D€LUX je napisao/la:ajjj scene na tunel cam za tekmu prije birminghama... Prije pocetka tekme stoje i pricaju savic , kolarov i Zigic i sad ono slika se promjeni oni izlaze i dere se zigic nesto ko " Common boys " vako nako i kaze njemu Kolarov nemoj palit raju kad njemu zigic "hebem li ti mamu" al se mora obracati paznja znaci kad izlaze iz tunela prije tekme prejako heheehehhe
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
majestic24 je napisao/la:Mogao bi danas city lako da kiksa...nije evrton losa ekipa a uvjek igra najbolje protiv najboljih
Ja nekako imam predosjecaj da ce se to desiti. Everton nije nimalo naivna ekipa, mogu pobijediti amabas svakoga. City mora malo popraviti odbranu, nekako je suplja, primili su dosta naivnih golova...
Ako Bog da, Edin danas daje bar 2
majestic24 je napisao/la:Mogao bi danas city lako da kiksa...nije evrton losa ekipa a uvjek igra najbolje protiv najboljih
Ja nekako imam predosjecaj da ce se to desiti. Everton nije nimalo naivna ekipa, mogu pobijediti amabas svakoga. City mora malo popraviti odbranu, nekako je suplja, primili su dosta naivnih golova...
ma ja bi bio zadovoljan i sa jednim, al za pobjedu
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
ma ja bi bio zadovoljan i sa jednim, al za pobjedu
Meni nekako sad nesto uobicajeno da Edin postize golove. Od ona 4 sto je pijetlovima uvalio, tako sam siguran u njega. U utakmicama u LP i protiv Fulhama proslo kolo, bilo mi nesto cudno sto nije dao. Tako da, nimalo se ne iznenadjujem kad Edo postigne gol, to mu je i posao, i, sto je najvaznije, za to raditi