Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

socrates
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la socrates » 24 sep 2011, 01:32

Neutral je napisao/la:Ma nema se o toj utakmici šta diskutovat, il će nas razbit poštenski sa 3 ili 4 gola u mreži il ćemo mi učinit čudo i pobijedit. Francuzi su psihički slabi, kad bi im dali brzi gol to bi ih dotuklo odma a ovako igrat fudbala sa njima 90 minuta...to neće ići 100 %
slazem seee...uvezemo dvije pobjede protiv realno slabijih selekcija i odma se raspredaju kojekakve price o brazilu na balkanskim prostorima...i dodje gigant i spavamo do narednih kvalifikacija... :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

nihco

Post Postao/la nihco » 24 sep 2011, 01:36

socrates je napisao/la: ne pratim ja nase pojedince kao ti ako ti je to neko mjerilo..gdje je ko proveo dobar dio karijere..to je potpuno irelevantno u ovom momentu...imamo oci i gledamo kako ti nasi ljudi danas igraju u reprezentaciji..i ja nisam primjetio nikakve transee po desnoj strani..upravo tu gdje ordinira mujdza,on je jako solidan igrac uz aut liniju..to je sve...a za takva imena iz francuske reprezentacije mi ocito nemamo adekvatne odgovore u smislu rastrcanosti...to smo jasno vidjeli na kosevu...i nemam namjeru da ti repliciram,samo tvoja koncepcija naspram francuza nema efekta nikakvog...
medo nista nije slabiji kad se tice fizicke spreme od mujdze ali je tehnicki mnogo jaci
...to je moje misljenje i ne samo moje siguran sam...
pa ne bih ni ja ulazio u dugotrajne diskusije ali medo je tamo gdje jeste, u izraelu, upravo radi nedostatka fizicke spreme, bez koje je tehnika beskorisna. mujdza je u bundes ligi , tamo se bar mora trcati.
na kosevu smo vidjeli , u veznom redu, pjanica, ibricica i misimovica koji nisu dobili niti jedan duel i to je upravo ono o cemu govorim, to je pogresna koncepcija radi koje .nismo presli centar
Sent from my Commodore 64

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2011, 01:38

Robijasima i Zenicanima uopste je repka zanimljivija nego nama u Sarajevu jer (realno govoreci) klub im je u ku***(ne kazem da sarajevski klubovi nisu u dugovima isl ali je sigurno stanje puno bolje nego u Celiku) a i da vidimo kako bi se u Zenici navijalo da imate dvije grupe u gradu koje nisu u bas prijateljskim odnosima.
O manjem stadionu,boljim uslovima i tim tehnickim stvarima je apsurd i govoriti, 100% na strani Bilinog Polja.

Ako ne prodjemo direktno bilo bi fakat dobro da se tekma baraza odigra na Kosevu ali sa nizim kartama i da ga bas napunimo.Da napravimo atmosferu kakvu samo Bosanci znaju i odemo na Euro 2012. Zar nije steta da na takvoj historijskoj utakmici bude 15.000 umjesto 30.000 ljudi..?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2011, 01:44

samosarajvo je napisao/la:Robijasima i Zenicanima uopste je repka zanimljivija nego nama u Sarajevu jer (realno govoreci) klub im je u ku***(ne kazem da sarajevski klubovi nisu u dugovima isl ali je sigurno stanje puno bolje nego u Celiku) a i da vidimo kako bi se u Zenici navijalo da imate dvije grupe u gradu koje nisu u bas prijateljskim odnosima.
O manjem stadionu,boljim uslovima i tim tehnickim stvarima je apsurd i govoriti, 100% na strani Bilinog Polja.

Ako ne prodjemo direktno bilo bi fakat dobro da se tekma baraza odigra na Kosevu ali sa nizim kartama i da ga bas napunimo.Da napravimo atmosferu kakvu samo Bosanci znaju i odemo na Euro 2012. Zar nije steta da na takvoj historijskoj utakmici bude 15.000 umjesto 30.000 ljudi..?
O ja poredjenja i konte.Gledate kvalitetan fudbal fildjan lige,pa van puna dusa.Grdne rane.
Kad bi tri marke karta bile,opet bi neki proracunali da im je bolje pivu drmnuti,nego pentrati se na Kosevo brdo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 24 sep 2011, 01:47

samosarajvo je napisao/la:Robijasima i Zenicanima uopste je repka zanimljivija nego nama u Sarajevu jer (realno govoreci) klub im je u ku***(ne kazem da sarajevski klubovi nisu u dugovima isl ali je sigurno stanje puno bolje nego u Celiku) a i da vidimo kako bi se u Zenici navijalo da imate dvije grupe u gradu koje nisu u bas prijateljskim odnosima.

nekad si znao napisat pametan ili bar argumentovan post, a pogledaj sada :roll:

Dosta mi je vise i tog Koseva i tih "historijskih" utakmica na Kosevu! Od kako nam je Papa mah´o 1999. mi Litvanije ne mozemo pobijedit u SA!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2011, 01:52

HOCES DA KAZES DA NAPRAVIMO ATMOSFERU KAO ONDA PROTVI DANSKE...PA I NANE SU PO BALKONIMA,I RAZNORAZNIM VERANDAMA NAVIJALE,JER JE KOSEVO BILO PREMALO...NARAVNO DA JE ZA BARAZ,AKO SE DESI,SVE OSIM PRAVI POTEZ DA SE OPET IGRA U NICAZE....PORED KOSEVSKOG HRAMA FUDBALA VOLIM TE SARAJEVO-JEDAN JE HASE

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 24 sep 2011, 02:19

u skoroj buducnosti zenica ce biti mjesto gdje ce igrati mlada repka...jer stadion iz ranga engleske premijer lige desice se u sarajevu....svi upuceni znaju o cemu ja pricam..a vi ce te to moci saznati iz sredstava javnog informisanja... :P

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 24 sep 2011, 02:35

trebali su utakmicu s Luxemburgom staviti da se igra na Kosevu da i tamo jednom pobjedimo :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 24 sep 2011, 08:38

Na ovom forumu je stvarno manjak mornalnih ljudi. Uhvatili ste se raspravljait o stadionima i atmosferi na njima umjesto o igri na terenu. Pa valjda je svima jasno da kosevo ima problem kao i svi olimpijski stadion Olimpijski stadion u MInhenu, Olimpijski stadion u Tuirnu i sl.), udaljenost navijaca od terena i zato nema atmosfere. Daj boze da imamo 5 stadiona sirom BiH koji su na nivou bundesligaskih stadiona pa da repka igra sve domace tekme na razlicitim terenima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2011, 09:52

Kakve to veze ima što su najvijači udaljeni od terena, eto ti npr. Marakana u Srbiji, i kad nije puna, i kad ima nekih, 30 000 navijača atmosfera je predobra, znači to nema veze, dal su navijači udaljeni ili ne. Nego gore nekako nikome nije do navijanja, a sad što pojma nemam :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 sep 2011, 09:56

Grbavica ce se napravit i bice to za repke raj na zemlji.Trebali bi protiv Luxemburga radi raje igrad u Sarajevu mislim da bi doslo puno ljudi.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 sep 2011, 10:21

Jedna od mnogih opcija protiv Luxemburga u slucaju da Vedo nebude spreman, inace sa dva napadaca:

------------------Begovic--------------------
--Mujdza---Pandza----Spahic----Papac---
-------------------Rahimic-------------------
-----Lulic---------Pjanic---------Salihovic-
---------------Misimovic---------------------
---------------------Dzeko--------------------

Sto se tice diskusije oko stadiona, to redovno dodje ovdje pred utakmice, i zavrsi se vecinom nakon 1-2 stranice. :D Neznam za koliko je teren na Kosevu veci od onog na BP. Ne vjerujem, da su podatci na Wikipediji tacni, jer po njima je teren iste velicine: 68 x 105, a to je UEFA/FIFA standard, mislim da je to samo nagadjanje. Zbog veceg terena bi na Kosevu imali protiv Lux mozda bolje sanse, da im razvucemo bunker, jer ce oni doci da se brane. Ali je atmosfera na Kosevu grozna, ili kao u pozoristu ili kao protiv Francuske, to nebih volio vidjeti jos jedanput. Doduse i na BP je bilo "savez napolje" cim smo primili gol od Rumuna. Ali otom potom. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 24 sep 2011, 12:27

Principatus je napisao/la: Doduse i na BP je bilo "savez napolje" cim smo primili gol od Rumuna. Ali otom potom. :D
Pa bilo je i prije primljenog gola, to BHF započne sa sjevera vazda...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 sep 2011, 12:31

Ok ja sam cuo samo glasno direkt poslije primljenog gola. Sto je bilo stvarno... :roll: :mrgreen:
Da vidimo sta ce sada pjevati. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 24 sep 2011, 12:33

Ovi što pričaju da navijanje opada?! :roll: O čemu vi ba? Gled'o sam zadnju tekmu na TV-u, a ostale vazda pratio na Bilinom i velika je razlika biti uživo tamo i "slušati" navijanje pa onda komentarisati i reći da "opada" :|

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 sep 2011, 12:44

Vala na BP ima svakakve stoke, protiv rumuna na poluvremenu naši izlaze sa terena ljudi im psuju nema šta ne govore, Safetu govore "Sušiću napolje" a na kraju je sve med i mlijeko, j.ebem ti takve navijače.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 24 sep 2011, 12:46

Ma glupo je pricati o stadionima.BP je glavno i moramo tamo igrati,jos sad na Kosevu bi bio zapad zatvoren.
YNWA!

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 24 sep 2011, 12:48

A možda bi i trebalo (ako odemo u baraž) igrati na Koševu sad...

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 24 sep 2011, 12:48

hamlet je napisao/la:A možda bi i trebalo (ako odemo u baraž) igrati na Koševu sad...
Sta ces tamo kad bi zapad bio zatvoren?
YNWA!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 sep 2011, 13:22

Rekord od 15.000 prisutnih navijača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine na jednoj gostujućoj utakmici, koliko je naših "tifoza" bilo prisutno 2005. godine na kvalifikacionoj utakmici između Belgije i Bosne i Hercegovine u Briselu, mogao bi vrlo lako biti oboren 11. oktobra u Parizu, kada naša reprezentacija igra zaključnu utakmicu kvalifikacija za Euro 2012.
Osim neponovljive situacije, u kojoj naš nacionalni tim ima situaciju da i u slučaju pobjede i poraza protiv Francuske ima razloga za zadovoljstvo i slavlje, kako zbog direktnog plasmana, tako zbog plasmana u baraž za odlazak na Euro 2012, našim navijačima neodoljivim se čini iskoristiti priliku za odlazak u jedan od naljepših gradova na svijetu, čije će posjećivanje, uz fudbalski spektakl uistinu biti nešto što se pamti cijelog života.
Kako saznajemo, do sada je Centrotrans, zvanična agencija partner Fudbalskog saveza BiH i **** portala, popunila mjesta čak u tri aviona, dok se za posljednji, četvrti čarter let koji leti 9. i vraća se 13. oktobra traži "karta više". Fantastičan je odaziv i po pitanju aranžmana u vidu odlaska u Pariz autobusom, a ne smijemo zaboraviti ni da će u Pariz stići navijači Bosne i Hercegovine bukvalno iz cijelog svijeta, a posebno zemalja zapadne Europe.
Naravno, ne zaboravljamo da prije utakmice sa Francuskom treba pobijediti očigledno neugodni Luksemburg, no brige za pripremu tog meča ostavljamo selektoru Sušiću i njegovim igračima, a mi, obični navijači i odane patriote koristimo priliku da se prepustimo nestrpljenju i isčekivanju meča u Parizu, koji će kako smo već naveli, očigledno biti neponovljivi spektakl.

Bit ce ludo i nezaboravno!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.