FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bas da vidim koliko ce sutra raje biti na tekmi...da se skupe svi ovi sa foruma po sjevera bi popunili...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
Adnan 1986
- Kontakt:
kako ce se skupiti kad moraju ostati kuci da mogu pisati na forumu.
-
Adnan 1986
- Kontakt:
ne prozivamo nikoga samo kazem da bi se svi trebali drzati toga manje price vise rada i ima da bude pun sjever.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
<--------------------------------------------------------------------------
Ali bas svi !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
pa brate ima tu momaka koji su vani i mislim da imaju pravo pisati i komentarisati a naravno i slaviti uspjehe našeg kluba bar su u toku dešavanja a mi koji možemo svakako na sjever 
by the way sarajlic dobar avatar
by the way sarajlic dobar avatar
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
to več ima nekog smislatheprodigy je napisao/la:prije nego je napravljen stadion kosevo igralo se na stadionu na skenderiji, u blizini stadiona su bilo puno buregdzinica, i ti vlasnici su navijali ugl za sarajevo. i tako nas prozvase pitarima, to je kako ja znamHOPLIT je napisao/la:Može li meni neko objasniti zašto vas zovu "pitari"?
YNWA!
Pasa aj ti na temu sirokog i dalje im daji podrsku da nas pobjede, a nas popustiBianconeri1988 je napisao/la:Stidi se za ovakve riječi! Vjerujem da te se stide i ostali navijači sarajeva! Bog nek ti se smiluje!bordo je napisao/la:Nemamo slagiranog u savezu da kao vasem sinu steli sudenje,prema tome imamo razloga biti skeptici sto se tice
sudenja!! I ako ce mo bez obzira na sve sutra ako Bog da pobijediti!!!
E kad vidim kakvih vas samo ima, tačno sam ponosan što navijam za Želju!
Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10
Zapad - 12
Istok brate skup, pa ne igramo sa Orebrom
Sjever - 6
Istok - 10
Zapad - 12
-
samosarajvo
- Kontakt:
a zapad nije skup ??? cccSole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10![]()
Zapad - 12
Imas dvije ili tri(nisam siguran) kategorije cijena ulaznica, ugl protiv listice,Borca,Zelje i Zrinjskog ce biti ovakve cijene karata. Sasvim normalna cijena...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad vidim da ima reda i rada u klubu ne zalim ni marke !Sole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10![]()
Zapad - 12
Nije normalna. Pa protiv Orebra je Istok bio 10, i sad trebam dati 10 km da gledam ovu pogan, ja sam na Sjeveru, ali ja mislim da ce Istok biti prazniji upravo zbog cijenasamosarajvo je napisao/la:a zapad nije skup ??? cccSole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10![]()
Zapad - 12
Istok brate skup, pa ne igramo sa Orebrom![]()
Imas dvije ili tri(nisam siguran) kategorije cijena ulaznica, ugl protiv listice,Borca,Zelje i Zrinjskog ce biti ovakve cijene karata. Sasvim normalna cijena...
Nema veze, samo mislim da bi trebale bit cijene karata uvjek iste, osim za Europsko takmičenje gdje bi ja čak i duplo stavio cijene, mislim, treba klubu pomoć kako god možemo.Sole je napisao/la:Cijene karata:
Sjever - 6
Istok - 10![]()
Zapad - 12
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
meme pitar
- Kontakt:
Nebih raspravljao o cijenama karata jer valjda bi svi trebali imati bar polugodišnje karte.
Što se tiče protivnika volio bih bilo koga osim partizana. Ne zbog Partizana nego zbog njihovih navijača koji nisu podobni.
Što se tiče protivnika volio bih bilo koga osim partizana. Ne zbog Partizana nego zbog njihovih navijača koji nisu podobni.
Koliko me sjećanje služi, kategorizacija karata odnosno njihovih cjena prema protivniku, je i uvedena na prijedlog navijača. Pa su i napravljene te tri grupe ove sezone.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
BRACO svi na kosevo danas i dati podrsku jedinoj nam ljubavi.Mislim da agresivnom igrom i presingom na samom pocetku utakmice mozemo do ranih prilika za gol od koji bi trebali zabiti nesto.Ekipa sirokog je ozbiljna ekipa i mislim da je ovo pravi pokazatelj sta mozemo i dokle mozemo.Vjerujem u ove momke cak sta vise siguran sam da imaju i kvalitet i zelju da pobjede veceras.A sto se tice cijene karata pa raja **** to,igra nase SARAJEVO i samim tim dovoljan je razlog da se dodje.Marka gore dole manje vise,razumijem da je"nekom" danas i ta marka velika,ali zbog bordo tima i bitnije stvari u zivotu se stavljaju u drugi plan.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
Izgleda da bi listica danas mogla imati veliku podrsu
,eno oko stadiona stotine autobusa,nesto katolici obiljezavaju u zetri,neki skupu,iz svih gradova BiH,od Orasija do Medjugorja... Sala na stranu,valjda ce se rascistit do 7,sve je krcato od autobusa,sad prosao sa autom,blokiran prilaz stadionu
Veceras igraci moraju da poginu za tri boda,ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni 
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno komšije ! Za Vedrana !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
nijemi poliglota
- Kontakt:
tek toliko da se zna: Od rođenja pa do smrti, oko Sarajeva sve se vrti.. " RajvoSa do groba ♥HORDE ZLA ♥
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, soe i 18 gostiju.