za prekid,i da je Smajić zdrav čini mi se da gostovanje poput banjaluke više odgovara Selimoviću.kosewsko hill je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Jel ko bio ovih dana na treningu?
19:30, BHT 1!ragazzidelsud1987 je napisao/la:U koliko igramo sutra , i hoće li biti prenosa?