RK Čelik
Re: RK Celik
http://www.robijasi1988.org/rz/94-svi-u-arenu" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
pobijeda 3 gola razlike 30-27, s obzirom da nemamo golmana veoma dobar rezultat.
Da se sabanovic nije povrijedi sigurno bi bilo 10 razlike, jer ovaj trenutni golman je uspio odbraniti samo 2 suta
Da se sabanovic nije povrijedi sigurno bi bilo 10 razlike, jer ovaj trenutni golman je uspio odbraniti samo 2 suta
Republika Zenica
BRAVO!
borbena,nervozna,sa pun gresaka i sa jedne i sa druge strane utakmica pa onda onaj sukob.Sve u svemu zasluzena pobjeda nasih momaka mada je trebalo biti i vise razlike ali nema veze pobjeda je pobjeda

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
U teškoj utakmici u Gradskoj Areni u Zenici: NOVA POBJEDA - RK ,,Čelik'' – RK ,,Konjuh'' Živinice 30:27 (17:13)
U veoma dobroj i teškoj, pravoj prvenstvenoj utakmici, pred oko 2.000 posjetilaca, RK ,,Čelik'' je dobro odigrao, cijelu utakmicu vodio i držao ,,konce'' u svojim rukama i na kraju ponovo slavio, ovoga puta protiv odlične ekipe ,,Konjuha'' iz Živinica. Rezultzat: 30:27 za ,,Čelik'' (poluvrijeme 17:13). Tako je ,,Čelik'' i dalje prvi na prvenstvenoj tabeli, s aukupno 9 bodova iz tri utakmnice i u subotu ,,na megdan'' ide Bosni Preventu u Visoko.
- Za borbenost, zalaganje, grčevitu borbu svih 60 minuta igrača koji su bili na parketu – sve čestitke. Izvojevali smo još jednu tešku pobjedu. Idemo dalje! – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović. U ekipi ,,Čelika'' istakao se Mirza Dervenčić i Davor Kadić, a kod gostiju golgeter utakmice (dao 14 golova) Haris Begić.
ČELIK: Ćosić (2), Dervenčić (5), Gušić, Ekinović, Aldin begagić (1), Šahinović (5), Kadić (8), Bajramović (8), Begović, Starčević, Adnan Begagić, Lučić, Duvnjak (1), Šarenac (1) i Hodžić. Trener: Miki Filipović.
KONJUH: Kamberović, Hadžiomerović (1), Mirnes Muhić, Aljić, Memić, (1), Suhonjić (2), Hamzić, Amel Muhić (3), Beširović, Zildžić (3), Smajić (2), Begić (14), Husić (1), Suljanović. Trener: Nikola Marković.
Igrano u Gradskoj areni Zenica, pred oko 2.000 posjetilaca.
Sudije: Mladen Dragićević i Vladimir Križanac (Banja Luka i Doboj).
Isključenja: ,,Čelik'' 8 minuta, ,,Konjuh'' 8 minuta. Penali: ,,Čelik''
3 (1 iskorišten), a Konjuh 6 (svi iskorišteni).
U subotu 24. septembra ,,Čelik'' gostuje na vrućem terenu u Visokom, gdje će jurišati na nove bodove i poziva navijače da u što većem broju dođu u Visoko.
U veoma dobroj i teškoj, pravoj prvenstvenoj utakmici, pred oko 2.000 posjetilaca, RK ,,Čelik'' je dobro odigrao, cijelu utakmicu vodio i držao ,,konce'' u svojim rukama i na kraju ponovo slavio, ovoga puta protiv odlične ekipe ,,Konjuha'' iz Živinica. Rezultzat: 30:27 za ,,Čelik'' (poluvrijeme 17:13). Tako je ,,Čelik'' i dalje prvi na prvenstvenoj tabeli, s aukupno 9 bodova iz tri utakmnice i u subotu ,,na megdan'' ide Bosni Preventu u Visoko.
- Za borbenost, zalaganje, grčevitu borbu svih 60 minuta igrača koji su bili na parketu – sve čestitke. Izvojevali smo još jednu tešku pobjedu. Idemo dalje! – kaže trener ,,Čelika'' Miki Filipović. U ekipi ,,Čelika'' istakao se Mirza Dervenčić i Davor Kadić, a kod gostiju golgeter utakmice (dao 14 golova) Haris Begić.
ČELIK: Ćosić (2), Dervenčić (5), Gušić, Ekinović, Aldin begagić (1), Šahinović (5), Kadić (8), Bajramović (8), Begović, Starčević, Adnan Begagić, Lučić, Duvnjak (1), Šarenac (1) i Hodžić. Trener: Miki Filipović.
KONJUH: Kamberović, Hadžiomerović (1), Mirnes Muhić, Aljić, Memić, (1), Suhonjić (2), Hamzić, Amel Muhić (3), Beširović, Zildžić (3), Smajić (2), Begić (14), Husić (1), Suljanović. Trener: Nikola Marković.
Igrano u Gradskoj areni Zenica, pred oko 2.000 posjetilaca.
Sudije: Mladen Dragićević i Vladimir Križanac (Banja Luka i Doboj).
Isključenja: ,,Čelik'' 8 minuta, ,,Konjuh'' 8 minuta. Penali: ,,Čelik''
3 (1 iskorišten), a Konjuh 6 (svi iskorišteni).
U subotu 24. septembra ,,Čelik'' gostuje na vrućem terenu u Visokom, gdje će jurišati na nove bodove i poziva navijače da u što većem broju dođu u Visoko.
Pidža majstore!

Mislio sam da imate strašnu podršku od Robijaša jer znam da su tada bojkotovali fudbal, ali ovo je slabo.. Nekih 50 navijača nije odraz toga sto rukometaši prikazuju.. Svaka čast, šteta za Šabanovića
Ko bojkotuje fudbal? Na fudbal se ide (bojkotovalo se davno), a ti meni nađi neke druge navijače u našoj državi da prate svoj klub i u rukometu ovako pa ćemo pričat dalje!shaman7 je napisao/la:Mislio sam da imate strašnu podršku od Robijaša jer znam da su tada bojkotovali fudbal, ali ovo je slabo.. Nekih 50 navijača nije odraz toga sto rukometaši prikazuju.. Svaka čast, šteta za Šabanovića
Ima vjeruj mi vi ste jos zeleni u rukometu. Visoko, gorazde, krivaja, borachamlet je napisao/la:Ko bojkotuje fudbal? Na fudbal se ide (bojkotovalo se davno), a ti meni nađi neke druge navijače u našoj državi da prate svoj klub i u rukometu ovako pa ćemo pričat dalje!shaman7 je napisao/la:Mislio sam da imate strašnu podršku od Robijaša jer znam da su tada bojkotovali fudbal, ali ovo je slabo.. Nekih 50 navijača nije odraz toga sto rukometaši prikazuju.. Svaka čast, šteta za Šabanovića
Eto daj mi slike tih klubova i nek imaju barem 50 ljudi kao što ovaj kaže da NAVIJAJU, a ne da grickaju košpice!adn_sah je napisao/la:Ima vjeruj mi vi ste jos zeleni u rukometu. Visoko, gorazde, krivaja, borachamlet je napisao/la:Ko bojkotuje fudbal? Na fudbal se ide (bojkotovalo se davno), a ti meni nađi neke druge navijače u našoj državi da prate svoj klub i u rukometu ovako pa ćemo pričat dalje!shaman7 je napisao/la:Mislio sam da imate strašnu podršku od Robijaša jer znam da su tada bojkotovali fudbal, ali ovo je slabo.. Nekih 50 navijača nije odraz toga sto rukometaši prikazuju.. Svaka čast, šteta za Šabanovića
E moj Hamlete, stipu ti slike bolan. Svaka čast Vama ove sezone, ali kada se u Zavidovićima i Goraždu navijalo, niste znali za dvoranu, a kamoli za rukomet. Krivaja kad je kažnjena bila i igrala svoje utakmice na Bilmišću, redovno je dvorana bila puna i naelektrisana atmosfera od oko milju ljudi iz Zavidovića dolazilo. Raspitaj se malo zašto su Zavidovići i Goražde najteža gostovanja uvijek bila svim ekipama, pogotovo vodećoj trojki. Jedino ove godine, oslabilo je zbog loše lige i slabog rukometa, jer to rukometna publika kao što je kod nas, zna prepoznat, pa je raja i ohladilo malo. Vama sve najbolje u budućnosti, i da tako nastavite, ali dovodit u istu rečenicu Čelik sa Goraždem, Krivajom, Bosnom V.,Konjuhom, Borcem.... je u najmanju ruku glupo. Sve najbolje!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Momak je samo trazio sliku ili neki dokaz da ima jos navijaca koji prate rukomet u BiH.Naravno trazio je SAD ne prije ..godina,znaci kad nemas sta reci pa normalno hajde na proslost da navalimo.Cuj nismo imali dvorane za igranje a vi dolazili na Bilimisce igrati /jer ste bili kaznjeni) ? Momak ako imas sta pametno napisati uvezi RK Celika napisi,ili ako imas sliku navijaca koji JOS prate rukomet.Znam da je samo Red Army pratio,za ostale ne znam.Samo nemojte davati slike "kospicara" jer imamo i mi 2 milje takvih,svaku tekmu
Jer mi ne bojkotujemo fudbal,davno je nas bojkot prestao 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:Momak je samo trazio sliku ili neki dokaz da ima jos navijaca koji prate rukomet u BiH.Naravno trazio je SAD ne prije ..godina,znaci kad nemas sta reci pa normalno hajde na proslost da navalimo.Cuj nismo imali dvorane za igranje a vi dolazili na Bilimisce igrati /jer ste bili kaznjeni) ? Momak ako imas sta pametno napisati uvezi RK Celika napisi,ili ako imas sliku navijaca koji JOS prate rukomet.Znam da je samo Red Army pratio,za ostale ne znam.Samo nemojte davati slike "kospicara" jer imamo i mi 2 milje takvih,svaku tekmuJer mi ne bojkotujemo fudbal,davno je nas bojkot prestao
Da mi je samo znati gdje si ti i takvi kao ti bili prije 3-4 godine, kad je Čelik u drugoj ligi igrao pred 20 gledalaca??? Jer ja sam na svakoj domaćoj vašoj utakmici bio. Igrali ste i prije dvije godine premijer ligu i po gradu ste djelili karte džaba, samo da bi vas došlo, i opet 100-tinjak gledalaca. Malo pročitaj, imali ste vi dvoranu ali niste ni znali za nju bolan, nego se sad malo dižete, a znate da ćete opet završiti tamo odakle ste došli, mada ja bih volio da ne bude tako jer mi je drago kad se jedan jak klub pojavi. Pa bolan vama na turnir "Brkić, Izić i ostali" dolazile ekipe poput Vardara, Metaloplastike, reprezentacije Tunisa, Bosne i još poznati klubova, a na tribinama 100 ljudi, jedino što ste znali je ukrast Tunižanima dresove. I onda nešto govoriš, bolje ti je poklopi se i uživaj u još kojem kolu, brzo ćete dole, mada iskreno to ne bih volio. Jer vjeruj, ja o Čeliku znam više nego ti, u to budi siguran!
Ama, kakve to veze ima s kukuruzima ba?
Ovaj gore što je počeo je rekao da je sramota što nas je SAD ovako malo... Ja kažem da je za našu ligu TRENUTNO ovo više nego dovoljno! I onda sam pitao za slike, jer me baš zanima da li postoji ijedan klub u Rukometnoj ligi BiH koji ima ovakvu podršku ORGANIZOVANE NAVIJAČKE GRUPE na svoje utakmice?
Ovaj gore što je počeo je rekao da je sramota što nas je SAD ovako malo... Ja kažem da je za našu ligu TRENUTNO ovo više nego dovoljno! I onda sam pitao za slike, jer me baš zanima da li postoji ijedan klub u Rukometnoj ligi BiH koji ima ovakvu podršku ORGANIZOVANE NAVIJAČKE GRUPE na svoje utakmice?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Lesinari su bili na rukometu,zatim manijaci,ultrasi,red army.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Moje postove izgleda niko ne čita! 
Svaka čast Robijašima za podršku.Prošle godine su Rođeni pružali podršku Veležu na rukometnim ternima. Ja bih volio da protiv Bosne u playoff-u bude puna Arena.
FEDERER= KLOC
Vala ako dobijemo u Visokom prvo mjesto nam niko ne može uzet!
Za kvalitet naše lige i obzirom na (ne)popularnost rukometa u našoj državi, posjeta od 2000 ljudi neću reći da je solidna, nego je i više nego odlična, ne vezano dal bila tu organizovana navijačka grupa kao što su robijaši ili samo pristalice i ljubitelji rukometa. i daj Bože da se tako u Zenici nastavi, jer milina je i igrat pred tolikim brojem gledalaca a i gledati utakmicu. Stvarno vam želim sve najbolje i da dugo ostanete u vrhu, mada nisam neki optimista jer poznajem filozofiju kluba i upravu vašu, ali vrijeme će pokazati, i nadat se najboljem.hamlet je napisao/la:Ama, kakve to veze ima s kukuruzima ba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.